Jejku wlasnie sobie uswiadomilam ze jeszcze nie zalatwilam kilku rzeczy i jak sobie pomysle ze musze to wszystko kupic na tydzien przed weselem to az mnie taki stressssss dopada ze sie cala poce
11111 bielizna i to sie zastanawiam nad jaka czy all exclusive tzn pas majtki stanik ponczoszki czy tylko zostawic podwiazke majtki i stanik? jak bedzie gorac a tak sie zapowiada to sie zagotuje w ponczochach
22222 jedzonko i wodeczke czy ja zdaze wszytko kupic na tydzien przed weselem musze poprosic chyba o pomoc rodzicow i szanowna tesciowa i mam nadzieje ze kucharka przygotuje szczegolowa liste zeby ponziej niczego nie dowozic na ostatnia chwile
33333 dekoracja a mianowicie kwiaty na samochod ,balony ,stoiki na stoly i takie tam urozmaicenia chyba hutrem w appolo sie kupi do tego ksiega gosci zebym nie zapomnialam jejeku juz zwariowalam ile tego trzeba jeszcze
4444 buty dla mnie i dla g. i sukieneczke na poprawiny!!!! wlasnie zapomnilam o niej ogarnia mnie panika!!!
5555 zapomnilam o bizuterii ale moze tu w norge cos bedzie ladnego
hmmmmm pozostaje mi tylko myslec pozytywnie lub jakies tabletki na upokojenie i wiem ze jeszce o czyms zapomnilam i zastanawiam sie jeszzce czego mi brakuje