Autor Wątek: Sincerity 3142 sprzedam  (Przeczytany 1839 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline magdzia.26
  • nowicjusz
  • *
Sincerity 3142 sprzedam
« dnia: 22 Marca 2007, 08:09 »
Mam do zaoferowania  suknię ślubną
skromną i prostą, a jednocześnie klasycznie elegancką.

Coś o sukni:
- suknia pochodzi z kolekcji Sincerity 2006 , model 3142
- kupiona jako nowa w salonie Polsce,  sprowadzona za pośrednictwem  salonu z USA - model oryginalny, (mogę udokumentować, jestem pierwszą właścicielką)
- założona tylko raz , w piękną , wrześniową sobotę
- kolor kości słoniowej
- suknia na szczupłą osobę rozmiar: amerykański 8/10 , rozmiar polski 36/38, wzrost 165 cm+ 6 cm obcas
- suknia jest jednoczęściowa bez rękawków suknia w linii-A
- wykonana z delikatnej satyny i organzy. Górna cześć sukni z organzy jest przybrana asymetrycznie aplikacjami z koronki i naszywanych kamyczków - jest biżuterią samą w sobie
- suknia  posiada w tyle guziczki w stylu pic-pac są ozdobne i  jednocześnie łatwe w zapięciu.
- od środka posiada pasy, które modelują sylwetkę,nie sprawiają  wrażenie ściśnięcia
- stan bardzo dobry, nie jest w żaden sposób uszkodzona, nie ma plam, wyprana       ( kupiona z myślą o odsprzedaniu wiec  szczególnie  dbałam , żeby nic się nie przytrafiło). Wymaga  jedynie odprasowania.
- suknia podkreśla figurę  jest lekka i wygodna, można pod nią założy halkę ale bez koła! bo sama z siebie ładnie się układa.

Tren:
-  suknia  zakończona jest długim rozłożystym trenem, który bajecznie wygląda zwłaszcza przed ołtarzem
-  posiada tasiemki , które umożliwiają  podpięcie ( nie tworzy przy tym bezy na   pupie - zresztą już nie modnej),ewentualnie można na ręce  „podwiesić na oczko”

GRATIS DODAM !!!

Halka:
- halka jest na gumie
- łatwa  przy zakładaniu
- wygodna ponieważ nie ma wszytego uciążliwego koła, doskonale podkreśla kształt sukni
- wykonana z tiulu,  jedna warstwa, rozkloszowana od kolan

Welon :
-  prosty  ponieważ  suknia  jest sama w sobie ozdobna
-  jednowarstwowy , wykonany z tiulu bez lamówki,
-  rozmiar 60 cm

Rękawiczki:
- długie za łokcie, z palcami

Pokrowiec  i wieszak

Wszystkie pytania proszę kierować na mój adres
email: magdzia.26@interia.pl
lub pod nr tel. 506 477 058
Zapraszam do przymierzenia do  Ostrowa Wlkp.

Offline Antalis
  • Chuck Norris
Sincerity 3142 sprzedam
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Marca 2007, 07:52 »