Jak w temacie:Mam do sprzedania śliczną, zwiewną, dziewczęcą i nowoczesną suknię ślubną, którą założyłam tylko jeden raz 3 czerwca 2006 Suknia składa się z wiązanego gorsetu powleczonego koronką-siateczką, na której są wyszyte kwiaty oraz haft z koralików.U góry gorsetu suknia ma piękne wycięcie zapełnione koronką co dodaje efekt niepowtarzalny i przykuwający uwagę. Spódnica ma kształt litery A, nie jest to ani "beza" ani całkiem wąska spódnica, ma halkę na średniej wielkości giętkim kole. Spódnica jest drapowana i podpinana małymi perełkami a pośród drapowań wyszyte są elementy kwiatowe takie jak na gorsecie. Sukienka ma swój czar, ale nie przytłacza zdobieniami i nie jest ciężka. Nie była przerabiana i jest wyczyszczona w pralni chemicznej. Mój wzrost to 167 cm i miałam 8 cm obcas. Do sukni dodam gratis 2 welony: bardzo długi nieużywany (mgiełka zakończona endlowaniem) i krótszy dwuwarstwowy, który można spuścić na twarz. Do sprzedania mam także złotą kamizelkę i złoty musznik dla Pana młodego oraz futerko w kolorze ecru nieużywane.
Przymiarka na śląsku (okolice Mikołowa)