Ja przeglądając kiedyś na necie hurtownie balonów trafiłam na takie balony! I wiem, że można takie balony kupić nie nadmuchane i możemy wtedy wrzucić do środka np.: konfetti, balony i inne bajery! Ponieważ taki balon ma dużą szyjkę! Koszt takiego balona wynosi ok.8zł., można sobie w tej firmie zamówić! Myślę, że koszt jest na prawdę nie wielki!
Mój kuzyn na swoim weselu miał takiego balona z niespodzianką tylko wybuch nie był uruchamiany automatycznie! On to zrobił bardziej oryginalnie: zaprosił wszytkich gości na srodek sali (wszyscy zrobili kółko), a potem poprosił swoją małżonkę na sam środek (ona o niczym nie wiedziała), wtedy zespół grał tą super piosenkę Whitney Huston "Why olways love you" i na sam refren on skoczył z lotką do tego balona i go przebił po czym doleciał zaraz do małżonki zaczął ja przytulać!
Wszyscy byli bardzo zaskoczeni, bo nikt z gości nie słyszał o takim balonie, a wesele było 4 lata temu!
Ale z tego co wiem taki napompowamy balon musi być przez te firmy przewożony w odpowiednich warunkach, aby się nie przebił!