Autor Wątek: Dj na wesele Szczecin  (Przeczytany 151116 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KasiaBar
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.05.2015
Odp: Dj ze Szczecina
« Odpowiedź #240 dnia: 7 Czerwca 2015, 20:30 »
Marek Buczkiewicz !

Marek na spotkaniu mówił Nam, jak bardzo ważna jest obecność Młodych na parkiecie . . .  przy Marku nie musicie się stresować -  świetnie zachęcił Gości do zabawy od pierwszych minut wesela :) Zrealizował wszystkie moje pomysły na "niestandardowe" wesele.  Świetnie wczuł się w klimat "marynistycznej" imprezy :) Jestem mu bardzo wdzięczna za zaangażowanie i 100% realizację scenariusza :) Nie musiałam się o nic martwić :)
 Mieliśmy dużo szczęścia - Marek był Naszym trafionym wyborem numer JEDEN !

Offline Daenerys

• forumowicz
  • data ślubu: 28.08.2015.
« Odpowiedź #241 dnia: 10 Czerwca 2015, 06:58 »
ja polecam bardzo goraco Pana Artura Szyszkowskiego-Tatinka. mega kulturalny i profesjonalny. Andrzej Ulchurski i w/w Marek Buczkiewicz oraz DJ Mucho tez zrobil na mnie bardzo dobre wrazenie.

Offline Asija89

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 3.06.2015
« Odpowiedź #242 dnia: 1 Lipca 2015, 11:38 »
Pan Marek Buczkiewicz!

Świetna współpraca! świetny kontakt! Otwarty na sugestie i wogóle naj naj :)
Piękne podejście do pracy i bardzo komunikatywny, pomocny!

Pozdrawiam ! i Polecam

Offline MamaNormana
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #243 dnia: 18 Sierpnia 2015, 12:19 »
Na naszym weselu grał  DJ Zibi i z czystym sumieniem mogę polecić!

Impreza na poziomie, bez obciachu, bez głupich kawałów, muzyka przy której bawili się goście kilku pokoleń.  Poza tym DJ świetnie poprowadził przyjęcie nadając mu pewien tok i jasno przedstawiając kolejne części - takiego czegoś często brakuje mi na weselach.  Wszystko było dobrze wyważone, oczepiny wesołe ale nieprzydługie.  Przed weselem wysłałam krótką listę życzeń i wszystko co na niej było znalazło się na imprezie, świetnie wkomponowane.  Bardzo dobra współpraca i świetny kontakt! Poza tym bardzo miły i rzeczowy człowiek.  

Mówią, że z wesela goście pamiętają i tak tylko jakie było jedzenie i muzyka, jeżeli wybierzecie Zibiego to o to drugie na pewno nie musicie się martwić.  Polecam!  :-)
« Ostatnia zmiana: 20 Sierpnia 2015, 13:58 wysłana przez zibi »

Offline marcia1844
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27,08.2016
« Odpowiedź #244 dnia: 19 Sierpnia 2015, 09:24 »
Witam .  Mam pytanie odnośnie Dja Macieja Łagodzińskiego :) czy ktoś miał go na weselu ? możecie coś napisać ?

