Hej Dziewczynki

Własnie wróciłam z pracy, siadłam sobie wygodnie w kuchni ( z Magnum Almond w łapce) właczyłam kompa i telewizor i pomyslalam, ze dawno nie zagladalam na forum..... W telewizji Kasia Nosowska wraz z grupa Hej wydarła sie, że "te dni ciszy ktore ich dziela podpowiadaja jej zle obrazy i ze musza to przeczekac..." Nie pamietam kiedy ostanio słyszalam piosenkę "List" - kiedy ostatnio sluchalam Heja i Nosowskiej... A przeciez byl to swego czasu moj ulubiony zespol... do tej pory uwielbiam teksty Katarzyny

Ale do rzeczy - za tydzien wyjazd w nasza podoz poslubna

Niestety przez ostatne 7 dni stal on pod wielkim znakim zapytania, gdyz przez brak kompetencji niektorych pracownikow biura paszportowego oraz bledne informacje jakich nam udzielono zanim zlozylam wniosek o paszport , nie wydano mi juz gotowego paszportu....Pisalam baaaardzo obszerne podanie do dyrekcji z prosba o wykonanie nowego w trybie pilnym (do wyjazdu niecale 2 tygodnie) a na paszport normalnie czeka sie miesiac.... Na szczescie dzis w sluchawce telefonicznej uslyszalam glos Pani w informacji oznajmiajacy mi, ze paszport juz jest i na mnie czeka

:D: D Ale i tak nie cieszylam sie za bardzo - do czzasu az znalazl sie w moich lapkach

I tym o to sposobem wyjazd do Egiptu jest znow realny

:D:D:D
Kochane Forumki - nie napisalam zbyt obszernej relacji...ale nie dalabym rady opisac kazdego momentu slubu i wesela...Przedstawilam Wam najfajniejsze momenty od samego rana do momentu kosciola, w pozostalych czesciach uczestniczylyscie dzieki zdjeciom

Nadal podtrzymuje obietnice, ze zdjec bedzie o wiele wiecej

Ale to powoli - teraz znikne na trzy tygodnie i pewnie jak wrocimy zabierzemy sie za temat zdjec

Na ta chwile goraco Was pozdrawiam!!!
Nat