Autor Wątek: Podroz poslubna  (Przeczytany 9551 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Alicjas
  • nowicjusz
  • *
Podroz poslubna
« dnia: 18 Kwietnia 2007, 12:45 »
od jakiegos czasu przegladam to forum i nie znalazlam jeszcze nic na temat Podrozy Poslubnej, a przeciez to tez bardzo wazny temat ;)

w zwiazku z tym mam pare pytan: kiedy sie wybrac?  zaraz po slubie czy moze troche poczekac? czy wybrac zorganizowany wyjazd czy moze na wlasna reke, czy sa jakies znizki dla   mlodych malzonkow? ;)
 i jako ze od paru lat nie mieszkam w polsce, jakie sa dobre agencje podrozy w okolicach jasla/ tarnowa/ rzeszowa?
dodam jeszcze ze my chcielibysmy sie wybrac na polwysep skandynawski :) i przez internet nie znalazlam ciekawych zorganizowanych wyjazdow :(

pozd

Offline alexandra715
  • nowicjusz
  • *
Podroz poslubna
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Kwietnia 2007, 07:00 »
wiesz co?? miałam też taki sam dylemat....tzn w sumie dalej mam :|| my zastanawialismy sie nad zarezerwowaniem wycieczki duzo wczesniej tzn. kiedy były jeszcze te znizki czyli tak do końca marca....ale ktos nam odradził bo powiedział ze najlepiej jest jechać na "last minute". Wydaje mi sie ze jednak nie koniecznie, ponieważ zostają wtedy juz tylko oferty z których nikt nie skorzystał, czyli po prostu przebrane( nno pewnie jakimś fuksem można trafic na cos czego akurat się szuka).Ale nic mi nie pozostanie tylko skorzystać z takiej opcji, bo uważam ze na podróż poślubna pojechać najlepiej od razu po ślubie...bo znając zycie jak sie odłozy to wiemy co moze z tego wyniknąc;/ Ja tylko przegladałam oferty róznych biur podrózy na necie....ale nie szukałam nic konkretnego...i w sumie moze masz i rację z tym,że mało jest ofert do Skandynawi...tylko ze ja takich nie szukałam, to tez ne do konca wiem. Wiem tylko ze najlepiej jest jechać z większymi firmami, chociaz pewnie wiecej zapłacimy to mamy tez większą gwarancję udanego wyjazdu.A jesli chodzi o zniżki dla nowożeńców to sa napewno, tylko to już trzeba pytać  wkonkretnym biurze....
Nie wiem czy Ci coś pomogłam...bo chyba troche za bardzo się rozpisałam..... :chat:

Offline asia12

• forumowicz
Podroz poslubna
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Kwietnia 2007, 07:16 »
a myśmy już w styczniu zarezerwowaliśmy sobie miejsca na nasz "miesiąc miodowy". jedziemy do Grzybowa - bo Grzesiowi dobrze zrobi pobyt nad morzem, jedziemy zaraz we wtorek rano na 10 dni wiec do następnego piątku. Rezerwowaliśmy wcześniej bo chcieliśmy mieć duży wybór w oferta i wybrać to co nam się najbardziej podoba, więc mamy pokój z balkonem, na zachód, wraz z tv i lodówką oraz kuchnie do dyspozycji, a do morza mamy 800m więc jesteśmy bardzo zadowoleni, zwłaszcza że dostaliśmy też zdjęcie tego pokoju
url=http://www.przewodnikmp.pl] [/url]

Offline Alicjas
  • nowicjusz
  • *
Podroz poslubna
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Kwietnia 2007, 19:46 »
dzieki dziewczyny za odpowiedzi,
my dalej w kropce :( szwecja raczej odpada bo moj ukochany zazyczyl sobie basen w hotelu :nie:  no i niestety nie znalazlam zadnego w przystepnej cenie, wiec zapewne pojedziemy na jakies wyspy, tam bedzie nie tylko basen ale i morze, co ja mowie ocean ;)  teraz jeszcze musimy znalezc jakas ciekawa oferte.