Offline wloczykijka13
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.04.2015
« Odpowiedź #245 dnia: 31 Sierpnia 2015, 21:17 »
Nie polecam dj/wodzireja Pana Adama Szczerbika o pseudonimie Dj Adamo.  Na spotkaniu organizacyjnym obiecywał wiele, przechwalał sie swoim wieloletnim doświadczeniem, ale w praktyce wyglądąło to jakby prowadził animacje weselne po raz pierwszy w życiu.  Bardzo zależało nam na dobrze przeprowadzonych zabawach, dlatego postaraliśmy się i przygotowalismy listę zabaw i konkursów, które chcieliśmy, aby zostały zrealizowane na naszym weselu.  Pan Adam zgodził się na nie i obiecał dołożyć jeszcze kilka swoich zabaw.  Podczas wesela  musieliśmy dopominać się wielokrotnie o zabawy i konkursy.  W rezultacie Pan Adam przeprowadził tylko jedną zabawę przed północą.  Po oczepinach łaskawie przeprowadził jeszcze kilka, bardzo na siłę i kompletnie innych niż te, które z nim ustaliliśmy.  Jego komentarze bywały żenujące, a muzyka smętna.  Jak można na początku imprezy puszczać wolne kawałki? Mięliśmy wrażenie, że po prostu mu nie zależało.  Goście określili go mianem Sztrasburgera zauważając podobieństwo w rodzaju opowiadanych "żartów".  Ostatnią rzeczą o której chcę wspomnieć były lasery o estetyce rodem z dyskoteki z początku lat 90'.  Pan Adam wyświetlał przy ich użyciu na ścianie różnego rodzaju obrazki, które przedstawiały m. in.  laptopa, choinkę, bałwana, napis 'Wesołych Świąt (dodam tylko, że wesele odbyło się w kwietniu), a także wijące się panienki. 
Mięliśmy cudowny ślub i wesele z wyjątkiem Dj-a, który po prostu nas oszukał, nie dotrzymując słowa.  Animacja, na której bardzo nam zależało była przeprowadzona przez Pana Adama na niskim poziomie oraz w niewystarczającej ilości.  Szczerze odradzam współpracę z tym Panem, żeby nie popsuł atmosfery na Waszym weselu.

Offline kassix22
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #246 dnia: 26 Września 2015, 12:31 »
Witam!

Czy byl by ktos tak uprzejmy i podeslal mi na priv maila do dj Marka Buczkiewicza. Z gory serdecznie dziekuje :)

kassix22@poczta.onet.pl

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #247 dnia: 26 Września 2015, 14:40 »
« Ostatnia zmiana: 6 Października 2021, 15:36 wysłana przez zibi »

Offline kassix22
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #248 dnia: 26 Września 2015, 15:10 »
Dziekuje bardzo juz tam zajzalam. W kontaktach jest tylko podany numer komorkowy. Mieszkam po za granicami Polski wiec zalezy mi na kontakcie mailowym.

Offline kassix22
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #249 dnia: 26 Września 2015, 15:11 »
Teraz dopiero dojrzalam ze moge wyslac zapytanie. Dziekuje :)

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #250 dnia: 26 Września 2015, 15:45 »
Nie ma za co :)
Pozdrawiam

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #251 dnia: 12 Października 2015, 14:01 »
Witam .  Mam pytanie odnośnie Dja Macieja Łagodzińskiego :) czy ktoś miał go na weselu ? możecie coś napisać ?
odpowiedź na tego posta została przeniesiona do wątku - Dj Maciej Łagodziński - opinie
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=23573.msg1474765#msg1474765

Offline KMKM
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.09.2015
Odp: Dj na wesele Szczecin
« Odpowiedź #252 dnia: 27 Października 2015, 01:10 »
Zbyszek Matczak (Zibi)

When considering which DJ or band to choose for our wedding we found it quite difficult to find someone we were confident would host a great party. We are certain now that we made the right decision as Zibi was absolutely great. Most of my friends and family were commenting on how great he was. I have a friend from Greece getting married next year and they joked how much it would cost to bring him over for their wedding. It is easy to see he has experience as a presenter with a top radio station.

One of the greatest apprehensions we had about the wedding was that the band or DJ might overstate their ability to speak English and on the day it would be a disaster. My wife organised the DJ but I didn't speak with him myself until a month prior to the wedding.
I was really happy and relieved when I finally did meet Zibi to find he had absolutely perfect English. One of the real bonuses was that Zibi organised a projector and large screen for us to show a presentation on to say thank you to our parents.

