Dziewczyny no i OKI bedzie to spotkanie 14-stego i tu do Antalis- przeciez co za problem ,ze sobie zrobicie to spotkanie z facetami.
Wam pasuje i Gites robicie i przychodzicie
Nam ta data nie pasuje i to ,ze z facetami to nie przychodzimy .
Bedziemy na następnym i tyle
My tez jak organizujemy spotkania to nie oczekujemy ,ze bedą wszyscy bo to jest fizycznie nieralne zawsze coś komus nie pasuje - jest nas wtedy tyle ile przyjdzie i jest SUPER FAJNIE
Wasze spotkanko na pewno tez sie uda
A i jeszcze jedno mój narzeczony nie jest biedakiem czy biedactwem- po prostu ma swoich starych znajomych i kolegów Zreszta on juz ma prawie 30 lat i nie bawi go śmiganie po barach
Zresztą pracuje na takie zmiany ,ze niekiedy tez w soboty i niedziele- ze my praktycznie widujemy sie raz w tygodniu NO I mieszka 80 km stąd
Wiec ten jedyny dzień w tygodniu, w którym jest ze mna wolałabym spedzić z ni, sama a nie w barze
A pomijając fakt ,z.e jesteśmy 4 mies przed slubem i sie urządzamy i w weekendy to zazwyczaj cos w domu robimy- a jest wiele
Ja tez bym sie głupio czuła gdyby Wszyscy przyszli z facetami a ja siedziałabym sama jak ten kołek
Bedzie nastepne spotkanko to my SIE PISZEMY PRzynajmniej Ja - a to ,ze teraz nam nie pasuje to szkoda ale pasuje Wam i po co odbierac Wam możliwośc spotkania i dobrej zabawy
Ale wiesz to hasło z krzyżem na drogę było troche nie na miejscu i niesmaczne