A teraz moje
Kochane czas napisac jednego z ostatnich postów w tym odliczaniu, poniewaz od jutra mam urlop

i raczej bedzie malo wolnego czasu wiec dzis chciałabym Wam podziekowac

Łyz cisną mi się do oczu, jestem wzruszona i nie wiem co mam powiedziec (a raczej napisac), nie przygotowałam addnej mowy bo w tym nie jestem dobra. Wiem, jedno, na forum czułam sie od samego poczatku swietnie, jak w wielkiej rodzinie, a wszystkie z Was traktuje jak "siostry".

*
Vall i AndziK dziękuje, ze były ze mną od samego początku i finiszują też razem ze mna, za cieple słowo jeszcze w Watku Zniecierpliwionych, za długasne czekanie na mnie bladzacej po Krakowie, za pomoc w wyborach weselnych dekoracji, za doradzanie, poprostu ZA BYCIE! Dziewczynki, ciesze sie ze Was poznałam i nie wyobrazam sobie tego watku bez Was.
DZIEKUJEAndziu jeszcze osobno Tobie, za pogaduszki na gg, za kawke i lody, za twoj dobty humor, ktory codziennie mnie rozsmieszał, za kofi brejk i za to, ze jestes.

*
epoxdziekuje za pomoc w poszukiwaniu sukienki, za wspolne robienie paznokci

za piekne chwile spedzone na jej slubie, za rady i porady, za przejazdzke maluchem

*
rajdowce dziekuje za wszelkie kolorystczne pomoce, za zamiłowanie do kolorów i dekoracji, za to ze zawsze potrafila doradzic i pomc, za cieple slowa w chwilach smutku, za zaproszenie na jej bajkowy slub

( smutna minka wiesz dlaczego)

*
katarzynie_84 dziekuje za spotkanie na slubie Ewci, za wszelkie porady w sprawach bizuteryjnych, za kazdą dobrą rade
*
Bernadetce za wspolne oczekiwanie na 1 wrzesnia

( Berni zostało nam 3 dni

)
*
Maji za to, ze trafiając do mojego watku zawsze ładnie mi doradzała i jako męzatka z wiekszym starzem miała dobre rady na wszystkie problemy

*
Beeaciee za sprawdzenie Macka

*
Asi- 85 za piekne zawiadomienie, dziekuje ci kochana po strokroc

*
nadziejce za to, ze jak wpadła do mnie niespodziewanie tak rozweseliła moja buzke i zarazila optymizmem pomimo swoich zlych dni
*
jumi_1979 za psychologiczne porady

*
tete za dobre słowo i porady odnosnie Turcji

*
SaTine za powiem zagranicy

Poza tym, dziekuje
*Mimi*, anelle82, adusixxx, Niki, BETI, mileniew, moni_d, ricardo, kkotek oraz wszystkim, ktorych nie sposob wymienic.
Dziekuje, ze ze mna byłyscie i dałyście mi wiare w to, ze to co wymyslalam ma sens.