ok po pierwsze już sie nie mogłam doczekać aż odpiszesz
jeśli chodzi o ślub to robimy w Żółtym Dworku w Unieściu - większość gości mamy centralnej i południowej Polski i dlatego szukaliśmy sali, jak również pokoi dla blisko 70 osób, a miejsce jest fajne no i nad samym morzem - atrakcja dla gości
Zbieg okoliczności ale my również przez ok trzy tygodnie mięliśmy rezerwacje na Formułę, ale niestety nie mają tyle pokoi ile potrzebujemy - ale fakt sala jest śliczna. Niestety muszę się przestrzec przed jednym, ślub macie w sierpniu - więc duże prawdopodobieństwo, że będzie cieplutko, co prawda na sali jest klima, jednak upewnij się, że będzie można ją włączyć - wiem, że na jednym weselu była to tylko "atrapa", dodatkowo drzwi, które są na taras zostały po kilku godzinach zamknięte i było "dosyć" ciepło na sali - jednak to wszystko wiem ze słyszenia i nie uczestniczyłam na zabawie w tym hotelu. Mam nadzieję, że to tylko plotki, niemniej jednak lepiej się upewnij, niż później mieć zepsutą zabawę.
Jeszcze tydzień temu nie miałam sukni i zaczęłam się denerwować, bo czytałam opinie forumkowiczek z sierpnia, które płaczą, że jeszcze wdzianka nie mają a ja co

, jednak w zeszłym tygodniu w Modnej Parze okazało się, że moja wymarzona suknia jest wolna i mogę ją wypożyczyć

, w ogóle to najlepszy salon w koszalinku - miła i fachowa obsługa
A jak tam twoje przygotowania - co masz, a czego jeszcze nie no i jak suknia - może jakieś zdjęcia. Pozdrawiam