Autor Wątek: Miejsce na plener  (Przeczytany 5698 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ola13

• nowicjusz
  • *
Miejsce na plener
« dnia: 15 Lutego 2007, 22:33 »
dziewczyny

czy zancie jakies fajne miejsce w okolicach koszalina, gdzie moznaby zrobic ładna sesje zdjeciows wplenerze?
jest na pewno morze tylko ze w sierpniu to bedzie tam niezly tlok
a cos poza tym?moze macie jakies propozycje
bylaby bardzo wdzieczna
nasz fotograf nie jest z koszalina wiec sami musimy znajezc jakis ladny plenerek
pozdrawiam
ola

Offline alex7

• użytkownik
  • **
Miejsce na plener
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Marca 2007, 20:21 »
Ola13,  :hello: cześć koszalinianko jak przygotowania do ślubu? mam nadzieję, że nie jest żle  :uscisk: , u nas jeszcze trochę do zrobienia, ale nie załamuję się, w związku z tym, że mamy takie samo imię, obie jesteśmy z koszalinka i mamy ślub w tym roku - to możemy się razem wymienić spostrzeżeniami - jeśli będziesz mieć ochotę :)

a jeśli chodzi o plener, to polecam hortulus.com.pl/index.php?ps=market, w październiku byłam świadkową i państwo młodzi wybrali ten piękny ogród na sesję, która trwała ok 4 godzin, zdjęć masa, a pogoda była na tyle łaskawa, że było naprawdę super, koszt 200 zł za  możliwość robienia zdjęć nie jest chyba wysoka, a powiem, że warto, sesja była w poniedziałek i nie było dużo zwiedzających, może właśnie lepiej wybrać taki dzień,

pooglądaj stronę, a jak będziesz miała chwilkę to daj znać, bo nie mogę się doczekać newsów od ciebie, do szybkiego usłyszonka  :hahahaha:

Offline Ola13

• nowicjusz
  • *
Miejsce na plener
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Marca 2007, 21:28 »
alex

jak milo ze napisalas zaraz sobie przejrze te strone, boje sie tylko ze nie wyrobimy sie z czasem bo mamy sesje przed slubem tzn w tym samym dniu ale zawsze jakby co to mozna przeciez skrocic, nie musza to byc az 4 godziny
jak tam nastroj?u nas spokojnie jeszcze bo troche czasu do sierpnia zostalo, za tydzien ide na pierwsza przymiarke sukni wiec bede pewnie niezle podjarana
a gdzie robisz swoje wesele?gdzies w samym koszalinie, czy moze nad morzem?
my mamy w formule wiele osb nam ja polecalo
pozdrawiam
ola

Offline alex7

• użytkownik
  • **
Miejsce na plener
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Marca 2007, 21:55 »
ok po pierwsze już sie nie mogłam doczekać aż odpiszesz  :mdleje:
jeśli chodzi o ślub to robimy w Żółtym Dworku w Unieściu  - większość gości mamy centralnej i południowej Polski i dlatego szukaliśmy sali, jak również pokoi dla blisko 70 osób, a miejsce jest fajne no i nad samym morzem - atrakcja dla gości :)
Zbieg okoliczności ale my również przez ok trzy tygodnie mięliśmy rezerwacje na Formułę, ale niestety nie mają tyle pokoi ile potrzebujemy - ale fakt sala jest śliczna. Niestety muszę się przestrzec przed jednym, ślub macie w sierpniu - więc duże prawdopodobieństwo, że będzie cieplutko, co prawda na sali jest klima, jednak upewnij się, że będzie można ją włączyć - wiem, że na jednym weselu była to tylko "atrapa", dodatkowo drzwi, które są na taras zostały po kilku godzinach zamknięte i było "dosyć" ciepło na sali - jednak to wszystko wiem ze słyszenia i nie uczestniczyłam na zabawie w tym hotelu. Mam nadzieję, że to tylko plotki, niemniej jednak lepiej się upewnij, niż później mieć zepsutą zabawę.  
Jeszcze tydzień temu nie miałam sukni i zaczęłam się denerwować, bo czytałam opinie forumkowiczek z sierpnia, które płaczą, że jeszcze wdzianka nie mają a ja co  :drapanie: , jednak w zeszłym tygodniu w Modnej Parze okazało się, że moja wymarzona suknia jest wolna i mogę ją wypożyczyć  :skacza:  , w ogóle to najlepszy salon w koszalinku - miła i fachowa obsługa  :brawo_2:
A jak tam twoje przygotowania - co masz, a czego jeszcze nie no i jak suknia - może jakieś zdjęcia. Pozdrawiam

