Autor Wątek: działki  (Przeczytany 3090 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline LilithGoth

• Anka ot tak
  • maniak
  • Czorcik Alanek :)
  • data ślubu: 12.07.2008r.
działki
« dnia: 4 Marca 2007, 22:06 »
bardzo was dziewczyny prosze o opinie lokalu na działkach na ul: derdowskiego czy jakoś tak :drapanie:
17.12.2012, 3400g, 55cm

15.09.2009, 3050g, 55cm

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
działki
« Odpowiedź #1 dnia: 4 Marca 2007, 22:17 »
był tam remont..

moi teście chadzaja tam na andrzejki i na sylwka..

co konkretnego chcesz wiedzieć?????????
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline LilithGoth

• Anka ot tak
  • maniak
działki
« Odpowiedź #2 dnia: 4 Marca 2007, 23:01 »
ogólne informacje na temat tego lokalu...nie mam kidy tam pujsc bo caly czas pracuje, a mojego miśka tam nie wysle bo mu sie wszystko podoba hehhe:)

1. ile osób miesci ten lokal?
2. czy ma duza kuchnie  zaplecze...i takie tam inne zeczy najbardziej interesuje mnie strona tedo lokaliku ale nie moge jej nigdzie wyczaić...prosze cie monia o jakie kolwiek info:) pozdrawiam
17.12.2012, 3400g, 55cm

15.09.2009, 3050g, 55cm

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
działki
« Odpowiedź #3 dnia: 4 Marca 2007, 23:40 »
na pierwsze moge odpowiedzieć,ze sporo (wg teściowej)

zaplecze?? kuchbnia.. wybacz ale oni byli tam na baletach  a nie kuchtowali..

na te pytania odpowie ci jedynie ktos kto miał tam wesele lub ktos kto pracuje sie tą sala..

:(
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

a.katarzyna
  • Gość
działki
« Odpowiedź #4 dnia: 5 Marca 2007, 08:36 »
dziewczyny juz przerabiały temat dot. sal na działkach ty jest  link

sale na ogródkach

na temat
na ul: derdowskiego
też coś pisały

Offline patrychapati
  • użytkownik
  • **
derdowskiego
« Odpowiedź #5 dnia: 6 Marca 2007, 12:02 »
sala jest ok duza nie jest ciasno ludzie nie depcza sobie po nogach kucharka ktyora bedzie mi robila tam wesele jest obeznana w tej kuchni i zapleczu mowi ze jest fajnie i duzo miejsca jedynym minusem jest to ze nie ma parkingu i nmoze tylko jeden samochod podjechac pod sale :) takze lipa a gosci po drugiej stronie ulicy pod blokiem  sala ladna odremontowana tylko jeszcze jeden wielki minus nie maja obrusow na stoly wiec trzeba samemu organizowac , bo tak to sztucce nakrycia wszytsko maja ale z tymi obrusami to przesadzili nie dos ze biora tyle za wynajem to obrusow nie maja kpina

Offline belonka
  • zapaleniec
działki
« Odpowiedź #6 dnia: 21 Marca 2007, 12:46 »
Wcale duzo za wynajem nie biora do tego kaucja za naczynia ktora pozniej zwracaja mnie wyszlo 600zl a obrusy to mozna kupic ladne przescieradla troche bialego tiulu i bordowego i dekoracja stolow jak z bajki. A nie placic 1700 bo tyle kosztuje dekoracja w firmie.

Offline belonka
  • zapaleniec
działki
« Odpowiedź #7 dnia: 22 Marca 2007, 13:10 »
LilithGoth jezeli chcesz na dzialkach to musisz sie juz wczesniej zdecydowac bo zdaje sie ze juz na lipiec jest juz wszystko pozajmowane i masz termin tydzien po mnie.żaplecze jest duze tylko minus ze nie ma klimy i trzeba jakies nawiewy zalatwic i njalepiej maszyne do robieni lodu :skacza:

Offline LilithGoth

• Anka ot tak
  • maniak
działki
« Odpowiedź #8 dnia: 25 Marca 2007, 23:20 »
kurcze belonka dzieki za informacje...na początku kwietnia ide zapytać o termin...mam nadzieje ze bedzie wolny...a nie orientujesz sie moze ile trzeba dac zaliczki na rezerwacje sali?? no i kiedy mozna tam pojsc?? czy mozna isc w każdym dniu tygodnia...z góry dzieki za info:) :hahahaha:  :drapanie:
17.12.2012, 3400g, 55cm

15.09.2009, 3050g, 55cm

Offline patrychapati
  • użytkownik
  • **
działki
« Odpowiedź #9 dnia: 26 Marca 2007, 11:36 »
Cytat: "belonka"
Wcale duzo za wynajem nie biora do tego kaucja za naczynia ktora pozniej zwracaja mnie wyszlo 600zl a obrusy to mozna kupic ladne przescieradla troche bialego tiulu i bordowego i dekoracja stolow jak z bajki. A nie placic 1700 bo tyle kosztuje dekoracja w firmie.

kurcze to nie wiem kiedy ty tak zapalcilas ja zmaowilam slae na pazdziernik juz w syczniu bo wczesniej nic nie mieli i naparawde powiedziel;i nam ze wynajem sali 1200 plus kaucja jakies 400zl i to jeszcze  zjakims upustem ze mamy tam sale takze nie wiem co od kazdego by brali inna kwote?? a przescieradla bardziej sie oplaci niz obrusy papierowe??

