Autor Wątek: ...dotąd dwoje lecz jeszcze nie jedno  (Przeczytany 26466 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anetka161
  • 16.06.2007-nasz wspaniały dzień
  • maniak
  • data ślubu: 16.06.2007
Odp: ...dotąd dwoje lecz jeszcze nie jedno
« Odpowiedź #300 dnia: 30 Maja 2007, 23:31 »
No właśnie tym bardziej że młody ksiądz to powinien być bardziej wyrozumiały  ???
Co nie :dno: no nic mam nadzieję,że wszystko się jakoś ułoży :roll:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
« Odpowiedź #301 dnia: 30 Maja 2007, 23:33 »
Po prostu idz jeszcze raz do spowiedzi, gdzie indziej. Albo może pójdz jak juz do Polski przyjedziesz. I nie przyznawaj się do tego że mieszkasz z narzeczonym.

Offline anetka161
  • maniak
« Odpowiedź #302 dnia: 30 Maja 2007, 23:36 »
Po prostu idz jeszcze raz do spowiedzi, gdzie indziej. Albo może pójdz jak juz do Polski przyjedziesz. I nie przyznawaj się do tego że mieszkasz z narzeczonym.
Moja mama powiedziała,żebym nieszła juz tutaj tylko jak przyjadę do Polski,żebym poszła do naszego kościoła,to ksiądz trochę pogada,ale da rozgrzeszenie.No zobaczymy ::) Trzymajcie kciuki

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
« Odpowiedź #303 dnia: 30 Maja 2007, 23:38 »
anetko będzie dobrze... nie ma wyjścia :przytul:
Idź w Polsce do spowiedzi.. trzymam kciuki żeby wszystko dobrze poszło :ok:

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #304 dnia: 30 Maja 2007, 23:42 »
Anetka: prawie z krzesla spadlam jak przeczytalam o Twojej spowiedzi :o I w ten oto sposob chyba trzeba isc do spowiedzi i klamac ??? Ja mam wielka nadzieje, ze trafimy na cywilizowanego ksiedza ::) Mam nadzieje, ze uda Wam sie dostac to rozgrzeszenie. Ksiadz, ktory ma nam udzielac slubu wie, ze jestesmy po slubie cywilnym i jak to z malzenstwami bywa-mieszkamy razem. Nie byl ani oburzony, ani nic nie mowil. Mam nadzieje, ze spowiedz bedzie przebiegac  w podobnej atmosferze 8)

Offline anetka161
  • maniak
« Odpowiedź #305 dnia: 30 Maja 2007, 23:55 »
Dziewczyny ja wogóle  zapomniałam wam powiedzieć najważniejszego.Jak spisywaliśmy protokół w Polsce to ksiądz się pytał czy mieszkamy razem i jak powiedziałam,że tak,to nic nie mówił.Chyba naprawdę trafiłam na jakiegoś dziwnego księdza.Dlatego też jak poszłam tutaj w Londynie do spowiedzi to powiedziałam prawdę ::) .Może moja mama ma rację,że w Polsce dostanę rozgrzeszenie.Ale dla mnie to był szok :o Dla mnie to trochę jest nie do zrozumienia,jestem na za granicą i właśnie tutaj ksiądz raczej powinien byc bardziej wyrozumiały,co nie ???

Offline Kasia-Wrocław

• uzależniony
« Odpowiedź #306 dnia: 31 Maja 2007, 16:46 »
Dla mnie to trochę jest nie do zrozumienia,jestem na za granicą i właśnie tutaj ksiądz raczej powinien byc bardziej wyrozumiały,co nie ???
Pewnie chciał pokazać, co to on nie znaczy! Burak z pola...  :los: Nic się nie przejmuj, wyspowiadaj się w Polsce i na pewno będzie dobrze. Trzymam kciuki!

Offline anetka161
  • maniak
« Odpowiedź #307 dnia: 7 Czerwca 2007, 16:11 »
Cześć dziewczyny :D Ja już od wtorku jestem w Polsce  :skacza: Do godziny zero pozostało 9 dni :skacza: :skacza: :skacza: Dziś byłam u siebie w kościele u spowiedzi i dostałam rozgrzeszenie  :jupi: :jupi: :jupi: :skacza: Ale trafił mi sie tym razem bardzo fajny ksiądz,powiedział,że w tych czasach to jest wszystko normalne i cały czas mnie rozśmieszał ;D Normalnie kamień spadł mi z serca :hopsa: :hopsa: Na najbliższe kilka dni mam już napięty grafik - jutro muszę iść do kwiaciarni,wybrać się na zakupy,pozamawiać wędliny,mięso i rybki.W poniedziałek na przymiarkę sukni, w niedzielę z miśkiem do kościoła na jego spowiedz ,aha i zapomniałam wcześniej napisać,że ten ksiądz u którego dziś byłam jest naprawdę kochany,poniewaz powiedział,że musimy przejść tylko jedną spowiedż :skacza: w nastepny piatek mieliśmy iść do drugiej,a ksiądz powiedział,że nie trzeba bo do piątku już nienagrzeszymy :skacza:Sukienka na poprawiny zamówiona,wieczór panieński w Londynie odbył się było naprawdę super.Dostaliśmy fajne i śmieszne prezenty.Zdjęcia są,ale na komputerze w Londynie,więc wszystko po powrocie do Londynu powklejam jeśli będziecie chciały :ok: Aha i stresu jeszcze niewidać ;D