He is a great guy, very accommodating and you can be completely sure that he will host an amazing party for you. I cannot recommend him enough.
Kevin

Nawiązując do słów męża, moge z całą odpowiedzialnościa polecic Zbyszka jako dj-a , który potrafi poprowadzic wspaniałą i niezapomniana zabawę dla międzynarodowego towarzystwa. Poniewaz nasze wesele było polsko - irlandzkie ( plus znajomi z kilku innych krajów) bardzo zalezało nam, żeby dj komunikował sie w języku angielskim i nie zawiedlismy się wybierając Zbyszka.
Większośc gosci zgodnie stwierdziło,że nasze wesele było najlepszym na jakim kiedykolwiek byli i że w duzej mierze była to zasługa świetnie dobranej muzyki i zabaw, prowadzonych przez naszego dj-a. Gry, zabawy, oraz żarty prowadzącego były w dobrym tonie bez niepotrzebnych podtekstów, które, niestety bardzo czesto spotyka sie na weselach.

Również kontakty przed nasza uroczystościa były bardzo profesjonalne, co było dużym ułatwieniem, ponieważ na codzień nie mieszkam w Polsce.  Np. nie było problemu z kontaktem emailowym albo, żeby spotkac się i porozmawiac przed podpisaniem umowy, co jak sie okazuje nie jest standardem ( np. trafiłam również na pana z zespołu, który w tej samej sytuacji zdziwił się bardzo że chcę się z nim zobaczyc i przez całe spotkanie narzekał,że jest na castingu) .

Podsumowujac - jestesmy z Kevimen bardzo zadowoleni,ze trafilismy na tak wspaniałego dj-a i serdecznie polecamy Zbyszka.

Kasia

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #253 dnia: 13 Listopada 2015, 15:07 »
Ponieważ dość szybko prezenterom już znikają terminy, dla szukających dj'a w zachodniopomorskim proponuję zajrzeć tutaj:
dj'e na  wesele szczecin

Offline Goralka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: czerwiec 2015
« Odpowiedź #254 dnia: 15 Stycznia 2016, 11:15 »
Ja razem z mężem polecam Marka Buczkiewicza, dzięki któremu wszystko było na najwyższym poziomie.
Marek podczas pracy potwierdził wrażenie z pierwszego z nim spotkania, że jest profesjonalistą w tym, czym się zajmuje. Już to spotkanie przed weselem w celu omówienia szczegółów dało nam wewnętrzny spokój – Marek jest punktualny, przygotowany, służy radą i pomocą oraz pomysłami, jest konkretny i rzeczowy – co w czasie gorączki przygotowań przedślubnych bardzo się dla nas liczyło.
Podczas samego wesela było podobnie – wszystko przygotowane na czas, zgodnie z umową i bez zbędnego angażowania pary młodej. Marek potrafi znaleźć kontakt z każdym, dlatego nie było żadnych problemów ani na linii dj-obsługa restauracji, ani na linii dj-fotograf i kamerzysta. Podczas wesela pozostawał dyskretny, ale zawsze otwarty na sugestie i chętny do pomocy. Nie chcieliśmy dużo zabaw, gdyż obawialiśmy się  że będą niestosowne, mogą kogoś obrazić, jednak te zabawy zaproponowane przez Marka w pełni się sprawdziły i rozbawiły wszystkich gości.
Dziękujemy Markowi za muzykę, która porwała do tańca wszystkich gości – za nieprzerwane kontrolowanie sytuacji na parkiecie i żywe reagowanie odpowiednim doborem piosenek. Wesele poprowadzone było bardzo profesjonalnie, gustownie i z wyczuciem.
Serdecznie polecamy Dj Marka Buczkiewicza za stworzenie cudownej atmosfery, za pomysłowość i pełen profesjonalizm.
Pozdrawiamy: Marta i Paweł czerwiec 2015 r.
« Ostatnia zmiana: 15 Stycznia 2016, 11:22 wysłana przez Goralka »

Offline MonikaMarkiewicz
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #255 dnia: 4 Lipca 2016, 09:36 »
Dj an weselu to najlepsza opcja, dj z Playdjs są bardzo dobrzy, nie raz już byłam na weselu gdzie któryś z nich grał, ostatnio dj Maciej wypowiadał się też na temat muzyki weselnej w Pytaniu na śniadanie, bardzo rzeczowo i pomocnie jesli ktos planuje wesele, LINK USUNIĘTY
« Ostatnia zmiana: 7 Sierpnia 2017, 18:43 wysłana przez ~Ania~ »

