Autor Wątek: Konkretne pytanie  (Przeczytany 2677 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Konkretne pytanie
« dnia: 1 Marca 2007, 15:08 »
Kobietki słuchajcie, czy któraś z was brała sukienkę z salonu "Justyna"?? Dają tam 7 dni pobyt w Karpaczu, to ten wyjazd jest na 2 osoby?? Jeśli ktoś wie jak to wygląda to prosiłabym o wpis. Trochę głupio tak zadzwonić i zapytać się o sam wyjazd...

Offline tchiopentalik
  • forumowicz
Konkretne pytanie
« Odpowiedź #1 dnia: 1 Marca 2007, 19:07 »
Moja koleżanka brała suknie w Justynie. Była w Karpaczu z tego salonu i z tego co wiem miała ślub w kwietniu a pojechali dopiero we wrześniu bo tak chcieli i tak ustalili z kobietką byli zadowoleni z tego co mi wiadomo.

Offline Julia
  • Chuck Norris
Konkretne pytanie
« Odpowiedź #2 dnia: 1 Marca 2007, 23:39 »
Też miałam kupon na pobyt w Karpaczu, ale nie skorzystałam. Noclegi masz opłacone, ale płacisz za wyżywienie.

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
Konkretne pytanie
« Odpowiedź #3 dnia: 2 Marca 2007, 12:31 »
Cytat: "Julia"
Noclegi masz opłacone, ale płacisz za wyżywienie.

Tez tak slyszalam. Wyzywienie - to jest ten hak :) w tej promocji

Offline Julia
  • Chuck Norris
Konkretne pytanie
« Odpowiedź #4 dnia: 2 Marca 2007, 12:40 »
Jest konieczność wykupu wyżywienia w tym konkretnym pensjonacie, jest to warunek skorzystania z tej oferty.

Offline evamarija
  • użytkownik
  • **
Konkretne pytanie
« Odpowiedź #5 dnia: 2 Marca 2007, 14:27 »
A ceny za jedzenie zawyzone. Kto dostal ostatnio na maila ze wygral 2tygodniowa wycieczke gdzies w Hiszpanii? Ten sam motyw: warunkiem jest wykup drogich posilkow - hotele łapia klientow poza sezonem. Fajny sklepik - ciekawe czy w cenie sukni tez nie ma uwzglenionej wycieczki.

Offline eemilkaa

• nowicjusz
  • *
Konkretne pytanie
« Odpowiedź #6 dnia: 12 Marca 2007, 16:50 »
Dziewczeęta moja koleżanka skorzystała z tej wycieczki, mówiła że kupon jest ważny przez cały rok, wspominała że opłacony był nocleg a wyżywienie we własnym zakresie, ogólnie była zadowolona:)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Konkretne pytanie
« Odpowiedź #7 dnia: 12 Marca 2007, 19:20 »
Te jedzenie naprawdę dużo droższe?? Pewnie wyjdzie tyle co za cały wyjazd :) ale sukienki mają śliczne, byłam, przymierzałam, i chyba już na jedną się zdecyduje :) A z wyjazdu myślę że chętnie skorzystam :)

Offline laurka_s
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.05.2008
Odp: Konkretne pytanie
« Odpowiedź #8 dnia: 6 Kwietnia 2009, 09:46 »
hej wszystkim,
korzystałam z oferty salonu "Justyna" i byłam bardzo zadowolona z poziomu obsługi.  panie były bardzo miłe i sympatyczne, a przy tym obsługa była w pełni profesjonalna  :).  byłam bardzo zaskoczona, kiedy podczas mierzenia sukni pani obsługująca zaproponowała że jeśli mam na to ochotę to mogę zrobić sobie kilka fotek w przymierzanych sukniach i na spokojnie przeanalizować wybór w domku - super :):):)
skorzystaliśmy też z mężem z wyjazdu do Karpacza i również nie znaleźliśmy powodów do narzekania :) kupon do wykorzystania w ciągu roku od daty ślubu, więc można było fajnie zaplanować wyjazd wq dodogodnym terminie.  rzeczywiście trzeba było wykupić jedzenie w tym konkretnym pensjonancie, ale cenowo nie było tragedii.  obsługa pensjonatu również była miła a przygotowywane jedzonko bardzo smaczne. 
polecam ten salonik :) będziecie zadowolone :)