Autor Wątek: Mam suknie!!!  (Przeczytany 3487 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline 4madzia

• nowicjusz
  • *
Mam suknie!!!
« dnia: 16 Stycznia 2007, 11:30 »
Nie potrafię wkleić zdjęć.Czy ktoś mi może pomóc?

Offline Aniutek83
  • maniak
Mam suknie!!!
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Stycznia 2007, 11:36 »
hej wyslij na mój mail lipiec17@interia.pl
a instrukcja wklejania zdjec jest prosxiutka znajdziesz ja w technikaliach

Offline Aniutek83
  • maniak
Mam suknie!!!
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Stycznia 2007, 13:12 »
madzia oto twoja suknia

Offline 4madzia

• nowicjusz
  • *
Mam suknie!!!
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Stycznia 2007, 13:26 »
Suknia będzie szyta na miarę ta jest za mała.Kolory zostaja takie same.Gorset bedzie całkiem przerobiony z szelką na szyje bez tych kwiatków przy rekawkach.Proszę o rade jaka biżuteria do takiego gorsetu i jaki kolor?Myślałam jeszcze o długich rękawiczkach?

Offline Aniutek83
  • maniak
Mam suknie!!!
« Odpowiedź #4 dnia: 16 Stycznia 2007, 13:29 »
uwazaj szelka na szyje poszerza ramiona i to bardzo! wyglada to raczej niekorzystnie .Ja tez taka kiedys chciałam!
a kolor- wiesz zawsze sie pewnie troszke opalisz! bo moze wybrałabys nmieco jasniejszy?
ale masz racje bedzie lepiej bez tych kwiatków przy rekwkach!

Offline 4madzia

• nowicjusz
  • *
Mam suknie!!!
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Stycznia 2007, 13:32 »
Jeszcze kilka pytań :Jaki kolor garnituru?Mój narzeczony jest takiej budowy i wzrostu jak ja.Jaki kolor dodatków dla niego koszula itd...Buty już znalazłam ale nie wiem czy pasują?

Offline 4madzia

• nowicjusz
  • *
Mam suknie!!!
« Odpowiedź #6 dnia: 16 Stycznia 2007, 13:36 »
Przymierzałam gorset z szelką i o wiele lepiej sie w nim czułam jak w tym.Dlatego zdecydowałam się na niego ,a pozatym to mam krótką szyję a on wydłuża.Na początku marca mam miare sukni więc pstrykne fotki i pokaże jak wyglądam.Kolor sukni odbiega w rzeczywistosci na zdjęciu.Tam było bardzo ciemno,suknia jest jaśniejsza.

Offline Aniutek83
  • maniak
Mam suknie!!!
« Odpowiedź #7 dnia: 16 Stycznia 2007, 13:48 »
no własnie nie wydłuza skaraca szyje niestety! moze pomysl o takiej innej szelce
takiej prostej troszke fajniej to wyglada i jest troche dalej niz normalna!
ale góra tego tez mi sie nie widzi moze bez ramiaczek allbo z jakims delikatnymi lub szerszymi?
chodziło mi o taka szelke

Offline Aniulek84

• użytkownik
  • **
Mam suknie!!!
« Odpowiedź #8 dnia: 16 Stycznia 2007, 14:00 »
nie wiem jak to jest u smuklejszych pań ale dla nas kobietek o dość obfitych rozmiarach oraz całkiem pokaźnym biuście szelka na szyję czy tzw. amerykański gorset to całkiem niezła sprawa- naprawdę zwęża  ramiona i wyszczupla sylwetkę. Ja też jestem zdecydowana ze bedę miała na szyję:) 4madzia zajzyj na topic Który model dla aniulka? zobacz jaki myk opracowałam aby zwezic talę i ładnie uwydatnic biust:)

Offline Agata1982

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.08.2007
Mam suknie!!!
« Odpowiedź #9 dnia: 16 Stycznia 2007, 14:09 »
Magdo a jaki jest kolor sukieni-bo na zdjeciu wyglada bardzo ciemno-panna młodą jest sie tylko raz więc moze pomysl o ecri-bardzo ładnie by ci w takim kolorze było...

Offline 4madzia

• nowicjusz
  • *
Mam suknie!!!
« Odpowiedź #10 dnia: 16 Stycznia 2007, 14:11 »
Jestem zdecydowana na gorset z szelką poniewaz świetnie się w nim czuję.Gorset będę miała marszczony i wydlużany w trójkąt.Podobno to też wyszczupla.Jak tylko będę miała ostateczne zdjecia mojej sukni to od razu je wkleje.