Offline Agata-Damian
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31-07-2016
« Odpowiedź #256 dnia: 21 Sierpnia 2016, 22:22 »
Chcielibyśmy polecić Marka Buczkiewicza i równocześnie podziękować jeszcze raz za wspaniałe poprowadzenie uroczystości weselnej. Bezproblemowy kontakt, bardzo profesjonalne podejście do swojej pracy i indywidualne podejście do każdego. Po pierwszym spotkaniu byliśmy pewni, że jest to bardzo dobry wybór, nasze jakiekolwiek wątpliwości zostały rozwiane i złapaliśmy dobry kontakt. Z racji na olbrzymie doświadczenie zawsze służy dobrą radą, pomocą i warto wysłuchać wszelkich sugestii. Na spotkaniu tuż przed uroczystością podsunął nam parę fajnych pomysłów i pomógł nam w uporządkowaniu przebiegu całego wesela. Każdy kto się dowiadywał, że to właśnie on poprowadzi zabawę weselną, utwierdzał nas w przekonaniu, że jest to bardzo dobry wybór. Ani trochę nas nie zawiódł podczas tego ważnego dnia, wręcz przeciwnie jeszcze pozytywniej zaskoczył. Dzięki olbrzymiemu doświadczeniu i profesjonalizmowi nie mieliśmy dodatkowych zadań, aby coś przypilnować czy dograć, bo Marek potrafił wszystko należycie dopilnować. Potrafił wyciągnąć na parkiet osoby, które zazwyczaj wolą siedzieć i obserwować niż uczestniczyć w zabawie. Zabawy zaproponowane przez Marka są tak dobrane, aby nikogo nie zniechęcić czy w jakikolwiek sposób obrazić, a wręcz przeciwnie aby każdy dobrze się bawił i zapamiętał miło ten wieczór. Doskonałe poczucie humoru, a przy tym świetna prezencja i dobry dobór muzyki sprawiło, że parkiet był pełen gości do rana i bardzo trudno było gościom się rozejść, także bisy trwały i trwały :) Wielu z naszych gości wyrażało bardzo pozytywne opinie po uroczystości i gratulowali nam wyboru. Jeszcze raz dziękujemy za super współpracę, za świetną zabawę i z ręką na sercu wszystkim polecamy!
« Ostatnia zmiana: 21 Sierpnia 2016, 22:27 wysłana przez Agata-Damian »

Offline MrsDev
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.08.2016
  • Ślub w: Szczecin
« Odpowiedź #257 dnia: 31 Sierpnia 2016, 14:01 »
!!!POLECAM !!!

Pan ZBIGNIEW MATCZAK DJ ZIBI !!!

Wybór osoby/zespołu prowadzacej wesele jest jedna z najtrudniejszych decyzji podczas planowania wesela. Jak powierzyc prowadzenie tak waznego i osobistego wydarzenia osobie, ktorej sie nie zna, ktora nie zna nas ani naszych gosci, nie ma portfolio (bo co wesele to inna zabawa i goscie). Tak naprawde osoba ta otrzymuje duzy kredyt zaufania i tylko profesjonalne i z duzym doswiadczeniem osoby moga spelnic te oczekiwania.
Taka osoba napewno jest Pan Zbigniew Matczak Dj Zibi.

Nasze wesele odbylo sie 20 sierpnia 2016 w Szczecinie. Niecale 2 tygodnie temu, a ja dalej nie moge sie pozbierac emocjonalnie i chcialabym jeszcze raz to przezyc!

