Autor Wątek: Cyk, cyk, cyk...odliczają Nam wskazówki zegara  (Przeczytany 95572 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Odp: Cyk, cyk, cyk...odliczają Nam wskazówki zegara
« Odpowiedź #750 dnia: 31 Maja 2007, 09:06 »
hee..biale to biale :)

powiem jak nasz premier "Nikt nas nie bedzie przekonywal ze biale to biale, a czarne to czarne"  ;D ;D ;D

Zaleciało mi tu kaczką :Szczerbaty:

Ale za mnie torba..... nie zajarzyłam że Twoja kieca ma byc biała :) To próbkli nie potreba :)  ;D ;D ;D

Ania ty mnie  do grobu chcesz wpedzic ;) cisnienie mi podskoczylo jak napisałas o tych probkach, myslami bylam juz w pracowni po materiał  :mdleje:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Asia-85

• uzależniony
  • Zrozumiałam po co żyję, wiem że czujesz to co ja..
  • data ślubu: 8.09.2007 nasz magiczny dzień...
« Odpowiedź #751 dnia: 31 Maja 2007, 09:22 »
Anusiaaa zaszalej i weź sobie długi welon w koncu to taki wyjątkowy dzień ze mozna wszystko a długaśny welon naprawdę efektownie sie prezentuje. Ja tez sobie taki wziełam :)
[img width= height=]http://suwaczki.maluchy.pl/sl-9422.png[/img]

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #752 dnia: 31 Maja 2007, 09:29 »
Anusiaaa zaszalej i weź sobie długi welon w koncu to taki wyjątkowy dzień ze mozna wszystko a długaśny welon naprawdę efektownie sie prezentuje. Ja tez sobie taki wziełam :)

Czyli co mowicie, ze mam wybrac dlugasny welon gladki bez dżecikow itp....ok, w takim razie za takimi sie bede rozgladac :D

Aaaa dzis dzwonilam do USC bo za niedlugo bedzie trzeba sie wybrac tam i milo sie zaskoczylam, Pan byl bardzo miły :|| uprzejmy  :|| i profesjonlany  :|| - normalnie urzednik a czlowiek :szczeka:

Powiedział co dokładnie wziac a nie jest tego wielu, Grzes tylko musi wziac swoj odpis aktu urodzenia, 84 zł do kieszeni i wsio :skacza:

Myśle, ze koło 15-go czerwca sie wybierzemy!

aha i 16 -tego mamy ostatnie modły, bo musimy odbebnic Dzien skupienia dla Narzeczonych, normalnie 3 h w sobote w kosciele, zajrabista impreza :Placz_1:

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
« Odpowiedź #753 dnia: 31 Maja 2007, 09:37 »

Czyli co mowicie, ze mam wybrac dlugasny welon gladki bez dżecikow itp....ok, w takim razie za takimi sie bede rozgladac :D

Zdecydowanie długi welon!!! też jestem kolejną z klubu długowelonowych :) niektór panny młode wygladają w krótkich welonach jakby miały je ucięte, dla mnie jakoś tak dziwnie. Choć przynzam, że niektórym krótkie pasują. Ale jak już welon to długi!

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #754 dnia: 31 Maja 2007, 09:37 »
Ja taka niekumata czasem, że mi samej ręce opadają :) Sorki za stres :) Ale to pewnie nie ostatnia moja "akcja" :) :) :)

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #755 dnia: 31 Maja 2007, 10:14 »
Ja taka niekumata czasem, że mi samej ręce opadają :) Sorki za stres :) Ale to pewnie nie ostatnia moja "akcja" :) :) :)

Anusia i inne foremki  ;D - musimy wiziąśc poprawkę ze ANdziak za niewiel ponad 3 tyg będzie stała na slubnym kobiercu - chyba musimy jej wybaczyc i mieć się na baczności  :D :D :D

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #756 dnia: 31 Maja 2007, 10:22 »

Anusia i inne foremki  ;D - musimy wiziąśc poprawkę ze ANdziak za niewiel ponad 3 tyg będzie stała na slubnym kobiercu - chyba musimy jej wybaczyc i mieć się na baczności  :D :D :D

heheheh oczywiście Wybaczam ale już sie boje o moje serce i serca innych forumek jak Ania wyjedzie z jaką AKCJĄ hihi

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
« Odpowiedź #757 dnia: 31 Maja 2007, 11:11 »
normalnie urzednik a czlowiek
ja też jestem urzędnikiem i chyba człowiekiem :drapanie:  ale jeszcze muszę to gdzieś sprawdzić...

