udało mi się wyskrobać troszki czasu, otóż wracając do mojej sukienuni ostateczną przymiarke i poprawki będe miała 25 czerwca. Z salonu dostane wszystkie dodatki które sobie bede mogła wybrać : czyli długasnyyy welon 3 warstwowy ciety z koła , do tego rekawiczki i bizuterię. W salonie zamówiłam sobie też buciki więc tylko o bielizne sie musze sama martwic

a jak narazie sporo juz załatwilismy ale jeszcze nadal morze przed nami . Co juz mamy
1. Zebralismy wszystkie dokumenty potrzebne do kościoła (w poniedziałek idziemy do ksiedza spisac protokół )
2.wypisalismy juz zaproszenia i rozdalismy
3.mam juz suknie
4. Spisalismy umowę z panami którzy będa nam grac na trąbkach w kościele
5. Zamówilismy ciasto ( będzie piekła nasza dobra znajoma )
6. Mamy juz nasze krązki ( zostalo tylko wygrawerowac przed slubem )
A CO PRZED NAMI :
1.Spisanie protokołu + nauki
2.Spotkanie z kucharka (ustalenie menu)
3.Garnitur dla mojego Skarba
4.Spotkanie z nasza orkiestra (ustalenie pewnych wkesti dotyczacych zabaw, przerw,itd)
5.Zamówienie tortu
5.i na samym końcu wystrój sali weselnej i kupowanie jedzonka

pewnie jak znam zycie i to że ostanio zdarza mi sie to częsciej pewnie o czyms zapomniałam . Narazie jestem na etapie szukania dobrych kosmetyków , dodam iz chce sama sobie robić makijaż

podobno sama ładnie potrafie sie malować . Tylko teraz kwestia kosmetyków ktore nie spływaja po kilku gdz. Moze któras z Was sama robiła sobie makijaż i podzieli sie ze mna ta informacją , byłabym bardzo wdzięczna za pomoc . Co do włosów to tez jeszcze nie wiem , pewnie jakieś luzne upięcie ( nie chce koka ) zreszta okarze sie na próbnej :] co prawda moje włosy nie nadaja sie na koki wiec pewnie bedzie tak jak ja chce

Nie wiem jeżeli coś pominełam w przygotowaniach przypomnijcie mi a napewno sie poprawie