0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Justys851 w 25 Września 2017, 10:51Cytat: anka332 w 25 Września 2017, 10:39mam skode octavie kombi i tam nie ma szans na 3 foteliki - miedzy dwoma teraz na wcisk wchodzi moj tylek a do tego nie ma pasow zeby je przypiacHmmm też mam skode octavie combi i 3 mi wchodzą i pasy też mam na środku. Łucja jeździ po środku tyłem. Karol jest z boku i tak jest lepiej bo jak mam jechać z tyłu to nie wciskam się pomiędzy foteliki tylko siadam z boku, zresztą jechałam z tyłu z dziećmi nad morze. A jak jest potrzeba 3 dziecko przewiez to też wejdzie. Tylko jest uciążliwe zapinanie pasów ale kwestia wprawy Aa no jak bede fotelik jest z przodu to pewnue sie mieszcxa ale ja z moja choroba lokomocyjna przodu nie oddahe. Pewnue tez zalezy jakis foteliki Bo np. U nas jedna baza ktora zajmuue wiecej miejsca. Przy naszych fotelijach trzy nie wejda. Pewnue mozna pokombinowac z innymi ale z naszymi opcji nie ma
Cytat: anka332 w 25 Września 2017, 10:39mam skode octavie kombi i tam nie ma szans na 3 foteliki - miedzy dwoma teraz na wcisk wchodzi moj tylek a do tego nie ma pasow zeby je przypiacHmmm też mam skode octavie combi i 3 mi wchodzą i pasy też mam na środku. Łucja jeździ po środku tyłem. Karol jest z boku i tak jest lepiej bo jak mam jechać z tyłu to nie wciskam się pomiędzy foteliki tylko siadam z boku, zresztą jechałam z tyłu z dziećmi nad morze. A jak jest potrzeba 3 dziecko przewiez to też wejdzie. Tylko jest uciążliwe zapinanie pasów ale kwestia wprawy
mam skode octavie kombi i tam nie ma szans na 3 foteliki - miedzy dwoma teraz na wcisk wchodzi moj tylek a do tego nie ma pasow zeby je przypiac
Cytat: anka332 w 25 Września 2017, 18:45Cytat: Justys851 w 25 Września 2017, 10:51Cytat: anka332 w 25 Września 2017, 10:39mam skode octavie kombi i tam nie ma szans na 3 foteliki - miedzy dwoma teraz na wcisk wchodzi moj tylek a do tego nie ma pasow zeby je przypiacHmmm też mam skode octavie combi i 3 mi wchodzą i pasy też mam na środku. Łucja jeździ po środku tyłem. Karol jest z boku i tak jest lepiej bo jak mam jechać z tyłu to nie wciskam się pomiędzy foteliki tylko siadam z boku, zresztą jechałam z tyłu z dziećmi nad morze. A jak jest potrzeba 3 dziecko przewiez to też wejdzie. Tylko jest uciążliwe zapinanie pasów ale kwestia wprawy Aa no jak bede fotelik jest z przodu to pewnue sie mieszcxa ale ja z moja choroba lokomocyjna przodu nie oddahe. Pewnue tez zalezy jakis foteliki Bo np. U nas jedna baza ktora zajmuue wiecej miejsca. Przy naszych fotelijach trzy nie wejda. Pewnue mozna pokombinowac z innymi ale z naszymi opcji nie maAle ja nie daje żadnego fotelika z przodu, broń Cie panie Boże Mam Axkid kidzone dla Łucji i on jest na środku a Karol ma Recaro Milano z isofixem