Autor Wątek: Oryginalny St Patrick Model CISNE 2005  (Przeczytany 3352 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline amo
  • nowicjusz
  • *
Oryginalny St Patrick Model CISNE 2005
« dnia: 1 Marca 2005, 13:39 »
Sprzedam oryginalną hiszpańską suknię ślubną z kolekcji StPatrick 2005 model CISNE z trenem, dwuczesciowa (gorset+spodnica) w kolorze ecru Rozmiar 38.

Suknia będzie do odbioru po weselu mającym miejsce 25.06.2005 r., kiedy to zostanie oddana do profesjonalnego prania.

Suknia została zakupiona w renomowanym salonie sukien ślubnych MADONNA w Krakowie. Jestem jej pierwsza wlasciceilka. Zapraszam

wicej zdjec na stonie: http://www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=3&gr=1&poz=54

CENA: 2000zł[/img]

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
  • data ślubu: 18-06-2005
« Odpowiedź #1 dnia: 1 Marca 2005, 16:36 »

ŁADNA :brawo:

Offline buleczka22
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 8 Marca 2005, 14:40 »
Sukienka jest rewelacyjna. Nie ma we Wrocławiu salonu z tą suknią ??
Chętnie bym ją od Ciebie odkupiła ale mój Pawełek koniecznie chce mnie w białej moi rodzice zresztą też sie upierają na białą. Pozdrawiam
bułeczka

Offline amo
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Marca 2005, 18:15 »
cze też mi sie bardzo spodobała, więc stąd mój wybór :)
jezeli chodzi o wrocław to i owszem te suknie(z domu PRONOVIAS czyli kolekcje Pronovias, La Sposa i St Patrick) znajdują sie w salonie FLOSSMANN na ul.Piłsudzkiego w Nocie
ale prawdę mówiac różnica w cenie tej sukni tu (ponieważ ja tez jestem z Wrocławia) a Krakowem była 400 zł a jeszcze dostałam welon za 300 zł wiec w ogolnym rozrachunku zarobiłam na tym 700 zl :) wiec opłaciło mi sie pojechac i zwiedzić przy okazji Kraków.
Jeśli nie chcesz ecru to jest bardzo podobny model a właściwie taki sam tylko tam jest zdobiona tylko góra, natomiast dół jest gładki i ona jest z kolorze bialym. Ten model to NIZA (kolekcja Pronovias) dostepny jest we Wroclawiu w cenie 2790 zł. Ponizej podaje link do salonu we Wroclawiu i link do modelu sukni. pozdrawiam
suknia: http://www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=2&poz=0
salon we Wrocławiu: www.flossmann.com.pl
Jakbyś zmienila zdanie :) to zapraszam