Autor Wątek: e-wesele ? a może e-dziecko ?  (Przeczytany 2873 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
e-wesele ? a może e-dziecko ?
« dnia: 29 Stycznia 2007, 10:31 »
Od jakiegoś już czasu mam wrazenie , że nasze forum to w 90 % rozmowy o naszych dzieciach , o cieżarnych i o porodach .
Kiedyś nazwa e-wesele jak najbardziej pasowała do rodzaju forum , teraz już...nie za bardzo !
Są oczywisćie tematy odnosnie ślubu , wesela ale jest ich bardzo mało .
Jestem ciekawa waszych opini , więc zostawcie swój głos i zdanie na ten temat .
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Stycznia 2007, 10:38 »
faktycznie Ela, masz racje. Nie wiem, moze to tylko wrazenie tych, ktore slub juz maja za soba i zaczynaja myslec o dzieciach, albo juz maja maluszki.  :drapanie:

a.katarzyna
  • Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Stycznia 2007, 10:43 »
Cytat: "ela"
Od jakiegoś już czasu mam wrazenie , że nasze forum to w 90 % rozmowy o naszych dzieciach , o cieżarnych i o porodach .
Kiedyś nazwa e-wesele jak najbardziej pasowała do rodzaju forum , teraz już...nie za bardzo !
Są oczywisćie tematy odnosnie ślubu , wesela ale jest ich bardzo mało .

może dlatego że ciąża i narodziny są przeważnie następstwem małżeństwa  :?:  :?:  :?:  :?:
wydaje mi się skoro tu się poznałyście (mam na mysli mamy i przyszłe mamy) to i tu wam dobrze gościć, a przy okazji dać jakieś wskazówki parom przygotowującym sie do ślubu, bo tak z ręką na sercu to wiele tematów ślubnych zostało juz przewałkowanych od "a" do "z" i nie wiele można nowego ruszyć.

Temat poruszyłaś fajny - ja jednak myslę, że nie jest on zbyt uciążliwy (bebikowo)
zobaczymy co na to reszta zainteresowanych :drapanie:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #3 dnia: 29 Stycznia 2007, 10:45 »
Trochę tak jest ale nie zapominajmy, że gdyby nie było e-wesela wątek Bebokowo wogóle by nie zaistniał, to że sporo forumek zostaje na forum po ślubie i zostaje mamami siłą rzeczy sprawia, że wątki związane z ciążą i maleństwami a dla nich priorytetowe ale jest na prawdę dużo nowych forumek, które zaglądają na e-wesele aby uzyskać pomoc w organizacji slubu i wesela. To własnie firmy z branży ślubno-weselnej dominują na forum.
Bebikowo rozrosło się to fakt, ale nie zdominowało forum - jeszcze nie. :brewki:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 29 Stycznia 2007, 11:01 »
ela, dla ciebie bebikowo jest teraz najważniejsze i stąd pewnie twoje wrazenie
choć fakt faktem rozrosło nam sie bebikowo ale ok - taka kolej rzeczy
ale jest duzo nowych forumek,które zakładają odliczania - wiesz ile jest takich watków??
lada chwila (kwiecień) zaczną sie śluby, relacje, gratulacje...zobaczysz wtedy ile jest e-Panien Młodych
ja się cieszę, że mogę odszkoczyc od wałkowania tematów ślubnych własnie do bebikowa  :brewki:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
« Odpowiedź #5 dnia: 29 Stycznia 2007, 11:36 »
Z jednej strony się zgadzam że rozmowy o ciążach i dzieciach troche zdominowały forum. Kiedy wchodze na forum i patrze na nieczytane posty to ok 80% są to posty związane z macierzyństwem. Narazie na nie nie zaglądam bo bardziej interesują mnie sprawy związane ze ślubem i nie myślę narazie o dzieciach :)

Jednak z drugiej strony dziewczyny które już są po ślubie dalej zostają na forum , wiadomo że po ślubie przychodzi czas na dzieci.. a takie tematy dalej je tu trzymaja. Gdyby takich tematów nie było pewnie większość osób która juz jest po "wielkim dniu" , coraz rzadziej zaglądałaby na forum ..

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #6 dnia: 29 Stycznia 2007, 11:41 »
spokojnie..

tematyka slubna idzie swoimi torami a bebikowo zyje własnym zyciem.. ;)

wiadomo,ze  dziewczyny juz po slubie dopinguja  szykujące się .. za to żadko która szykująca się siedzi z nami na babikowie..

kazda z nas ma własna tematyke ..  :brawo_2:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Pyrdulka

• entuzjasta
« Odpowiedź #7 dnia: 29 Stycznia 2007, 12:07 »
No dokładnie! Nam Mamusiom się wydaje, że Bebikowo zdominowało forum bo ciągle tu przesiadujemy. A przedślubne wąteczki prą do przodu  :gazeta:

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #8 dnia: 29 Stycznia 2007, 12:24 »
Cytat: "monia"
tematyka slubna idzie swoimi torami a bebikowo zyje własnym zyciem.. ;)

Dokładnie tak i jest oki :-)

Wątków ślubnych jest cała masa, nie nadazam już z czytaniem wszystkich odliczań tyle tego jest, a jeszcze trochę i relacji będzie znowu mnóstwo!!!
Nie wydaje mi się, żeby bebikowo zdominowało forumka :-)

Offline Kasia-Wrocław

• uzależniony
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #9 dnia: 30 Stycznia 2007, 12:51 »
Cytat: "monia"
za to żadko która szykująca się siedzi z nami na babikowie..

Halo, halo!! :) Jakie żadko?? Dzięki temu, że e-wesele zawiera ślubne tematy i bebikowe, mam z głowy ok. 3 godziny w pracy :los: Jestem za NIE rozdzielaniem na e-wesele i e-dziecko, bo i tak będę przesiadywać na obu :) A teraz przynajmniej mam wszystko w jednym!