Offline belonka
  • zapaleniec
działki
« Odpowiedź #10 dnia: 26 Marca 2007, 21:05 »
Cytat: "patrychapati"
przescieradla bardziej sie oplaci niz obrusy papierowe

tesciowa kupila na jakies promocji bardzo dobrej jakosci przescieradla paierowych nie znam a na te przesciaradla chce dac takie kwadratowe mniejsze obrusiki bedzie wygladac super jak pisalam pozniej chce to komus odstapic za jakas sume, mam tez tiulu bordowego na dol stolu i bielej podszewki na sufit i na scine za nami zeby serce powiescic.
nam ze wynajem sali 1200 plus kaucja jakies 400zl

patrychapati,  wiesz ja nie wiem juz sama to tesciowa placila moze ma jakies plecy skoro pracuje w spoldzielni mieszka na przeciwko dzialek moze kogos znala wiesz jak to jest moze i tyle co ty pisalas ale mi mowila ze duzo mniej.

Offline belonka
  • zapaleniec
działki
« Odpowiedź #11 dnia: 26 Marca 2007, 21:11 »
LilithGoth,  masz po mnie wesele napisz mi czy ci sie udalo z dzialkami ja mam fajne kucharki co maja juz kelnerki to moge dac namiary no i jak bedziesz chetna to od razu masz dekkoracje z glowy nawet nie trzeba jej zdejmowac  :skacza:

Offline belonka
  • zapaleniec
działki
« Odpowiedź #12 dnia: 26 Marca 2007, 21:16 »
oj pomylily mi sie roczki
ups!! to nie 2007 tylko 2008 ty wychodzisz za maz hehe :hahahaha:

Offline patrychapati
  • użytkownik
  • **
działki
« Odpowiedź #13 dnia: 27 Marca 2007, 08:31 »
Cytat: belonka
przescieradla bardziej sie oplaci niz obrusy papierowe

tesciowa kupila na jakies promocji bardzo dobrej jakosci przescieradla paierowych nie znam a na te przesciaradla chce dac takie kwadratowe mniejsze obrusiki bedzie wygladac super jak pisalam pozniej chce to komus odstapic za jakas sume, mam tez tiulu bordowego na dol stolu i bielej podszewki na sufit i na scine za nami zeby serce powiescic.

wiesz ja mam ponad miesiac po tobie wesele  a na ile ludzi robicie ?? ja robie na ok 80 osob wszystko sie jeszcze liczy ale napewno nie wiecej  wiesz mozemy sie dogadac z tymi przescieradlami i tym tiulem bordowym bo chcem miec dekoracje bordowo zlota

Offline belonka
  • zapaleniec
działki
« Odpowiedź #14 dnia: 27 Marca 2007, 10:34 »
My robimy na okolo 100 osob i oczywissie dogadamy sie z tym tiuelm jak bedziesz chcila ja mam go 28 metrow dobry gatunkowo do tego bede miec takie male wazoniki z kwiatkami lub swieczniki

Offline LilithGoth

• Anka ot tak
  • maniak
działki
« Odpowiedź #15 dnia: 30 Marca 2007, 00:18 »
belonka no nic sie nie stało taka mała poyłka hihihi :brewki:
ale czy moze mi ktos powiedzieć kiedy jest czynne biuro na działkach igdy tam nie byłam, i cały czas pracuje od rana do wieczora wiec nie wiem nic:(  :drapanie:  prosze o informacje

belonka jak mozesz to daj mi namiary na te kucharki na priv
17.12.2012, 3400g, 55cm

15.09.2009, 3050g, 55cm

Offline martula
  • nowicjusz
  • *
działki
« Odpowiedź #16 dnia: 30 Marca 2007, 11:04 »
Moge Ci podpowiedzieć, że biuro jest czynne  na 100% w poniedziałki od 16, bo akurat byłam w miniony poniedziałek "mierzyć stoły"  :brewki: ale nie jestem pewna do której jest otwarte, chyba do 19 ale pewności nie mam. W sezonie jest też otwarte w czwartki, ale kiedy się wg nich ten sezon zaczyna to Ci nie potrafię odpowiedzieć.

Offline patrychapati
  • użytkownik
  • **
działki
« Odpowiedź #17 dnia: 2 Kwietnia 2007, 09:05 »
sezon zaczyna sie od kwietnia takze juz od tego lub nastepnego czwartku jest biuro otwarte odraz mozesz sale obejzec :)