Mam do zaoferowania suknię ślubną
skromną i prostą, a jednocześnie klasycznie elegancką.
Coś o sukni:
- suknia pochodzi z kolekcji Sincerity 2006 , model 3142
- kupiona jako nowa w salonie Polsce, sprowadzona za pośrednictwem salonu z USA - model oryginalny, (mogę udokumentować, jestem pierwszą właścicielką)
- założona tylko raz , w piękną , wrześniową sobotę
- kolor kości słoniowej
- suknia na szczupłą osobę rozmiar: amerykański 8/10 , rozmiar polski 36/38, wzrost 165 cm+ 6 cm obcas
- suknia jest jednoczęściowa bez rękawków suknia w linii-A
- wykonana z delikatnej satyny i organzy. Górna cześć sukni z organzy jest przybrana asymetrycznie aplikacjami z koronki i naszywanych kamyczków - jest biżuterią samą w sobie
- suknia posiada w tyle guziczki w stylu pic-pac są ozdobne i jednocześnie łatwe w zapięciu.
- od środka posiada pasy, które modelują sylwetkę,nie sprawiają wrażenie ściśnięcia
- stan bardzo dobry, nie jest w żaden sposób uszkodzona, nie ma plam, wyprana ( kupiona z myślą o odsprzedaniu wiec szczególnie dbałam , żeby nic się nie przytrafiło). Wymaga jedynie odprasowania.
- suknia podkreśla figurę jest lekka i wygodna, można pod nią założy halkę ale bez koła! bo sama z siebie ładnie się układa.
Tren:
- suknia zakończona jest długim rozłożystym trenem, który bajecznie wygląda zwłaszcza przed ołtarzem
- posiada tasiemki , które umożliwiają podpięcie ( nie tworzy przy tym bezy na pupie - zresztą już nie modnej),ewentualnie można na ręce „podwiesić na oczko”
GRATIS DODAM !!!
Halka:
- halka jest na gumie
- łatwa przy zakładaniu
- wygodna ponieważ nie ma wszytego uciążliwego koła, doskonale podkreśla kształt sukni
- wykonana z tiulu, jedna warstwa, rozkloszowana od kolan
Welon :
- prosty ponieważ suknia jest sama w sobie ozdobna
- jednowarstwowy , wykonany z tiulu bez lamówki,
- rozmiar 60 cm
Rękawiczki:
- długie za łokcie, z palcami
Pokrowiec i wieszak
Wszystkie pytania proszę kierować na mój adres
email: magdzia.26@interia.pl
lub pod nr tel. 506 477 058
Zapraszam do przymierzenia do Ostrowa Wlkp.