Autor Wątek: Catering w Warszawie, kogo polecacie?  (Przeczytany 6606 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline olczan

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.02.2020
  • Ślub w: Warszawa
Catering w Warszawie, kogo polecacie?
« dnia: 26 Marca 2017, 20:26 »
Witajcie!

Szukamy firmy cateringowej na nasze przyjęcie weselne, które odbędzie się w Warszawie. Przewidujemy około 70-80 gości, więc szukamy firm z doświadczeniem, aby nie było później żadnych nerwów. Jeśli ktoś może kogoś polecić ze stolicy to będę wdzięczna ;)

Offline Barba

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2016 :)
Odp: Catering w Warszawie, kogo polecacie?
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Marca 2017, 03:05 »
Wielu gości się spodziewasz. W takim razie przy wyborze firmy cateringowej zalecam się kierować jej doświadczenie, aby nie doszło do żadnych przygód po drodze ;) My mieliśmy wesele na 70 osób. Sale i catering wynajęliśmy pod Warszawą. Wybór padł na firmę lunchservice. Zdecydowaliśmy się właśnie na nich, bo są na rynku od wielu lat, a to było dla nas najistotniejsze - zależało nam na kimś doświadczonym w organizacji dużych imprez. Współpraca ułożyła się bardzo pomyślnie. Mają świetnych kucharzy i cukierników. Menu zawierało samo smakowitości, z dań to pamiętam gulasz węgierski, a z ciast to tarę orzechowo-daktylowo - mmm, jakie to było pyszne ;)
« Ostatnia zmiana: 28 Marca 2017, 11:26 wysłana przez zibi »

Offline Patrycjak0
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 1 Października 2017, 15:45 »
My miesiąc temu mieliśmy wesele z cateringiem z restauracji Akademia i polecam skosztować tam wcześniej dań i zdecydować sobie :)

Offline rysiowa

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.08.2016
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Czerwca 2018, 12:05 »
Również mogę polecić Akademię. Organizowałam tam swoje przyjęcie weselne, ale kilkukrotnie korzystałam z ich oferty cateringowej przy innych okazjach i nigdy się nie zawiodłam. Jedzenie przepyszne i wszystko dopięte na ostatni guzik, nie trzeba w ogóle się martwić. Warto się do nich zwrócić :)

Offline Basia93931
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.08.2014
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Marca 2019, 16:12 »
Smaczne jedzenie serwują w Domu Weselnym w Kaniach, pod Warszawą. Najlepiej organizować wesele właśnie na takiej sali. Elegancko, z klasą i do tego smacznie. A parkiet do tańca mają naprawdę duży :)

Offline Basia93931
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.08.2014
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Marca 2019, 12:34 »
Smaczne jedzenie serwują w Domu Weselnym w Kaniach, pod Warszawą. Najlepiej organizować wesele właśnie na takiej sali. Elegancko, z klasą i do tego smacznie. A parkiet do tańca mają naprawdę duży :)

Mowa o Domu Weselnym Astoria :)