Witam wszystkie dziewczyny, a szczególnie sąsiadki(ale reszte też).
Jeśli chodzi o bukiet to będzie na pewno nieduży bo sama jestem mała i nie chce żeby mnie zasłonił, i będzie z różyczek chyba kremowych albo herbacianych i jeszcze jakis kwiatków ale nie wiem jak sie nazywaja, a zdjęcia niestety nie mam bo wybierałam go w kwiaciarni w katalogu:)
Jesli chodzi o biżuterie, to na szyje mam koronke zresztą widać na zdjęciu, jest taka sama jak ta na gorsecie, kolczyki są malutkie z niebieskimi szfirami, no i branzoletka ale nie wiem jaka bo to ma byc niespodzianka od moich rodziców. I tu mnie pokrzywdzili bo mój narzeczony miał dostać od nich złote spinki do koszuli z jego inicjałami, no i juz dostał ze względu że mamy cywilny wcześniej a on ma koszule na spinki, a ja dostane dopiero w czerwcu. Z bizuteri to tyle myśle że nie ma sensu niczego więcej zakładac.
Z fryzjerem mam o tyle dobrze, że mam jedna zaufana fryzjerke, która juz cały dzień zaraezerwowała dla mnie i mojej rodziny, a makijarz będzie mi robiła dziewczyna u której robie paznokcie, a tak przy okazji to w piątek miałam już próbny, i jestem naprawde zachwycona:) slicznie mnie pomalowała:) no i paznokcie też będzie mi robiła myśle że standardowo czyli na biało:)
Jeśli chodzi o buciki do sukni to odbieram we wtork i na pewno wyśle jakieś zdjęcie:)
A dzis szukałam bielizny, i wielka klapa, nic ładnego nie ma, a ja juz nie mam pomysłu gdzie szukac , może ktoś mi pomorze:)