Jeśli chodzi o Decover, to wiem, że są profesjonalistami po szkołach muzycznych i grają na bardzo wysokim poziomie, ale mój kontakt z nimi skończył się na otrzymaniu informacji o wymaganiach finansowych. Wtedy życzyli sobie za wesele 4 tysiące złotych, bądź 3,5 tysiąca za mniejszy skład osobowy zespołu. Jeśli kogoś na nich stać i chce wydać tyle pieniędzy, to pewnie warto.
Co do "demówek" zespołów to byłbym ostrożny. Bardzo często są zmanipulowane, podrasowane na komputerze, albo wręcz śpiewają i grają na nich nie koniecznie ci, którzy się pod tym podpisują. Polecam zobaczyć zespół na żywo, bądź przynajmniej oprzeć się na opiniach osób, które danego wykonawce wcześniej widziały (nie mam na myśli entuzjastycznych postów na różnego rodzaju weselnych forach).
Zupełnie na marginesie dodam, że poszukując zespołu na własne wesele, przesłuchałem bardzo dużo "demówek" w internecie i większość z nich zamiast zachęcić mnie do kontaktu z danym zespołem, skutecznie mnie od tego odstraszała. 75% było na bardzo niskim poziomie.