Offline ilka2

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.09.07 cywilny, 22.09.0
Podroz poslubna
« Odpowiedź #4 dnia: 22 Kwietnia 2007, 18:29 »
A my prawdopodobnie wylatujemy już w środe po ślubie:)))) Wstępnie mamy rezerwacje na greckie Zakhyntos ale jekby nam sie coś odwidziało plany można zmienić:)

Cytat: "alexandra715"
Wydaje mi sie ze jednak nie koniecznie, ponieważ zostają wtedy juz tylko oferty z których nikt nie skorzystał, czyli po prostu przebrane

niekoniecznie:) Zostają tez miejsca zwolnione przez inne osoby, który miały rezerwacje wcześniejszą, często wskakują do oferty miejsca zarezerwowane dla danego biura dla konkretnego kraju.

2 lata temu wskoczyliśmy na miejsca który były zarezerwowane na rynek niemiecki. Wakacje w Tunezji były bajkowe!!!!

Offline justyska

• bywalec
Odp: Podroz poslubna
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Lutego 2008, 20:30 »
My tez juz  zarezerwowalismy sobie podroz poslubna na Cypr.Jedziemy prawie miesiac po slubie gdyz sierpien jest miesiacem wakacyjnym i byly drogie bilety :):)dlatego jedziemy we wrzesniu a pogoda w tym okresie rowniez podobno piekna :):)

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
« Odpowiedź #6 dnia: 22 Lutego 2008, 17:39 »
Hm... Cypr... Super!!!

Offline izabell26

• kolorowe życie
  • entuzjasta
  • data ślubu: 09.08.2008
« Odpowiedź #7 dnia: 22 Lutego 2008, 18:42 »
a my włochy i tez misiac po slubie:-)

Offline justyska

• bywalec
« Odpowiedź #8 dnia: 22 Lutego 2008, 21:17 »
W sumie my zakwaterowanie mamy za darmo(dlatego ze szef mojego A. ma wille na Cyprze i udostepnil ja nam na tydzien czasu!!!Takze koszta to przelot,wypozyczenie autka i jedzenie :):)

Offline izabell26

• kolorowe życie
  • entuzjasta
  • data ślubu: 09.08.2008
« Odpowiedź #9 dnia: 22 Lutego 2008, 21:29 »
ja etz tak chce ;D

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
« Odpowiedź #10 dnia: 23 Lutego 2008, 21:15 »
Kurcze, super z ta willa! Pozazdroscic tylko...

Offline Agni167
  • nowicjusz
  • *
  • Ślub w: Rzeszów
« Odpowiedź #11 dnia: 15 Listopada 2015, 17:58 »
Minęło sporo lat, czasy się zmieniły, czas odświeżyc :D
Dokąd się wybieracie zatem? My planujemy Grecję, ale jeszcze nic pewnego :)

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #12 dnia: 15 Listopada 2015, 19:13 »
Grecja to fajny kierunek.  Byliśmy w zeszłym roku na urlopie. W tym roku było znajomi. W obu wypadkach było świetnie i polecamy.

Offline Agni167
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 15 Listopada 2015, 19:15 »
Właśnie też byliśmy w tym roku, na Krecie. Na podróz poślubną planujemy tam wrócić i zwiedzić reszte wyspy :) A wy gdzie byliscie?

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #14 dnia: 15 Listopada 2015, 19:18 »
Na Kos. Mała wysypka ale mega urocza. Bardzo tez polecam Kanary.

Offline Agni167
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #15 dnia: 15 Listopada 2015, 19:49 »
Dzięki za info :D Ja jednak wolę Grecję. Szkoda tylko, ze Kos teraz pełne uchodźców :<

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #16 dnia: 15 Listopada 2015, 19:54 »
No tak.  To jest blisko Turcji. Na szczęście Grecja ma wiele wysp. :)

Offline wiolawiolawiolka
  • nowicjusz
  • *
weekend poślubny!
« Odpowiedź #17 dnia: 31 Października 2017, 15:09 »
chcemy po ślubie wyskoczyć tylko na kilka dni gdzieś bo na razie czas nie pozwala nam na nic więcej :( co myślicie o tym domku? LINK USUNIĘTY ktoś tam był?
« Ostatnia zmiana: 31 Października 2017, 15:49 wysłana przez ~Ania~ »