Autor Wątek: Wybuchający balon - Gdzie w Rzeszowie  (Przeczytany 13580 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline magnolia_b

• nowicjusz
  • *
Wybuchający balon - Gdzie w Rzeszowie
« dnia: 16 Lutego 2005, 12:57 »
Coraz częściej na weselach spotykam się z wybuchającym balonem (Ogromny balon, w którym są fajerwerki lub pełno małych baloników) Cena ok 100 - 150 zł. Czy ktos wie gdzie mogę dostać coś takiego w Rzeszowie lub okolicach?? :D  :D

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Lutego 2005, 17:04 »
Szczerze mówiąc, nie słyszałam o czyms takim, ale popytam tu i ówdzie...

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2 dnia: 2 Marca 2005, 19:26 »
Otóż i znalazłam informacje na temat takiego balonika i mam adresy dwóch firm.
W jednej z nich (z Siemianowic Śl.) koszt - 150 złotych (bez transportu) lub tez mozna taki balonik zamowic za ok. 200 złotych w krakowskiej firmie.
 Jeśli ktoś z Was jest zainteresowany, to piszcie po dodatkowe informacje na priv (na forum).

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 2 Marca 2005, 19:46 »
Ja przeglądając kiedyś na necie hurtownie balonów trafiłam na takie balony! I wiem, że można takie balony kupić nie nadmuchane i możemy wtedy wrzucić do środka np.: konfetti, balony i inne bajery! Ponieważ taki balon ma dużą szyjkę! Koszt takiego balona wynosi ok.8zł., można sobie w tej firmie zamówić! Myślę, że koszt jest na prawdę nie wielki!

Mój kuzyn na swoim weselu miał takiego balona z niespodzianką tylko wybuch nie był uruchamiany automatycznie! On to zrobił bardziej oryginalnie: zaprosił wszytkich gości na srodek sali (wszyscy zrobili kółko), a potem poprosił swoją małżonkę na sam środek (ona o niczym nie wiedziała), wtedy zespół grał tą super piosenkę Whitney Huston "Why olways love you" i na sam refren on skoczył z lotką do tego balona i go przebił po czym doleciał zaraz do małżonki zaczął ja przytulać!
Wszyscy byli bardzo zaskoczeni, bo nikt z gości nie słyszał o takim balonie, a wesele było 4 lata temu! :)  :)  :)

Ale z tego co wiem taki napompowamy balon musi być przez te firmy przewożony w odpowiednich warunkach, aby się nie przebił!

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline aguniaruda
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 7 Marca 2006, 15:20 »
merkunek,  ja bym byla bardzo zainteresowana tymi namiarami na te firmy..... chcialam wlasnie zrobic mojemu mezusiowi taka niespodzianke.... ale wlasnie tez nigdzie nie moglam tego znalezc. Jesli mozesz to podaj mi te namiary bede bardzo wdzieczna  :lol:

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5 dnia: 7 Marca 2006, 21:31 »
Ajajaj... po tym jak rok temu napisałam ten post miałam dwie przeprowadzki, a poza tym przeinstalowany system... ale może coś wyszperam :?

Mam stronkę Siemianowic:
balony
choć nie mogę tam obecnie znaleźć takiej oferty, ale najlepiej sama przedzwoń i zapytaj o ten balon.

Abrakadabra z Krakowa:
balony1
tutaj nazywa się to: balon-kula.

Mam nadzieję, że Ci pomogłam :-)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #6 dnia: 8 Marca 2006, 13:17 »
Cytat: "merkunek"
Mam stronkę Siemianowic:
balony
choć nie mogę tam obecnie znaleźć takiej oferty, ale najlepiej sama przedzwoń i zapytaj o ten balon.

Ja tam dzwoniłam. Mają takie balony. Koszt to 100zł chyba z 50 balonikami w środku, a 150zł ze 100 balonikami w środku.  :) Aha ceny są oczywiście podane z detonatorami.
 Też nad czymś takim myślimy. :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline kopea

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.09.2006
« Odpowiedź #7 dnia: 10 Marca 2006, 10:28 »
Z tymi balonami spotkałam sie też na allegro - koszt również w granicach 100 zł - poszukaj. Teraz sama zaczynam się nad czymś takim zastanawiać :D

Offline paulina*
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: 13 Maja 2006, 17:34 »
pewnie wyda sie niektorym smieszna moja prosba, ale prosze mi wytlumaczyc jaka role spelnia ten balon.dosc chyba ciekawy pomysl moze i ja kupie cos takiego

Offline amanda
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 9 Września 2006, 20:17 »
ja tez prosze o namiar kupie na 1000%

Offline ulunia

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #10 dnia: 13 Września 2006, 12:47 »
ja tak bardzo chciałam taki balon ale moj maz sie nie zgodził  :roll:  (ale to długa historia dlaczego sie nie zgodził) wiec ustapiłam ale do dzis załuję...  :cry:  w kazdym razie merkunek podała dwie najbardziej wiarygodne firmy a pozatym na allegro wystarczy wpisac "balon" i wyswietli sie Wam moc różnych propozycji - ja miałam nawet gdzies fotki  - ale nie moge teraz znalezc - zreszta na allegro sa zdjęcia jak to wygląda przed i po  :lol:

Offline momika
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 14 Września 2006, 14:17 »
ja mialam taki balon na swoim weselu - supr efekt
kupilam go na allegro za 79 zl i wszystko bylo z nim ok
niesmowicie sie podobal wszystkim jak wybuchl w czasie pierwszego tanca

Offline ditor

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: 13 Października 2006, 19:06 »
Wiem gdzie można kupić taki balon za 65,00 zł jak kogos interesuje to czekam na wiadomosc
Pozdr.

Offline justyska

• bywalec
« Odpowiedź #13 dnia: 24 Listopada 2006, 22:13 »
Ja znalazlam firme z Sanoka ktora zajmuje sie organizacja wesel i tam w sklepiku mozna zakupic taki balon.To jest ich strona www .... Tam wlasnie kupisz taki balon za 65zl!!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

« Ostatnia zmiana: 9 Marca 2009, 15:13 wysłana przez Maja »

Offline ASIAb
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #14 dnia: 9 Grudnia 2006, 17:35 »
widziałam w   europie za 99 zł

Offline ania1988
  • nowicjusz
  • *
Odp: Wybuchający balon - Gdzie w Rzeszowie
« Odpowiedź #15 dnia: 9 Marca 2009, 14:45 »
Też mnie interesuję taki balonie na allegro znalazłam za 49. 99 na prawdę ekstra był.  W środku były małe baloniki w kształcie czerwonych serc lub konfetti lub jak ktoś chciał mogło być i to i to  ;) Sprawdźcie tam  :D

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #16 dnia: 9 Marca 2009, 15:12 »
Za 49.99 to na pewni mały balon - to raz, a dwa na prawdę nie polecam montowania tego typu dekoracji na własną rękę ::)

Offline ania1988
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 9 Marca 2009, 15:21 »
Wiesz co  nie pamiętam czy mały czy duży ale jeśli chodzi o montaż to była instrukcja obsługi.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #18 dnia: 10 Marca 2009, 09:01 »
Instrukcja jest owszem ale ten balon jak sama nazwa wskazuje ulega detonacji, profesjonalista montuje go szybciutko i bezpiecznie - poza tym na nim spoczywa odpowiedzialność. Jak laik zajmie się montażem to chęć oszczędności na dekoratorze może się skończyć zakupem kolejnego zestawu - chytry dwa razy traci ;)
Przy balonie jest spłonka z baterią, jeśli przewody się zetkną balon ulega detonacji :-\