Witam

Muszę napisać Wam coś WAŻNEGO na temat zespołu Wnukowie z Dąbrowy Górniczej. Jestem muzykiem i znam się na rzeczy. Muszę przyznać , że jeżeli chodzi o zespół grający na żywo, to z pewnością jest to jeden z najlepszych zespołów na śląsku. Chłopaki grają bardzo dobrze , świetny perkusista - słychać , że z dużym doświadczeniem z pewnością scenicznym, a co NAJWAŻNIEJSZE świetna WOKALISTKA. Dobry wokal potrafię naprawdę docenić - sama jestem po wydziale rozrywkowym AM Katowice więc wiem co mówię. Barwa piękna , silny brzmiący głos i to do samego końca imprezy , co jest wielką rzadkością w zespołach tego typu. Często panie wokalistki wysiadają głosowo już po 4 godz. i dalej to tylko udawanie śpiewania się odbywa. Zresztą tak mi się pani Anna Rozmus spodobała , że poszukałam o niej info w necie. Znalazłam link na YouTube hxxp: www. youtube. com/watch?v=xX-PS6ujfC0 . Chłopaki są dobrzy męski wokal jest ok. Zabawy do ustalenia z parą młodą , ale mają ich wiele do zaproponowania - wiem bo byłam na weselu mojego kuzyna w czerwcu tego roku . Repertuar grali zróżnicowany , ale były też nowe kawałki z radia - coś dla każdego. NAPRAWDĘ POLECAM . . .