Autor Wątek: Pod Platanem  (Przeczytany 6597 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pooja
  • nowicjusz
  • *
Pod Platanem
« dnia: 26 Lutego 2007, 17:07 »
Witam serdecznie :)
Jestem tu nowa, trafiłam przez przypadek ale coś czuje ze bedzie to moje ulubione forum ślubne :) szczególnie jestem zachwycona relacjami ze ślubu, są cudowne :)

ale do rzeczy :)

Bardzo zależy mi na opini na temat następujących restauracji:

- Pod Platanem - Kozłów
- Silvia - Sośnicowice
- Cobra -  Gliwice

chcialabym sie dowiedziec dosłownie wszytkiego :) mam nadzieje ze ktos zna te miejsca i podzieli sie ze mna wrażeniami :)

Mam równiez proźbe, jeżeli ktoś zna jeszcze jakies fajne sale w Gliwicach i okolicach na 100 osob, bardzo prosze o informacje :)

czekam na jakies informacje :]

Offline Beaataa
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.07.2007
Odp: Pod Platanem
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Lutego 2007, 23:08 »
Witam  :hello:
my bedziemy miec slub wlasnie w Hotelu Silvia :)
Juz dawno temu zalozylam watek z zapytaniem o to miejsce (poszukaj w watkach z naszego regionu)
Nie spotkalam sie z jakokolwiek nagatywna opinia o tym miejscu - mam tez znajomych, ktorzy bawili sie tam na slubie, czy innej uroczystosci i baaardzo chwala ten lokal. Jedzenie jest podobno pyszne, obsluga super, wystroj przepiekny (sala bankietowa jest wyremontowana -cudnie wyglada).
Jedyne co przemawia na niekorzysc Sylvi to cena :/
no ale cos za cos - wiecej jest plusow niz minusow :)
a ze mamy wesele na ok 60 osob, nie powinno wyjsc tak zle  :taktak:
O innych salach niestety nic nie wiem, poza tym, ze kolezanka byla na slubie w "Pod Platanem" i byla zachwycona - ale szczegolow nie znam.

Offline inka_555
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.06.2009
« Odpowiedź #2 dnia: 5 Listopada 2007, 20:22 »
Hej Dziewczyny, a propo Pod Platanem czy ktoras moze podzielic sie doswiadczeniami odnosnie tej sali, moze ktoras z was robila wesele w w tym roku???
Plisss

Dzieki
Pozdrawiam

Offline inka_555
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.06.2009
« Odpowiedź #3 dnia: 5 Listopada 2007, 20:25 »
Dziewczynki jesli ktoras robila badz tez byla na weselu w Pod Platanem w Kozlowie moze moglybyscie przekazac jakis informacje na temat sali, jedzenia, obslugi i w ogole wszytskiego,
Sala jest mala i co mnie interesuje to na ile osob maksymalnie mozna tam zrobic wesele.
Moze ktoras moglaby wrzucic pare fotek z wesela???

Dzieki Kobietki!!!!
Pzdr

Offline Malusia82
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: ?
« Odpowiedź #4 dnia: 16 Grudnia 2008, 16:45 »
Byłabym wdzięczna, tak jak moje poprzedniczki, za więcej info o POD PLATANEM lub HOTELU SILVIA W SOŚNICOWICACH

Offline agniecha111
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.08.09
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Grudnia 2008, 18:01 »
ja z czystym sumieniem moge polecić karczme u karola k/gliwic  rudno bylam tam na weselu u kuzynki gdybym ja mieszkala bliżej to napewno zorganizowała bym tam moje wesele  ze względu na dużą sale ,obsługę i przepyszne jedzenie naprawdę polecam :)

Offline ewwwa3

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: lipiec 2009
« Odpowiedź #6 dnia: 25 Lutego 2009, 15:48 »
Hej
Czy zna ktoś restauracje Pod Platanem? Zastanawiam się nad weselem tam i nie wiem czy to dobry wybór.   :-\

Offline kocisko
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.2010
« Odpowiedź #7 dnia: 23 Kwietnia 2009, 16:23 »
Hej - też jestem na etapie wyboru sali i szukam po restauracjach połączonych z hotelem jakimś.
Byłam Pod Platanem i co prawda zauroczyło mnie obejście, ale niczego szczególnego się nie dowiedziałam, oprócz tego, że kelner stwierdził, że menu kosztuje 150 zł.  Jak zapytałam jak wygląda menu - to nieprzekonywająco odpowiedział, że co chcę tam mieć - to też będzie i żadnym przykładowym nie dysponuje do wglądu :( hotel ładny - tylko ceny. . . . ach.
Wybiorę się jeszcze do tego Rudna jak tak chwalicie, a noclegi tam też są ?? 

Offline agatkaaa17
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21,08,2010
« Odpowiedź #8 dnia: 23 Sierpnia 2013, 00:26 »
Platonowi - mowimy  wielkie NIE Zostalismy oszukani - i przestrzegam upiorna wlascicielka jest nieuczciwa wspolpraca z nia to jak spacer po kleistym nawozie - kazde inne miejsce jest lepsze .  Nie chcecie przezyc naszego koszmaru.  :'(