Autor Wątek: spodnie/spodnica dla goscia weselnego  (Przeczytany 6529 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aguusia88
  • nowicjusz
  • *
spodnie/spodnica dla goscia weselnego
« dnia: 1 Czerwca 2017, 13:26 »
Witajcie. Szykuje sie przyjecie u naszych znajomych, dowiemy sie jaka forma imprezy bedzie. Ja mam problem ze strojem. Od czasów  nastoletnich nie moglam kupic sukienki a to za mala w biuscie a to kolor mdly, zle lezy, zly fason a nie sztuka jest wydac 300 zl.
 kolor

obecnie tez mam problem, duzy biust, rozm 44-46. Rok temu cuden trafilam mala czarna i na styk byla dobra i wygodna. Od roku jej nigdzie niezalozylam i jest juz mala

Musze miec taliowana, cos do zakaskowania brzucha i zabudowana gora z dekoltem oraz intensywny kolor.

W naszym otoczeniu wszystkie sakramenty dawno odeszly w zapomnienie wiec nie trzymam wyjsciowych kreacji, garsonek, zakietow itd

Nie wiem co mam kupic, chce przeznaczyc 100-120 zl (plus buty), sieciowki hm, ca, mohito, ost - reserved

Szkoda mi kupic sukienki na raz (jak schudne lub przytyje, bedzie aut) pomyslalam o spodniach lub spódnicy
Nie wiem czy wasi goscie czy znajomi byli w takim stroju na weselu (wiek 20-30 kilka lat), moze podpowiecie jaki zestaw

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
Odp: spodnie/spodnica dla goscia weselnego
« Odpowiedź #1 dnia: 7 Czerwca 2017, 12:27 »
Hej, wg ślubnego savoir-vivre spodnie są jak najbardziej ok (oczywiście nie jeansy :brewki:). Eleganckie, materiałowe, do tego fajna góra, szałowe buty i już.
Cuda możesz zdziałać dodatkami (torebka, buty, biżuteria, apaszka, etc). Odpowiednio dobrane podkreślą wyjątkowośc stylizacji.

Offline Albinoska
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 31 Lipca 2017, 12:43 »
Też mi się wydaje, że w spodniach jak najbardziej można iść na wesele. Najlepiej jednak by były to spodnie z materiału, jedwabiu lub satyny.

Offline Asiq
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 29.06.2013
« Odpowiedź #3 dnia: 4 Sierpnia 2017, 12:49 »
A może kombinezon?

Offline annaann
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2014.12.25
« Odpowiedź #4 dnia: 22 Sierpnia 2017, 21:09 »
jak szukasz eleganckich, wizytowych spodni to polecam zajrzeć do sklepu LINK USUNIĘTY! Jest tam dość duży wybór spodni wizytowych w różnych rozmiarach.
Przyjęło się, że na wesele raczej zakłada się elegancką sukienkę ale skoro lepiej czujesz się w spodniach i eleganckiej bluzce to czemu nie. Najważniejsze żeby czuć się wygodnie i dobrze się bawić całą noc. Jeśli masz czuć się skrępowana w za ciasnej sukience to już lepsze te spodnie.
Kombinezon to jest strój w którym mało kto wygląda atrakcyjnie. Najbardziej pasuje osobom wysokim i szczupłym.
« Ostatnia zmiana: 23 Sierpnia 2017, 05:39 wysłana przez ~Ania~ »