Grzes tylko musi wziac swoj odpis aktu urodzenia, 84 zł do kieszeni i wsio :skacza:
nie zapomnijcie o dowodach osobistych  :wink:

Co do welonu to jeśli nie masz trenu (a jeśli dobrze widzę to nie masz) to długi welon jest  :ok: 

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #758 dnia: 31 Maja 2007, 11:18 »
ja też jestem urzędnikiem i chyba człowiekiem :drapanie:  ale jeszcze muszę to gdzieś sprawdzić...

ups  :oops: Mam nadzieje, ze Cie nie uraziłam ale niekiedy jak sie idzie do urzedu to noz sie w kieszeni otwiera  :diabel_3:
Są oczywiście mili, ludzcy urzednicy jak ty NIKI....dobra torche sie podlizuje  ;D ;D ;D

Ps. Pomoze mi ktos zrobic odnosnik do odliczania pod suwaczkiem, hę? Szukam w Technikaliach, czytam i sobie nie radze :(

Offline jumi_1979

• uzależniony
  • samodzielna mama
« Odpowiedź #759 dnia: 31 Maja 2007, 11:55 »
Długi welon ślicznie wygląda, ale w praktyce się nie sprawdza - po prostu przeszkadza w tańcu. Chyba że ta najdłuższa warstwa jest odpinana. W zeszłym roku koleżanka miała taki długaśny welon i wytrzymała w nim 2 tańce, później go ściągnęła i tylko na oczepiny założyła.

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #760 dnia: 31 Maja 2007, 11:56 »
<a href=" Tu wstaw link do twojego odliczania ">    a tu wpisz nazwe swojego odliczania    [/url]

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #761 dnia: 31 Maja 2007, 11:57 »
Długi welon ślicznie wygląda, ale w praktyce się nie sprawdza - po prostu przeszkadza w tańcu. Chyba że ta najdłuższa warstwa jest odpinana. W zeszłym roku koleżanka miała taki długaśny welon i wytrzymała w nim 2 tańce, później go ściągnęła i tylko na oczepiny założyła.

Właśnie mi chodzi o taki odpinany, co by do kosciolka byl dlugasny a potem go ciach ciach :D

Asienko dzieki kochana, ale ja nie wiem, gdzie to w profilu wsadzic, po tych zmianach nic tam nie ma jak trzeba :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus:
« Ostatnia zmiana: 31 Maja 2007, 11:59 wysłana przez anusiaaa »

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #762 dnia: 31 Maja 2007, 12:03 »

heheheh oczywiście Wybaczam ale już sie boje o moje serce i serca innych forumek jak Ania wyjedzie z jaką AKCJĄ hihi
Hahahahaha oj baby, baby jak ja Was ulewbiam  ;D ;D ;D ;D ;D

Ja mam suknię z trenem i welonisko tak długie jak tren i nie odpinany jest welon.... poprostu agrafką podepnę pod spód i bedzie luz blus :) O ile kumiecie o co mi kaman ;)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #763 dnia: 31 Maja 2007, 12:07 »
Andzia agrafka dobra rzecz hehehehe, musze przemysleć taką agrafkową sprawę ale myslę, ze jak dla mnie lepszy bedzie taki odpinany :Szczerbaty: Tylko UWAGA, co by sie agrafka nie odpiela i w tyłek nie wlazła :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #764 dnia: 31 Maja 2007, 12:13 »
Andzia agrafka dobra rzecz hehehehe, musze przemysleć taką agrafkową sprawę ale myslę, ze jak dla mnie lepszy bedzie taki odpinany :Szczerbaty: Tylko UWAGA, co by sie agrafka nie odpiela i w tyłek nie wlazła :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Od głowy do tyłka daleka droga ;)

Ja z tym podpisem pod licznikiem nie pomogę bo u mnie też sie to zrąbało (NIENAWIDZĘ NOWEGO FORUM !!!!!!)

