Autor Wątek: salony sukien ślubnych Katowice, Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza  (Przeczytany 13399 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
tak jak w tytule i opisie. szukam salonu w ktorym moglabym przymierzyc suknie...ale gdzie nie chodze to rozmiary najwyzej 38. załamuje sie. i tak bede szyła ale chcałabym przymierzyć cokoliwek by wiedzieć w czym mi dobrze...może ktoś zna jakiś salon co ma w składzie większe rozmiarówki?

Offline Aniutek83
  • maniak
salony sukien ślubnych Katowice, Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Stycznia 2007, 13:50 »
hmmEwelinka zoataja Ci tylko komisy ale w salonach takiej nie uswiadczysz!
wiem to po swoim przypadku!
w Dg jest komis i w Kato tez podobno dosc duzy!

Offline Marlena23
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Stycznia 2007, 14:01 »
Droga Ewelinko !
ja szylam moja sukienke w salonie na Okrzei w Dabrowie Gorniczej . Z tego co kojarze to sa tam sukienki o bardzo roznej rozmiarowce nie tylko na dziewczyny ktore maja talie osy heh . I wydaje mi sie ze spokojnie znajdziesz tam rozmiar 40 moze nawet 44 . powodzenia

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Stycznia 2007, 14:06 »
GD Okrzei - hmmmm chyba kojarze gdzie to jest... musze sie tam przejsc jak bedzie wolna chwila. a reszta...to pozostaje mi tylko odchudzanie...buuuu....18 listopada mialam na sobie rozmiar sukienki 40 sadzilam ze do teraz to juz na luzie bedzie 38 a ja zamiast schudnac to po weselu u znajomych tak sie rozpanoszylam ze przytyłam do 42  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #4 dnia: 16 Stycznia 2007, 15:06 »
Ewelinka ale ja Ci nie polcam salonu na Okrzei bo tam te sukienki sa po prostu brzydkie i nie wiem czy wybierzesz jakis fajny fason! Byłysmy tam z Kasia_84 i naprawde nie sa za ładne i zeby dobrze zobaczyc fason to wiesz a co z tego jak zmierzysz taka jak Ci sie nie podoba to jak potem uszyjesz?
ja tam tylko bede buty zamawiac hehe!bo maja z katalogu!

Offline Marlena23
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Stycznia 2007, 17:00 »
Droga EWELINKO a ja mimo wszystko polecam Ci ten salon idż i oceń sama . Ja jestem przekonana że będziesz zadowolona.Trzymam kciuki żeby udało Ci się udało

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #6 dnia: 16 Stycznia 2007, 18:13 »
hihi...  no zrobie tak że pójde zobaczyć co i jak...w zasadzie to chodzi mi o to w jakiej sukni bedzie mi dobrze, czy biel czy cos pochodnego, czy mocno rozkloszowana czy raczej swobodnie opadająca.
a mi w sumie jesli chodzi o te salony to zalezy na tych wiekszych rozmiarach. hmm na razie spokojnie.... szukam, bede ogladac jak tylko bede po egzaminach i wtedy zobaczymy co z tego wyjdzie. niebawem pewnie tez rozpoczne odliczanie bo to juz jakos 160 dni...i szybko ucieka

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #7 dnia: 16 Stycznia 2007, 18:43 »
Hej ja byłam wczoraj w Agnes w Chorzowie suknie piekne i rozmiary raczej 40 ! i nawet większe bo przede mną dziewczyna przymierzała i nosiła rozm. 44!
obsługa bardzo miła polecam ten salon! masz jeszcz czas :)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #8 dnia: 16 Stycznia 2007, 19:01 »
no tak tak...jeszcze troszke czasu jest ale odnosze wrażenie jakby biegł coraz szybciej im jest bliżej slubu. a jeszcze tak nie dawno pisałysmy z dziewczynami że to "dopiero wprzyszłym roku" a tu już połowa stycznia

Offline SAbina

• forumowicz
« Odpowiedź #9 dnia: 20 Stycznia 2007, 13:08 »
Hej Ewelina. Napisałam na pw
Pozdrawiam
Sabina K.

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #10 dnia: 14 Lutego 2007, 22:05 »
dalej szukam sukni a w zasadzie miejsca gdzie mogłabyć coś pomierzyć. wpadłam na pomysł by pochodzić po komisach i być moze tam zorientuje się co do fasonu itp. chodzi generalnie by rozmiary byly nieco wieksze. juz wiem czemu w salonach sa głownie rozmiarówki na 36/38 - bo takie są manekiny... większy romiar by na nich wisiał i wyglądał nieefektownie.