Offline asiek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2004
Miejsce na plener
« Odpowiedź #4 dnia: 27 Marca 2007, 12:26 »
jeśli chodzi o plener - polecam miejsce w Strzekęcine w Dworku,Pałacu Bursztynowym lub białym(nie amiętam,który jest który),ale jest tam przpięknie!!
Tylko,że to trzeba ustalić z właścicielem,czy ta można robić sesję.My z męże chcieliśmy tak ją zrobić,ale okaząło się,że w ten sam weekend była tam impreza zamknięta-wynajęte na weekend dla Niemców chyba i odpało.
Ale mieliśmy w Koszalinie w parku zdjęcia robione - jak on się nazywa- nie pamietam -ale to park przy restauracji 2CV i przy amfiteatrze.Cudne miejsce i sotkaliśmy tylko  parę tam 14 sierpnia 2004.

Offline hanwar
  • nowicjusz
  • *
Miejsce na plener
« Odpowiedź #5 dnia: 9 Kwietnia 2007, 22:42 »
namteż polecali na plener morze, park lub właśnie ogród Hortulus. widziałam też zdjęcia robione na schodach politechniki na Gdańskiej, itp. my się jeszcze zastanawiamy gdzie zrobimy swoje.
a wesele mamy w Formule:P, więc pewnie przeczytam dokładnie wasze posty.pozdrawiam

Offline Ola13

• nowicjusz
  • *
Miejsce na plener
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Kwietnia 2007, 22:29 »
podziel sie koniecznie wrazeniami z formuly ok?
nie masz sie co tez przejmowac ta klimatyzacja bo w kwietniu to bedzie jeszcze fajnie chlodno na dworze wiec mysle ze w srodku tez bedzie ok

Offline hanwar
  • nowicjusz
  • *
Miejsce na plener
« Odpowiedź #7 dnia: 10 Kwietnia 2007, 22:43 »
opiszę na pewno, pewnie już w maju...my wybraliśmy ten lokal z polecenia wielu znajomych. w sumie widzieliśmy tylko poza tym Czarny Tulipan, ale nie podobało nam się to,że tańczy tam się na korytarzu, poza salą. klimatyzacją się nie przejmuję, w sumie prawie niczym się nie przejmuję :P
mam nadzieję, że na tym dworze nie będzie za chłodno...:)

Offline Monique
  • użytkownik
  • **
Miejsce na plener
« Odpowiedź #8 dnia: 14 Kwietnia 2007, 12:58 »
my na plener wybralismy sie do parku.. na mostek.. i zdjecia byly naprawde cudowne.. ale mysle sobie ze nadmorska scenerwia byla by idealna

Offline Ola13

• nowicjusz
  • *
Miejsce na plener
« Odpowiedź #9 dnia: 15 Kwietnia 2007, 13:53 »
tez sie zgadzam ze morze to najpiekniejsza sceneria, ale na poczatku sierpnia to tam bedzie masakrycznie duzo ludzi, ze juz nie wspomne o dojezdzie ktory latem nawet przez lazy trwa bardzo dlugo
chyba zsoatanie park i mostek bylismy tam niedawno i calkiem ladnie, jak sie jeszcze troche zazieleni to bedzie cudnie
ola

Offline Michałek

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06-10-2007
Odp: Miejsce na plener
« Odpowiedź #10 dnia: 2 Czerwca 2007, 01:04 »
A my w plener ruszamy do Kołobrzegu(tam też mamy wesele).  Po drodze zajedziemy do Bagicza na byłe radzieckie lotnisko.   Piękna fotografia ślubna to nie tylko kwiaty i zieleń, co widać po zdjęciach znalezionych w Internecie. 

Offline madejka3
  • bywalec
Odp: Miejsce na plener
« Odpowiedź #11 dnia: 11 Lipca 2007, 17:51 »
czesc alex :) rozmawialam z Toba wczesniej mailowo - nie udalo sie niestety z zoltym dworkiem, nawet z fala, ale wesele bedzie w uniwersalu w łazach - bardzo fajne miejsce.  I tez mam gosci z calej poslki i potrzebujemy 100 noclegów, a tam nie ma z tym problemu.  I dlatego  sesje bedziemy mieli nad morzem - i chyba w poprawiny - tak najlepiej i nie trzeba juz uwazac bardzo na sukienke :) hxxp: www. skorpions. pl/galeria. html bardzo ladnie zdjecia wychodza nad morzem.  wlasnie chcemy zaklepac ta firme na plener :) Pozdrowienia dla wszystkich przygotowujacych sie do tego wielkiego dnia  ;D