Ufff... nadrobiłam zaległości (a nie było tego mało - 12 stron
)
Witam ponownie
Niki, ciesze sie, ze chcialo ci sie nadrabiac wszystko

adusiaxxx 
witam na samym finiszu mojego odliczania

Aniu, czy dobrze u Ciebie wyczytałam, że będziesz robić prezentację zdjęć ? Napisz mi proszę skąd można skołować taki sprzęt do tej prezentacji, wypożyczyć, czy co? I czy do tych zdjęć to jakiś specjalny program musi być?
Jakbyś mogła wysłać mi jakieś namiarki, to będę wdzięczna 
Jezeli chodzi o prezentacje to ja robie ją w Power Poincie, to ogolno dostepny program w Windowsie

Caly sprzet, a musisz miec: laptopa, projektor i ekran pozyczamy z pracy od Grzesia.
Podaj maila to wysle fotke kulek od
rajdowki bo wiem, ze jestes zainteresowana

Łooo fak co za ryj ten drugi z prawej

Anusiaaa nie ma za co dziękować, przydadzą się na rytualne picie kawki u Grzesia
My dziekujemy za wszystko 
Sliczny ryjek

bo Andzi

A teraz opowiesc o wieczorze kawalreskim mojego Grzesia

A wiec, wieczor jak to wieczor toczyl sie normalnie, lała sie masa alkoholu

( moj brachol odpadl o polnocy hyny), chlopaki siedzieli, pili i takie tam. Impreza ze wzgledu na ciencie kosztow odbyla sie na dzialce kumpla, ktory rowniez ial kawalrerskie. Byla to podwojna impreza.
Nadeszla pora na panienke, ktora miala zatanczyc dla Grzesia i kumpla.
Panienka byla wybierana przez mojego brata, kumpli i nawet moją bratowa

Dostali z agencji towrzyskiej zdjecie i aka tez Pani miala sie pojawic, jak na fotce.
Ale widomo...reklama dzwignią handlu

Pani, ktora przyszla na działke, jak to Grzes powiedzial..mogla zjesc tą co była na fotce, bo była "lekko otyła"

Poszła się przebrać do altanki i w tym momencie zaciely sie tam drzwi, Pani zaczeła stukac w małe okienko i machac chlopakom....a oni, zamiast ratowac ją, zaczeli się zanosić smiechem i tarzac po ziemi, podobno byl to komiczny widok.
Kiedy Pani zostala uwolniona, chlopaki zasiedli wygodnie i mialo zaczac sie szol, jednak nikt nie pomyslal, zeby przyniesc jakis odtwarzac CD i tancerka tanczyła, a raczej jak to chlopaki powiedzieli wyginala sie do piosenek z radia, ktore caly czas byly przerywane reklamą "RMF FM Tylko Twoja muzyka"

Generalnie Grzes powiedział, ze Pani była brzydka

i nawet nie mial ochoty na jej pseudo taniec, bo jak sie dowiedział nie byla to profesjonalna tancerka tylko zwykla prostytutka, ktora dorabia na tanczeniu to mu ochota na oglądanie przeszła.

Zresztą cały czas twierdzi, ze od pierwszego wejrzenia nie spodobała mu sie.
Moj brat powiedzial, ze bedzie skladal reklamacje w Agencji bo nie placil za paszkwila

A ja ...no coz, jestem happy, ze Pani nie grzeszyła piekniscia hyhy ale musze wam powiedziec, ze na poczatku byłam zła, ze moj Grzes jakąs babe oglądął...no ale coz...takie prawo wieczoru kawalerskiego ui zaczelam sie smiac razem z nim z tego