Autor Wątek: SALA POSZUKIWANA!!!  (Przeczytany 4272 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline honka
  • nowicjusz
  • *
SALA POSZUKIWANA!!!
« dnia: 10 Maja 2007, 00:06 »
poszukuje samej sali na weseli w blizszych lub dalszych okolicach Warszawy
jakis dom weselny, remiza, etc.
byleby tylko mozna bylo wynajac sama sale (bez cateringu)
bo ja szukam szukam i jak juz cos jest to za 4000,-
a to lekkie przegiecie
 :bieznia:

Offline KRZYSZTOF

• użytkownik
  • **
SALA POSZUKIWANA!!!
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Maja 2007, 15:21 »
honka,
wg. mojej wiedzy, jaką dysponuję, powiem tyle,że może być niełatwo wyszukać coś takiego.Właściciele tego rodzaju obiektów poszli odrazu na catering,bo wiadomo,że chodzi tu o kasę.A swoją drogą oblicz sobie tak szczegółowo: czy warta gra świeczki:ile to bieganiny za wszystkim, pilnowania,dozorowania etc.....Czy nie wyjdzie na to samo ?A może wybrać taką jeszcze opcję: wesele i ślub gdzieś daleko od Warszawy, nawet koszty lokalu i transportu mogą być mniejsze od tego co będzie w Warszawie lub bliskich okolicach.Trzeba rozpatrzyć wszystkie możliwości. Powiem jeszcze,że coraz więcej u nas na lubelszczyźnie są  wesela tzw przyjezdne, bo taniej- no i jakaś odskocznia od codzienności.Piszesz już o dacie w swoim profilu: czym ta data została podyktowana ? a jeżeli na ten termin nie znajdziesz lokalu? Czy to jest data taka przybliżona ?
TRZYMASZ FASON- TO TRZYMAJ GO DO KOŃCA

Offline olunia2000
  • nowicjusz
  • *
Odp: SALA POSZUKIWANA!!!
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Czerwca 2009, 14:13 »
Hej wszystkim

wznowię temat i dodam miejsce, które mnie oczarowało.  Absolutnie!

Miejscowość nazywa się Górki/k Dębe Wielkie, jakieś 20km od Warszawy.  Byłam tam na weselu kuzynki, w maju i muszę powiedzieć że miejsce jest odjazdowe, oczywiście to kwestia gustu, mnie jednak urzekło.  dwie duże sale, wszystko w drewnie, pośrodku piękny komin, w którym płonący ogień dodawał klimatu.  Ach! i Och!

a całość otoczona pięknym ogrodem, jest stawik, jest mostek, na którym by the way kuzynka miała extra sesje zdjęciową, jest lasek brzozowy.  naprawdę zachwyca!

najlepiej zobaczyć samemu na ich stronie regulamin

i cena całkiem do rzeczy.  a co fajne to mają wolne terminy.  ja się już prawie zdecydowałam bo postanowiłam z chlopakiem przyspieszyc bo chcemy kredyt w promocji dostać mieszkaniowy.  hihihi

pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 2 Sierpnia 2009, 23:16 wysłana przez rybkawiedenka »