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #765 dnia: 31 Maja 2007, 12:20 »
I wy kobietki mówicie o długich welonach jak mi kobieta w salonie proponowała 5 metrowy  :drapanie:
na szczęscie zdecydowałam sie na taki do ziemi ponieważ nie mam trenu a jak nawet bym miała to tez bym wzieła :P

Napisane: Maj 31, 2007, 12:17:35
anusiaa z tym licznikiem zrób tak samo jak ci wyżej napisałam umiesc to w podpisie w profilu tylko wypełnij link i tytuł odliczania

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #766 dnia: 31 Maja 2007, 12:57 »
No tak, ale ja w podpisie nic nie moge wsatwic, mam tam dwa liczniki i nie ma miejsca na nic innego, czy na edycje :(

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #767 dnia: 31 Maja 2007, 14:54 »
ekchm...

po 1. elo :D

po 2. sukienusia maaaaaaaaaaagia.. i podoba mi sie to co ta laska ma we wlosach (cokolwiek to jest :los:)

po 3. na przymiarce sprobuj i jednego i drugiego i bedziesz wiedziala :D

Buzka :D Biedroneczko :D

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
« Odpowiedź #768 dnia: 31 Maja 2007, 15:46 »

ups  :oops: Mam nadzieje, ze Cie nie uraziłam ale niekiedy jak sie idzie do urzedu to noz sie w kieszeni otwiera  :diabel_3:
Są oczywiście mili, ludzcy urzednicy jak ty NIKI....dobra torche sie podlizuje  ;D ;D ;D
No co Ty, ja nie jestem takim typowym urzędasem, który ma kontakt bezpośredni z petentem (zawsze mnie śmieszy to słowo) i nie pracuję w urzędzie typu USC, gmina, itp.
A poza tym sama często najeżdżam na niekompetentnych urzędasów   :nerwus:
Tak więc reasumując Aniu nie musisz się mnie podlizywać  :przytul:

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #769 dnia: 31 Maja 2007, 17:15 »
 Gdzie ebdziecie miec Dzien Skupienia? Jak wiesz ja juz jestem po i..nie bylo tak strasznie;)Dwie godzinki cos o malzenstwie ksieza opowiadali a potem byla zwykla msza na ktora niktz  z nazeczonych nie zostal tylko po papierek podreptali;) Das sie przezyc:)
Co do welonu to tak jak reszta jestem za dlugimmm bez jetow bo za duzo by tego bylo.
Tez zapisuje sie do klubu czarnego samochodziku i pomaranczowych dodatkow;)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #770 dnia: 31 Maja 2007, 20:21 »
Anusiaaa probny makijaż bardzo mi się podoba. jest taki delikatny a zarazem widoczny.
Jesteś bardzo fotogeniczna. :taktak:
A trzecie rzecz..... mnie się wydaje że dlugi welon jak najbardziej pasuje.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #771 dnia: 31 Maja 2007, 21:13 »
Hejka dziewczynki, nawet nie wiecie co ja przezylam :mdleje: Chciałam sobie ten popsi do mojego odliczania zrobic i w tym nowym forum cos zaczelam szukac w profilu cos kliklam i kazal mi podac haslo, kiedy to zrobilam, napisalo mi, ze wysyla maila aktywacyjnego bo bez tego sie nie zaloguje i co.............maila nie bylo, myslalam, ze sie poplacze, odcieta od forum :buu: :buu: :buu:

Na szczescie Grzes dokladnie poczytal  i mnie uratowal ale od  dzis jeszcze bardziiej nie lubie nowego forum :nerwus: :nerwus: :nerwus:

Dzieki dziewczynki, za pomoc z tym welonem, mysle ze dlugi bedzie ok  :przytul:

ekchm...

po 2. sukienusia maaaaaaaaaaagia.. i podoba mi sie to co ta laska ma we wlosach (cokolwiek to jest :los:)

po 3. na przymiarce sprobuj i jednego i drugiego i bedziesz wiedziala :D

Nawet nie wiesz Karalajn  ;) jak duzo dla mnie znaczy, ze sukienka Ci sie podoba :skacza:
A jesli chodzi o przymiarke to chyba nie bede mogla poprzymierzac tych welonow w jej czasie bo to jest w pracowni i nie wiem czy tam majam ale obadam :taktak:

Netula
Skupien jest w Konwikcie i mam nadzieje, ze przezyje go i nie bedzie tak zle!