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #308 dnia: 7 Czerwca 2007, 18:33 »
Anetka: strasznie sie ciesze, ze ze spowiedzia sie udalo :D Ja nadal kamien nosze w sercu bo jeszcze spowiedz przed nami. Super, ze tym razem trafilas na normalnego ksiedza :)
Juz tak malo czasu nam zostalo ;D ;D ;D ;D Powodzenia w ostatnich przygotowaniach ;)

Offline anetka161
  • maniak
« Odpowiedź #309 dnia: 7 Czerwca 2007, 19:10 »
Anetka: strasznie sie ciesze, ze ze spowiedzia sie udalo :D Ja nadal kamien nosze w sercu bo jeszcze spowiedz przed nami. Super, ze tym razem trafilas na normalnego ksiedza :)
Juz tak malo czasu nam zostalo ;D ;D ;D ;D Powodzenia w ostatnich przygotowaniach ;)
Dziękuję ja również życzę ci powodzenia na spowiedzi i w przygotowaniach.A czasu pozostało nam już naprawdę malutko :D

Offline Kasia-Wrocław

• uzależniony
« Odpowiedź #310 dnia: 8 Czerwca 2007, 09:09 »
No, Anetko, cieszę się, że ze spowiedzią wszystko w porządku! I fajnie, że to tylko jedna. Życze owocnego załatwiania wszystkich sprawunków :)

Offline anetka161
  • maniak
« Odpowiedź #311 dnia: 8 Czerwca 2007, 09:22 »
No, Anetko, cieszę się, że ze spowiedzią wszystko w porządku! I fajnie, że to tylko jedna. Życze owocnego załatwiania wszystkich sprawunków :)
Dziękuje Kasiu.Ja również życzę tobie powodzenia  :przytul:
Wczoraj obkleiłam prawie wszystkie butelki od wódki naklejkami weselnymi.Wiecie co ostatnio trochę sie porobiło:mąż naszej kucharki zginął w wypadku samochodowym dwa dni temu,jak przyjechałam coś ugryzło mnie w rękę i do dziś mam czerwoną wielką plamkę z górką,wczoraj zaczął powracać ból w kolanie po kontuzji szkolnej :dno: :dno: mam nadzieję,że do ślubu już nic się złego nie stanie :neutral:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #312 dnia: 8 Czerwca 2007, 09:50 »
Ale mialas szczescie z ta spowiedzia... super by bylo trafic na takiego ksiedza! :D

Anetko na pewno wszystko sie uda i dzien slubu uda sie jak sobie wymarzylas! :przytul:

Offline anetka161
  • maniak
« Odpowiedź #313 dnia: 8 Czerwca 2007, 19:37 »
Ale mialas szczescie z ta spowiedzia... super by bylo trafic na takiego ksiedza! :D

Anetko na pewno wszystko sie uda i dzien slubu uda sie jak sobie wymarzylas! :przytul:
Rajdówko życzę ci obyś trafila do takiego samego księdza jak ja za drugim razem :przytul:
Wierzę w to,że będzie pięknie. Dziękuję ci za twoje słowa :przytul:
Dziś pokupowałam dekoracje na salę:balony,takie malutkie biale gołabki z obrączkami w dzióbkach,grube wstążki,tablicę powitalną gości weselnych,świeczki,zamówiłam kwiaty w kwiaciarni: wiązankę słubną,bukiet dla świadkowej,butonierki,dekorację samochodu,dekorację sali weselnej i dwa kosze po 15 róz długich(wszystko wyszło niecałe 1200zł).Zrobiłam wiekszą część zakupów no i pozostały nam tylko owoce,warzywa,mięso i rybki,szampan i napoje.
Jeśli zaś chodzi o szampana jestem w kropce,ponieważ niemam zielonego pojęcia ile go zakupić.Panie nie napisały jaka jest potrzebna jego ilość.Jak myślicie jak będzie potrzebna jego ilość na 120 osób?Byłam dziś zapytac kucharki,ale nikogo nie było >:(

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #314 dnia: 8 Czerwca 2007, 22:10 »
Anetka: z szampanem to ciezka sprawa bo zbyt duzo kupisz i zostanie :-\ strzelam..20 butelek?? My mamy to w menu wiec nawet o tym nie musialam myslec.

