s.aga zgadzam sie z Toba. Nikt nie powiedzial z enasi faceci beda z nami siedziec. Ja tez nie chce sama jechac bo zle znosze podroze busem. Mogłybysmy nawet wyslac swoich ( Twojego, mojego i Yukari-chan na piwko/soczek czy cokolwiek )
No tu akurat Antalis masz złe informacje bo to pisała Gosia(oosta)
Nie powiedzialam ze to Ty pisałas tylko potwierdziłas.
A Antalis Ty chyba tez kiedys sama pisałas ze to Ty nie bedziesz miała z nami o czym rozmawiac....
I wtedy to mnie przekonywałyscie ze o weselu sie na spotkankach nie gada - chyba zaczynasz zaprzeczac sama sobie
Spotkania są po to, żeby się wzajemnie poznać , a skoro nie które z NAs pragną je spędzić w Babski GRONIE to należy taką ewentualnośc wziąść pod uwagę
Swoja droga co Wam faceci przeszkadzaja, skoro wasi przyjsc nie chca to czemu swoich mamy nie brac ? Szczecinianki biora swoje polowy i zyja a na dodatek bawia sie swietnie.
ależ którz Cię o to prosi, nie musisz aż tak wielkikego obowiązku brać na siebie
jakbym miała na Was liczyc to nigdy by nie bylo nawet propozycji spotkania.
Jeny czy zawsze musi byc jakis problem ?
mój W. nie zna nikogo stad ani nie uczestniczy w tej zabawie wiec juz zupełnie by nie miał o czym gadac z obcymi osobami
To jak ten biedak poznaje nowych znajomych ?Przeciez to moze byc okazja do poznania wielu fajnych ludzi .
Jak cos ustalicie dajcie znac ...