Suknia jest jednoczęściowa, ma wewnętrzny gorset z wszytymi miseczkami, ma piękny tren, który do chodzenia i tańca się podpina. Będziecie się w niej czuć wyjątkowo! Jest prosta, ale niezmiernie elegancka i seksowna. Zrobiła duże wrażenie, a ja czułam się w niej fantastycznie. Co ważne jest baaardzo wygodna, lekka, można w niej tańczyć do białego rana.
Rozmiar 34-36. Jest uszyta na mój wzrost 162 cm + buty ok. 5-6 cm (można ją oczywiście zmniejszyć oraz trochę wydłużyć).
Sukienka jest z jedwabiu, koloru: jasny ecru ze złotą haftowaną na całości nitką. Jednokrotnie użyta, jej stan jest bardzo dobry, wygląda jak nowa. Jest odświeżona w pralni chemicznej. Suknia została kupiona w Warszawie w salonie firmowym (Madonna na ul. Wilczej) w kwietniu 2006. Aktualna cena nowej sukienki w salonie wynosi 5.290PLN + 700PLN welon. Ja oferują ją za 2000 PLN wraz z trzywarstwowym welonem wpinanym we włosy (długi sięgający za tren sukienki + krótki) i kwiatami do upięcia na bioderku.
Jeżeli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej o sukience lub umówić się na przymiarkę zapraszam: 0502099103. Przymiarka w Warszawie.
Jeżeli będzie taka potrzeba, mogę zrobić dodatkowo zdjęcia dowolnej części sukni lub całości i wysłać na maila (mój meil to kasienka7-7@tlen.pl)