Autor Wątek: Prośba o pomoc (zdjęcia i lokal) !  (Przeczytany 3096 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Doti

• nowicjusz
  • *
  • Kao tanke sunèeve zrake obasjava¹ mi put ...
Prośba o pomoc (zdjęcia i lokal) !
« dnia: 20 Kwietnia 2007, 00:36 »
Witam wszystkie forumki z Krakowa i nie tylko  :przytul:
Chciałabym uzyskać informację gdzie w Krakowie można znaleźć ciekawe, niepowtarzalne miejsca na wykonanie zdjęć ślubnych w plenerze.  :Fotograf:
Czy znacie jakieś lokale do których można wybrać się w kilka osób na obiad po ślubie? Chodzi mi o miejsca kameralne, nie wielkie sale balowe. Ślub planujemy w Katedrze Wawelskiej więc mogą być w pobliżu, choć nie muszą.
Z góry dziękuję za pomoc  :mrgreen:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Kwietnia 2007, 10:22 »
Cytat: "Doti"
Czy znacie jakieś lokale do których można wybrać się w kilka osób na obiad po ślubie? Chodzi mi o miejsca kameralne, nie wielkie sale balowe. Ślub planujemy w Katedrze Wawelskiej więc mogą być w pobliżu, choć nie muszą.

Doti na Rynku masz mnóstwo knajpek z klimatem, musisz przejść się, pooglądać  i wybrać coś w Waszym guscie :)
Cytat: "Doti"
Chciałabym uzyskać informację gdzie w Krakowie można znaleźć ciekawe, niepowtarzalne miejsca na wykonanie zdjęć ślubnych w plenerze

Ja z całego serca polecam Ogrodzieniec i ruiny zamku, ale to jest troche od Krk, ale tak cudowne miejsce że szok... a w Krk  :drapanie: Wawel, uliczki na Kazimierzu....

Offline aggak-1980
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Kwietnia 2007, 21:35 »
Jeśli chodzi o zdjęcia w plenerze to piękne zdjęcia można zrobić w parku skały Twardowskiego przy Zalewie Zakrzówek, jakiś czas temu oglądałam zdjęcia ślubne tam robione i też chciałabym mieć zdjęcia tam robione

Offline aaskaaa
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 1 Maja 2007, 11:03 »
ja też tam miałam robione zdjęcia:) ale jeszcze nie widziałam ich. Ślub był w tą sobote. A wesele mieliśmy w kasynie wojskowym koło skałek. polecam gorąco!! tanio, ładnie z klimatem, miła obsługa:)

Offline Doti

• nowicjusz
  • *
  • Kao tanke sunèeve zrake obasjava¹ mi put ...
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Maja 2007, 14:00 »
AndziaK, Aggak-1980, Aaskaaa  :przytul: dziękuję Kochane za informację, na pewno wezmę pod uwagę wszystkie wymienione przez Was miejsca.

aaskaaa gratuluję i życzę Ci szczęścia na nowej drodze życia :uscisk: Nie ukrywam, że chętnie obejrzałabym fotki zrobione w Parku o którym wspominałyście  :tupot:

Czekam na dalsze propozycje ...

Offline Nefretete1001

• nowicjusz
  • *
Odp: Prośba o pomoc (zdjęcia i lokal) !
« Odpowiedź #5 dnia: 12 Lipca 2007, 18:51 »
Co do kamerlanych miejsc to oglądałam zdjęcia z lokalu na ul.  Lubelskiej właśnie wynajmowane pod wesela ale na ile osób nie mam pojęcia.  A co do pleneru to napewno Wawel, piękny zaułek za Kościołem Mariackim, Zamek w Pieskowej Skale,  Ojców, Tyniec opactwo Benedyktynów :) troszkę za krakowem ale warto pojechać :) oglądałam zdjęcia z Pieskowej Skały i były cudnee :)