Offline Anogete
  • zapaleniec
Mam suknie!!!
« Odpowiedź #11 dnia: 16 Stycznia 2007, 14:15 »
sukienka bardzo ładna ale bardziej podoba mi sie ta wersja która jest Całośc pasuje do siebie idealnie Obawiam sie ze szelka na szyje popsuje całośc która prezentujesz ponieważ dół jest bardzo bogaty i szeroki a góra wówczas będzie prezentować sie zbyt wąsko:) Moze spróbuj jak by wyglądało z ramiączkami
Jest jak jest, nie jak powinno być ;)

[img]http://ticker.7910.org

Offline Aniutek83
  • maniak
Mam suknie!!!
« Odpowiedź #12 dnia: 16 Stycznia 2007, 15:12 »
no własnie do tej sukienki nijak mi sie widzi suknia z taka szelka ! i ona wcale nie wydłuza ani nie wyszczupla no chyba ,ze tylko chuda dziewczyne! Fakt jest wygodniejsza- chociaz spotkałam sie z róznymi opiniami ,że pije w szyje  np.
Ale masz racje lepszy dekolt w szpic- choc w ogóle gorset skraca no chyba ze jestes wysoka!
Ja zrezygnowałam z gorsetu i mam jednoczęsciowa!
moze lepsza bedzie ta szelka jaka ja wkleiłam skoro juz tak chcesz szelke
i ja bym tezwzieła jasniejszy kolor- a do tej zdecydowanie ciemniejsza karnacja!

Offline Renata
  • użytkownik
  • **
Mam suknie!!!
« Odpowiedź #13 dnia: 16 Stycznia 2007, 15:57 »
Po tym co przeczytałam to już nic nie wiem i jestem skołowana.Jestem z zawodu krawcową i zawsze w szkole mi wpajano że korpulentne kobietki nie powinny nosic sukien z opuszczonymi ramionami bo to je poszerza i skraca, a dekolt w szpic wydłuża.Ja do ślubu szyłam sobie suknie w salonie na ulicy Floriańskiej w Krakowie i pierwsze zdanie jakie usłyszałam przy projekrowaniu swojej sukni od pani która szyje - tylko nie z obnizonymi ramionami bo to pania skroci i poszerzy.Natomiast gorset miałam tez ale do szpica bo taki mi doradzono.Wydaje mi się że taka szelka jak na zdjęciu Aniutek 83 i wydłuzony gorset w szpic nieco by wydłuzył sylwetke.Poza tym doradzano mi ze włosy powinnam miec upiete wyzej bo to mnie podniesie i wysmukli.Tez mam podobna figure jak Madzia , wzrostu 164 cm i taką sama buzie okraglutką .Kolor tez bym dała jasniejszy bo w tym wyglądasz troche szaro a jasny dodał by Ci blasku bo przeciez jestes piekną kobietą( nie obraż sie - z całym szacunkiem do Twojego gustu - w mysl zasady ze ,, nie to ładne co ładne lecz to co się komu podoba "). Życze Ci Madziu szczescia i żebys wyglądała przepieknie.A tak na marginesie bukiet tez mi doradzono wydłuzony nie okragły.
Renata  

Offline 4madzia

• nowicjusz
  • *
Mam suknie!!!
« Odpowiedź #14 dnia: 16 Stycznia 2007, 18:15 »
Więc tak mam 1.73cm wzrostu więc może mnie gorset skrócić.Do sukni napewno się opalę,więc będzie wygladała napewno innaczej.A pozatym to czuję się w niej bardzo swobodnie.Jest bardzo lekka i była to jedyna suknia w której czułam się dobrze.Pozdrawiam wszystkie forumowiczki.Jak będę miała już zdjęcia to napewno wkleje.

Offline Renata
  • użytkownik
  • **
Mam suknie!!!
« Odpowiedź #15 dnia: 16 Stycznia 2007, 18:55 »
Ja jestem nizsza i gorset mnie nie sktócił to i Ciebie nie skróci - a w sukni wygladałam bardzo szczupło jak na moja figure - tak mi wszyscy mówili.Ty jestes wyzsza to nie masz sie czym przejmowac nawet jak by Cie troche skrócił.
Czekam na zdjecia.
Renata