Wlasnie skoczylam nauki matematyczne wiec ide chrapac bo jestem juz padnieta, buziaczki.

Offline Beaataa
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.07.2007
« Odpowiedź #772 dnia: 1 Czerwca 2007, 09:51 »
musze Ci powiedziec anusiu, ze z calych tych (bezsensownych) nauk Dzien skupienia byl dla mnie niezwykly - moze i u ciebie nie bedzie tak zle :)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #773 dnia: 1 Czerwca 2007, 10:11 »
hmm kurcze u nas nie ma tych godzin skupienia... to nie w kazdej parafii jest?? czy może ja o czymś nie wiem?? hmmm :drapie:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #774 dnia: 1 Czerwca 2007, 10:53 »
hmm kurcze u nas nie ma tych godzin skupienia... to nie w kazdej parafii jest?? czy może ja o czymś nie wiem?? hmmm :drapie:

Nie chyba nie w kazdej parafii to jest, na nieszczescie u nas TAK!

musze Ci powiedziec anusiu, ze z calych tych (bezsensownych) nauk Dzien skupienia byl dla mnie niezwykly - moze i u ciebie nie bedzie tak zle :)

Mozna sie czasami milo zaskoczyc, nie tylko urzednikami (uklon do NIKI ;) ) ale i w Kosciele!!

A tak poza tym to dzis jest 1 czerwca a co za tym idzie jeszcze tylko

1 lipca

1 sierpnia

1 wrzesnia  czyli Nasz slubik  :skacza:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #775 dnia: 1 Czerwca 2007, 11:15 »
Ślicznie wyglądasz w tym makijażu, tak dziewczęco, delikatnie

Co do welonu, ja też jestem za długim i gdyby nie to, że u mnie długi wogóle nie pasuje, też bym taki chciała

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #776 dnia: 2 Czerwca 2007, 20:00 »
Anus do makijazu taka mala uwaga - niech w kacikach albo maluje mniej cieni albo niech wiecej da korektora :D
Napisane: Czerwiec 02, 2007, 19:55:50
A tak w ogole to fajna blondi jestes o! i sie stesknilam!

i fot Waszych dawno nie bylo o! :los:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #777 dnia: 4 Czerwca 2007, 09:16 »
Czesc Wam dziewczynki,

Nie wiem dlaczego bo z reguły jestem bardzo wesołą i przyjazną osobą, ale mam ostatnio straszne doły, nic mi nie wychodzi, czego sie nie dotkne to sie psuje, jestem strasznie zmeczona...jedyne o czym mysle to sen i nic nie robienie.

Po wczorajszych egzaminach jestem wypluta, wszystko mnie boli, a najbardziej mozg :||

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #778 dnia: 4 Czerwca 2007, 09:32 »
Czesc Wam dziewczynki,

Nie wiem dlaczego bo z reguły jestem bardzo wesołą i przyjazną osobą, ale mam ostatnio straszne doły, nic mi nie wychodzi, czego sie nie dotkne to sie psuje, jestem strasznie zmeczona...jedyne o czym mysle to sen i nic nie robienie.

Po wczorajszych egzaminach jestem wypluta, wszystko mnie boli, a najbardziej mozg :||

witaj w klubie ja mam identyczny nastrój ostatnio, wiem co czujesz :przytul:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #779 dnia: 4 Czerwca 2007, 09:36 »
Ból mózgu po egzaminach to normalka, też tak miałam :)

A tym swoim stanem to sie nie martw, bo my kobiety możemy tak mieć w określonych fazach cyklu... (zawsze sobie tym to tłumaczę ;) )

Uszka do góry !!!!  :-*