Obydwoje z mezem mieszkamy zagranica i takze nasze towarzysztwo na weselu bylo bardzo zroznicowane, od Hindusow, Niemcow, Szkotow po Iranczykow i po nas Polakow. Wiedzialam, ze do uddzwigniecia takiego zroznicowania gosci potrzeba osoby elokwentnej, swobodnej i zbilansowanej.
Pana Zbyszka nie wybralam z polecenia (nie gral na zadnym weselu moich bliskich) ale po zapoznaniu sie z jego warsztatem doswiadczenia, jakim sa nie tylko zabawy weselne, ale rowniez roznego rodzaju eventy, radio itd. Natomiast po pierwszym spotkaniu poszlam za glosem serca. I tak jak na poczatku organizacji wesela oprawa muzyczna byla dla mnie wyzwaniem ponad wszystko(muzyka jest duza czescia mojego zycia oraz fakt, ze moj maz pochodzi z Indii) po wyborze Pana Zbyszka az do ostatniej minuty na naszym weselu nie martwilam sie o nic. Pan Zbyszek zbudowal we mnie bardzo duzy spokoj i za to bardzo mu dziekuje!
Dj Zibi jest bardzo inteligentny, elokwentny, przemily,  bardzo naturalny i dobroc bije od niego na odleglosc.
Zawodowa znajomosc jezyka angielskiego i to jak profesjonalnie odnosil sie przy waznych momentach wesela ale nie tylko do gosci zagranicznych przeszlo nasze oczekiwania! W jego "przemowach" nie bylo czuc, ze poprostu przyszedl do pracy, ale czuc bylo naturalnosc i zainteresowanie nami, naszymi goscmi i przebiegiem imprezy.
Na naszym spotkaniu przed weselem byl tak naturalnie zainteresowany nami i tym jak roznorodne towarzystwo bedzie, ze sam z siebie proponowal ciekawe pomysly i dal cenne i dobre rady.

Idealnie wywarzone poczucie humoru, muzyka i plynnosc imprezy na najwyzszym poziomie.
Osobiscie szukalam osoby, ktora nie obarcza soba weselna zabawe. Pan Zbyszek wtopil sie w nas i z nami byl.
Wszyscy nasi goscie bylo pod ogromnym wrazeniem profesji Pana Zbyszka oraz jego urzekajacym radiowym glosem :)

Nie zmienilabym nic a nic. Oczepiny byly na poziome z dobrym humorem i nie za dlugie za co ogromny plus. Muzyka na poziomie i dostosowana do rytmu i dynamiki przebiegu imprezy, nad ktora czasami nie mamy wplywu. Podziekowania dla mojego taty bardzo sie opoznialy z przyczyn od nas nie zaleznych a naturalnosc, spokoj i swoboda Pana Zbyszka spowodowaly ze byly one bardzo wyjatkowe.
Nasze osobiste prosby zostaly spelnione i za to rowniez bardzo dziekujemy.

Z reka na sercu polecam Pana Zbyszka Dj Zibi! Jezeli stawiacie na jakosc, poziom, naturalnosc i dobre wibracje to tylko on!!!

Osoboscie z mezem bardzo polubilismy Pana Zbyszka, bo przez jego piekna osobowosc i dobre wibracje nie da sie go poprostu nie lubic!

Polecam najmocniej!

Pozdrawiamy mocno i wszystkiego dobrego :)

Luiza & Suresh Devarajan

Offline KarolinaiEmilian
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.06.2016
« Odpowiedź #258 dnia: 8 Września 2016, 20:59 »
Gorąco polecamy Marka Buczkiewicza! Świetna osoba, duże poczucie humoru, mega charyzma i pełen profesjonalizm. Już po pierwszym spotkaniu mgliste wrażenie na temat wesela zaczęło kształtować się w konkretny obraz. Marek dzięki swojemu doświadczeniu potrafił doradzić w wielu kwestiach, dlatego jest doskonały dla osób, które nie wiedzą od czego zacząć i gubią się w weselnym galimatiasie (takich jak my). Zabawa była bardzo udana, wszyscy goście bardzo chwalili muzykę i zabawy, które dostarczyły wiele śmiechu. Żadnych żenujących tekstów i gier, co był dla nas ważne. Jeszcze raz bardzo dziękujemy! Mimo, że minął już jakiś czas, wszyscy do tej pory wspominają świetną zabawę.