Offline Kasia-Wrocław

• uzależniony
« Odpowiedź #315 dnia: 14 Czerwca 2007, 17:40 »
Anetko, my na niecałe 60 osób kupiliśmy 6 butelek szampana, a nasza kucharka mówiła, że spokojnie 4 wystarczą, bo przecież nie leje się po całym kieliszku.
A tak w ogóle, to trzymam kciuki za Wasz (nasz!) Dzień! Będę o Was myśleć, o Tobie i o Carluni!

Offline anetka161
  • maniak
« Odpowiedź #316 dnia: 15 Czerwca 2007, 11:31 »
A tak w ogóle, to trzymam kciuki za Wasz (nasz!) Dzień! Będę o Was myśleć, o Tobie i o Carluni!
Ja za ciebie równiez będę trzymała kiuki i będę również o was myślała ;D

Już jutro będę żoną,jejku kiedy to zleciało ?????????? Wszystko juz pozałatwiane na jutro pozostało tylko odebrać wiązanki i ciasta ;D Narazie jeszcze bezstresowo.Za chwilkę idziemy na spotkanie z kamerzystą nakręcić czołówkę,następnie musze odebrać moją sukienkę,pózniej na salę dekorowac,a pózniej na 18.00 do kościoła i spotkanie z księdzem i koniec ;D Jutro na 7.00 do fryzjera  koło 12.00 makijaż i czekam na mojego przyszłego męża :D i o 16.00 ślub :D :D :D Trzymajcie za mnie kcciuki 8)

Offline joannaM
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
« Odpowiedź #317 dnia: 15 Czerwca 2007, 14:05 »
 :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
On 2011
Ona 2013

Offline anetka161
  • maniak
« Odpowiedź #318 dnia: 15 Czerwca 2007, 14:28 »
joannaM witaj w moim odliczaniu :D

Czołówka nakręcona,sukienka ślubna już w domku.Za godzinkę jedziemy dekorować naszą salę,a pózniej do księdza ;D Myślałam,że będzie to najtrudniejszy okres przygotowań ślubnych(chodzi mi o ostatni tydzień),ale nie było tak żle ;) Ja sie jakoś trzymam ,stres jeszcze nie atakuje,natomiast mój misiek ma dużego stresa ;D Ale sobie poradzimy ;D Pozdrawiam z pola przygotowań :D

Offline Oleńka81

• entuzjasta
  • I Would Do Anything, For You Anything..
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #319 dnia: 18 Czerwca 2007, 16:52 »
słoneczko!
tak sie ciesze, juz jestes mezatka (szczesliwa)!!

myslalam o tobie w sobote; w tym samym dniu wylatywalam spowrotem do londynu..
mam nadzieje ze ten dzien byl piekniejszy niz sobie to wymarzyłas..  :-*
zycze zdrowka na te wszystkie dłuuugie małzenskie lata, szczescia, miłosci, i gromadki dzieciaczków!!

czekam na ciebie juz tutaj, moze w koncu sie zobaczymy.. czekam z niecierpliwoscia!!

buziaczki anetko!

Offline anetka161
  • maniak
« Odpowiedź #320 dnia: 26 Czerwca 2007, 18:17 »
Pora zamknąć moje odliczanie, w końcu jestem już mężatką ;D.Chciałabym tylko jeszcze podziękować:
-Katarzynie_84
-carluni
-SaTine
-tyluni
-irishani
-eli
-klaudi
-Maja
-AndziaK
-Kasi-Wrocław
-gosiaczekk
-ainka
-sloneczka
-malgos27
-lady yes
-kuchasi
-Gosiaaa
--sylwanika
-tete
-Anusi-Szczecin
-megan
-olkahof
-Kllusi
-oosta
-Olence81 w szczególności,kochana bardzo mi pomogłaś jestem ci niezmiernie wdzięczna,zawsze mogłam na ciebie liczyć :bukiet:

-_Paula_
-Vonka
-rajdowka
-paulett82
-BETI
-Zaneta81
-Kawaii 2
-sandrunia
-ASIA 39
-Jagnie77
-ASIA_G
-joannieM

za to,że towarzyszyłyście mi w moich przygotowaniach do tego wspaniałego dnia i za to,że wogóle ze mną razem byłyście.WIELKIE DZIĘKI :bukiet:  :calus: :calus:

Offline Oleńka81

• entuzjasta
  • I Would Do Anything, For You Anything..
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #321 dnia: 26 Czerwca 2007, 22:38 »
słoneczko!!!!    :przytul:  :ok:  :bukiet:  :brawo:

bardzo sie ciesze ze moglam ci pomoc...

czekam na spotkanie!!