Autor Wątek: LOKALIZACJA SALI  (Przeczytany 8755 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ania :)
  • nowicjusz
  • *
LOKALIZACJA SALI
« dnia: 20 Stycznia 2007, 20:21 »
mam wielką prośbę... napiszcie mi gdzie robicie lub robiłyście swoje wesele? chodzi mi o adres i jakieś info... bo mam dośc poważny problem....

Offline agunda
  • nowicjusz
  • *
LOKALIZACJA SALI
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Stycznia 2007, 20:50 »
hej ,wiesz ja ostatnio wlasnie szulam sali na sierpien i ztego co sie orjetuje na okres wakacyjny juz ciezko cos znalezdz wiec zalezy kiedy planujecie wasz slub .ja troche sie rozgladalm we wroclawiu i wiem ze hotel jasek wszyscy polecaja i dobre czasy  .Jest jeszcze hotel gem tam sale mi sie srednio podobala ale podobno super jedzenie i obsluga a pani ktora sie tym zajmuje super doradzi w kazdym temacie .Ja osobiscie robie w hotelu rezydeny bo tam najbardziej mi odpowiadla wystruj sali! pozdrawiam i zycze owocnych poszukiwan  :hahahaha:
agunda

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
LOKALIZACJA SALI
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Stycznia 2007, 13:02 »
Witam.
My bierzemy ślub w sierpniu a sali szukaliśmy już rok wcześniej. Od poczatku wiedzieliśmy, ze ma to być pałacyk albo zameczek:) Ostatecznie zdecydowalismy sie na zamek Dobra. Znalazłam ich przez internet, bardzo mało znane miejsce a szkoda bo urocze. jakieś 20 km od Wrocławia. Zastanawialiśmy się jeszcze nad pałacem w Pawłowicach, ale miejsca do tańczenia było tam dla nas za mało. Tak naprawde te dwa miejsca spodobały się nam najbardziej, obydwa sa położone za miastem, w ciszy i spokoju i oczywiście te piękne pałacowe wnętrza. Robimy wesele na 80 osób i te sale były jednymi z niewielu gdzie zmieszcza się nasi goście, w innych pałacach jest z tym problem. Ceny jeśli chodzi o tego typu miejsca są porównywalne, no może poza Ksiązem i Kraskowe, które zdecydowanie góruja w cenach :nie: Mam nadzieję, że troszkę Ci pomoga te informacje.

Offline cmonia

• forumowicz
  • data ślubu: 27.07.2007
LOKALIZACJA SALI
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Stycznia 2007, 16:49 »
witaj,a my swoje organizujemy w Starej Garbarnii jest to do mweselny połozony tuz przed Leśnicą ale jeszcze we Wrocławiu.W kolo sali jest pieknie zielono mi soe tam osobiście bardzo podoba.wejdz sobie na strone internetowa tam sa zdjecia.pozdrawiam

Offline Ania :)
  • nowicjusz
  • *
LOKALIZACJA SALI
« Odpowiedź #4 dnia: 9 Maja 2007, 15:41 »
tylko, że ja szukałam czegoś z noclegiem... :(

ale znalazłam już miejsce :)
w Lasocinie pod Wrocławiem jest pensjonat Magda, powiedzieli mi 150zł/os (wesele+poprawiny!!!), i jeśli śpi ok 50osób to 40zł za jedną :)
orkiestra, zimne napoje i alkohol we własnym zakresie - myślę że lepszej oferty nie znajde :) i jest tam ślicznie  :skacza:

Offline SFA
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.10.2012
Odp: LOKALIZACJA SALI
« Odpowiedź #5 dnia: 25 Lipca 2012, 09:04 »
Ciężko jest znaleźć dobry lokal w naszych czasach i tani. Każdy z nas chce zarobić taka kolej rzeczy, ale cóż ten dzień ma być wyjątkowy, dlatego nie patrzymy na takie ceny tylko nawet na małe drobnostki, aby było jak najlepiej i najładniej. Terminy teraz w fajnych miejscach trzeba rezerwować przynajmniej 2 lata wcześniej niestety:(