Pozdrawiamy
Karolina i Emilian

Offline mmisia662
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31.01.2015
« Odpowiedź #259 dnia: 12 Września 2016, 23:03 »
Ja polecam DJ Jacek Bajon lub Maciek Łagodziński! Super dj'e- ekstra zabawa :)

Offline Monia_Ko
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.08.2016
  • Ślub w: Pałac w Maciejewie
« Odpowiedź #260 dnia: 22 Września 2016, 15:13 »
Jeżeli znaleźliście się na tej stronie to znaczy, że szukacie DJ na wesele. My z mężem zdecydowanie polecamy DJ Marek Buczkiewicz.
Jeżeli jesteście wymagający i chcecie, żeby to była impreza życia to koniecznie zadzwońcie do Marka. Nasi goście stwierdzili, że długo nic nie przebije tego wesela. Zabawa była do białego rana.
Marek przede wszystkim słucha Was i poznaje. Gra pod Wasze upodobania, a nie to co mu się podoba. Spełniał życzenia gości i nasze.
Dostosował się do wszystkich naszych życzeń (np. nie chcieliśmy dużej ilości konkursów).
Należę do osób bardzo wymagających i ciężko mi dogodzi, ponieważ zawsze się czegoś czepiam, jednak Marek sprostał wszystkim naszym życzeniom. Jest profesjonalny,sympatyczny i potrafi doradzić wielu kwestiach. Na pierwszym spotkaniu mieliśmy wrażenie, że czyta w naszych myślał. Po kilku zdaniach dokładnie wiedział czego chcemy.

Reasumując, jeśli DJ na wesele to tylko DJ Marek Buczkiewicz.

Pozdrawiamy,
Monika i Paweł

Offline Nataliaitomek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.08.2016
« Odpowiedź #261 dnia: 12 Października 2016, 11:29 »
Naszym wyborem, jeśli mogę to tak nazwać :) był również Marek Buczkiewicz. Wspaniały człowiek, przede wszystkim słucha i spełnia oczekiwania ludzi , z którymi współpracuje. Nic nie narzuca, jedynie podpowiada . Dobrze się prezentuje ;) Możemy polecić go z czystym sumieniem. Ja byłam oczarowana dosłownie tym człowiekiem. Nie jestem zwolenniczką wesel, a dzięki Niemu, mogłabym przeżyć ten dzień jeszcze raz. Bardzo mi się podobało, zarówno muzycznie jak i samo podejście do gości i do nas.
Obserwuje ludzi i gra tak, żeby jednak wszyscy znaleźli coś dla siebie i mieli ochotę na tańce i szaleństwa . Na naszym weselu byli goście o różnych upodobaniach, tacy , którzy przyzwyczajeni są do biesiadowania i tacy , którzy za tym nie przepadają, a jednak wszyscy jednogłośnie mówili że to naprawdę super impreza była. Gorąco polecam i raz jeszcze Marku dziękujemy! Natalia i Tomek :)

Offline dadas92
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.05.2017
« Odpowiedź #262 dnia: 25 Maja 2017, 08:55 »
Na nasze wesele wybraliśmy DJ MARKA BUCZKIEWICZA. Nie znaliśmy go wcześniej i wybraliśmy na podstawie opinii na tym forum, i nie pomyliliśmy się. Po pierwszym spotkaniu wiedzieliśmy od razu, że to jest odpowiednia osoba. Z doświadczeniem, dobrym humorem, przekonał nas do siebie od razu. Z gośćmi na weselu też bardzo szybko złapał kontakt i praktycznie od razu wszyscy tańczyli. Znakomicie rozluźnił atmosferę towarzyszącemu, dość stresującemu dla nas, pierwszemu tańcowi. Przez całą zabawę nie było ani jednego głupiego lub niestosownego komentarza, na czym nam bardzo zależało. Muzykę wybierał taką, że bawili się i młodzi i starsi. Praktycznie przez całe wesele były puste stoliki, ponieważ wszyscy tańczyli na parkiecie. Jesteśmy osobami dość wymagającymi, ale Marek sprostał naszym największym oczekiwaniom. Zarówno rodzice i osoby starsze były pod wrażeniem, jak i młodsi goście. Wszyscy mówili, że na takim weselu jeszcze nie byli.

Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia nad wyborem oprawy muzycznej na swoje wesele, to po spotkaniu z Markiem Buczkiewiczem będziecie wiedzieć, że to idealna osoba!

Offline Aleksander+Dominika
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.09.2017
  • Ślub w: Stargard
« Odpowiedź #263 dnia: 22 Października 2017, 16:55 »
Z całego serca polecamy Marka Buczkiewicza!

Zadbał nie tylko o muzykę ale też prowadził całe przyjęcie i udzielił nam wielu praktycznych porad, które pomogły nam przy organizacji wesela. Wszyscy goście chwalili dobrze dobraną muzykę, wysoki poziom zabaw weselnych i dobrą atmosferę budowaną przez wodzireja. Jeszcze o 4:00, kiedy wesele się kończyło, na parkiecie było ze 40 osób (wesele na 75).

Marek jest, w naszej opinii, szczególnie dobrym wyborem dla osób, którym zależy na braku sprośnych zabaw, zminimalizowaniu ilości Disco Polo i profesjonalnym, rzetelnym podejściu DJa do swoich obowiązków jako prowadzącego zabawę.

Bardzo pozytywna była jego interakcja z gośćmi, współpraca ze świadkami i obsługą. Czuliśmy się bezpiecznie i komfortowo. Spotkania przed ślubem pozwoliły nam stworzyć wspólną wizję przyjęcia i zbudować zaufanie. Jak już wspomnieliśmy goście byli zachwyceni - kilka osób prosiło nas nawet o kontakt do Marka w związku ich planowanym weselem.

Nawet zatwardzali zwolennicy orkiestry na weselu bawili się dobrze i nie mogli Marka nie pochwalić. Jeszcze raz, szczerze i bez wahania, polecamy!

Offline Honorka i Paweł
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.12.2017
  • Ślub w: Wrzosy "Pałac Wrzosy"
« Odpowiedź #264 dnia: 4 Stycznia 2018, 18:03 »
NAJLEPSZY WYBÓR TO MAREK BUCZKIEWICZ POILECAMY!!!. Wiem co piszę nasze wesele odbyło się 30.12.2017. Takiego PROFESJONALISTY SZUKACIE nie idzie w ciemno poznaje młodych (i to widać na imprezie wszyscy myśleli że znamy się od lat). Wszystkie ustalenia zostały wprowadzone w życie, konkursy weselne prowadzone perfekcyjnie inteligentnie i z poczuciem humoru które wszystkim bez wyjątku pasowało. To że my jesteśmy zachwyceni i nasi goście to tylko wierzchołek,  obsługa lokalu stwierdziła że tak prowadzonego wesela jeszcze nie mieli dzięki Markowi mieli super zorganizowaną pracę. My nie musieliśmy w nic ingerować(a wszystko przygotowywaliśmy sami). Muzyka dla każdego coś, moje prośby spełnione mógłbym tak jeszcze długo. Generalnie zaproście Marka do prowadzenia Swojej imprezy i macie na 100% jeden punkt organizacji z głowy( to bardzo pomaga przekonacie się Sami). Mareczku Bardzo Ci dziękujemy, nie mogliśmy wybrać lepiej. Mam nadzieje że będziemy mieli okazję bawić się na weselu które Ty będziesz prowadził (na inne po prostu nie będziemy chodzić ;D). Pozdrawiamy Honorka i Paweł 

Offline Agata30
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 1.06.2018
  • Ślub w: Kościno
« Odpowiedź #265 dnia: 15 Sierpnia 2018, 09:56 »
Z czystym sumieniem polecam Marka Buczkiewicza. Jest to osoba, którą będę mogła polecić każdej parze, zarówno my jak i goście byli zachwyceni jego podstawą podczas wesela, zabawami i umiejętnością zintegrowania gości na parkiecie.

Wszyscy świetnie się bawili i chętnie uczestniczyli w zabawach przygotowanych przez Marka. Muzyka była dostosowana do wszystkich, zarówno młodych jak i starszych.

Wszystkim parom młodym polecam Marka Buczkiewicza ! :)

Pozdrawiamy,
Agata i Michał

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #266 dnia: 16 Sierpnia 2018, 12:48 »
Może przy okazji jakieś recenzje lokalu, fotografa, czy innych firm? zawsze się przydadzą świeże opinie .

Offline Bart90
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.08.2019
« Odpowiedź #267 dnia: 2 Października 2019, 15:35 »
Jeżeli zależy Wam na imprezie z klasą, bez disco polo i przaśno-buraczanych zabaw, na której ludzie będą bawili się na parkiecie do rana i wspominając powiedzą: „mieliście super muzykę, rewelacyjne wesele” to z czystym sumieniem możemy gorąco polecić Zbigniewa Matczaka vel Dj. Zibi (!!!!)

Przede wszystkim świetna znajomość muzyki. Zbyszek płynnie porusza się w różnych gatunkach muzycznych, umiejętnie łącząc stare i nowe hity, mając na uwadze oczekiwania i gusta muzyczne młodych. Widać, że „czuje” imprezę i na bieżąco reaguje na to co się dzieję na parkiecie dostosowując tempo / kawałki do etapu zabawy i energii gości :) U nas na parkiecie bawili się wszyscy, starsi i młodsi, rodzina i znajomi!

Bardzo dobry i elokwentny konferansjer, z dużą klasą prowadził zabawy weselne, które były śmieszne, nienachalne i jednocześnie na poziomie. To nie jest ten typ prowadzącego, który robi z siebie gwiazdę organizując ośmieszające czy wyszydzające gości zabawy. Poszczególne etapy imprezy jak toast, tort, oczepiny itd. przeprowadził płynnie bez ich nadmiernego przedłużania /pospieszania tak, że wszystko przebiegało w swoim naturalnym rytmie, a my mogliśmy świetnie się bawić :)

W kwestiach organizacyjnych – w zasadzie wystarczyła nam krótka rozmowa na skypie i jedno spotkanie przed samym weselem, aby ustalić szczegóły. Zbyszek to bardzo otwarty, inteligentny i fajny facet, z którym od razu można złapać kontakt. Całą imprezę przeprowadził zgodnie z ustaleniami i absolutnie nic byśmy w tym dniu nie zmienili!!!

Podsumowując, polecamy wszystkim niezdecydowanym Dj Zibiego!!

« Ostatnia zmiana: 23 Maja 2020, 19:54 wysłana przez zibi »

Offline Mateusz89
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.06.2018
  • Ślub w: Czaplinek
« Odpowiedź #268 dnia: 10 Kwietnia 2020, 14:27 »
Marek Buczkiewicz - DJ, którego można szczerze polecić

Jeśli zastanawiacie się nad tym jakiemu DJ powierzyć prowadzenie najważniejszej imprezy w waszym życiu, to jest tylko jedna osoba, która zrobi to idealnie - Marek Buczkiewicz.
Od samego początku wyczuwa się, że zna się na tym co robi i jest profesjonalistą. Marek traktował nas wyjątkowo, brał pod uwagę nasze prośby, ale przede wszystkim udzielił nam wiele istotnych wskazówek, na które byśmy sami pewnie nie zwrócili uwagi. Dzięki niemu nasze wesele przeżyliśmy dobrze się bawiąc, a nie zastanawiając i martwiąc by wszystko wyszło "tak jak chcemy".
Zabawy oczepinowe zgodne z naszymi preferencjami, prowadzenie imprezy weselnej na najwyższym poziomie. Muzyka dobrana tak, by każdy znalazł coś dla siebie (a to ważne, gdy rodzina składa się z wielu pokoleń).

Nie wahaj się dłużej, umów się na spotkanie z Markiem i przekonaj się sam, że nie chcesz szukać już dalej

Offline LejdiMeredith
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #269 dnia: 14 Grudnia 2022, 09:16 »
Jeśli ktoś jeszcze by szukał dobrego DJ'a na wesele to z całego serca polecam DJ'a Imprezatora, nie ma sobie równych, jeśli chodzi o rozkręcenie niezapomnianej zabawy!