Autor Wątek: Wesele w Hotelu Slavia  (Przeczytany 12352 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jolanda
  • użytkownik
  • **
Wesele w Hotelu Slavia
« Odpowiedź #60 dnia: 12 Marca 2007, 12:26 »
powodzenia annuussiia !!!

Offline ANNUUSSIIA

• uzależniony
Wesele w Hotelu Slavia
« Odpowiedź #61 dnia: 12 Marca 2007, 21:44 »
dzieki ale to jeszcze sporo czasu heh :skacza:

Offline jolanda
  • użytkownik
  • **
Wesele w Hotelu Slavia
« Odpowiedź #62 dnia: 13 Marca 2007, 19:55 »
:hello:        No duzo,i nie duzo ! szybko czas leci,a gdzie bierzesz slub? :skacza:

Offline Evela777
  • nowicjusz
  • *
Wesele w Hotelu Slavia
« Odpowiedź #63 dnia: 14 Marca 2007, 11:08 »
Macie racje z tym ze czas szybko leci … my dopiero, co zaczęliśmy załatwiać miejsce wesela a już zostały niecałe 3 miesiące w sumie cały czas jest cos do zrobienia, więc czas szybko mija dni uciekają jeden za drugi… moje kochanie tez chciało ślub w grudniu, ale dal się namówić na czerwiec na nieco cieplejszy okres roku, :O) ale morze zima też jest piękne i na pewno będziecie zadowoleni… mam nadzieje ze my tez podobnie ja osoby, które maja już to wszystko za sobą :O) Pozdrawiam Gorąco dziewuszki  :skacza:

Offline ANNUUSSIIA

• uzależniony
Wesele w Hotelu Slavia
« Odpowiedź #64 dnia: 14 Marca 2007, 13:34 »
wesele w slavii, a slub nie wiem wlasnie. chyba tez w miedzyzdrojach zrobimy, albo w lubiniu tam jest fajny kosciolek podobno:)

Offline jolanda
  • użytkownik
  • **
Wesele w Hotelu Slavia
« Odpowiedź #65 dnia: 14 Marca 2007, 13:48 »
:hello: EVELA,czerwiec to tez swietny miesiac na slub,my w pierwszej wersji bralismy pod uwage wlasnie ten miesiac,no ale niestety,nie bardzo moglismy,wrzesien nam bardziej pasuje,i tez jest ok :skacza: powodzenia

Offline jolanda
  • użytkownik
  • **
Wesele w Hotelu Slavia
« Odpowiedź #66 dnia: 14 Marca 2007, 13:53 »
:hello: Ja osobiscie nieznam tego kosciolka w lubiniu,ale tez slyszalam ze jest bardzo przyjemny,i duzo par z miedzyzdroji wlasnie tam biora slub,moze tez ze wzgledu na naszego proboszcza,bo niektorym robi problemy ! :tupot:  :hahahaha: pozdrowienia

Offline MELODYJKA

• bywalec
  • data ślubu: oj dawnoo;)
Wesele w Hotelu Slavia
« Odpowiedź #67 dnia: 14 Marca 2007, 14:07 »
widzialam raz w akcji tego proboszcza...on sie zachowuje jaby to był jego prywatny kosciol,odwalil taka kiche podczas slubu ze mi szczeka opadla :mdleje:  :pogrzeb:
prawdziwy przyjeciel wie o Tobie wszystko ...a mimo to nadal Cię lubi...

Offline jolanda
  • użytkownik
  • **
Wesele w Hotelu Slavia
« Odpowiedź #68 dnia: 14 Marca 2007, 14:16 »
:hello: MELODYJKA nie strasz !!! :mdleje:

Offline ANNUUSSIIA

• uzależniony
Wesele w Hotelu Slavia
« Odpowiedź #69 dnia: 14 Marca 2007, 15:09 »
no nie strasz nie strasz bo juz sie zaczelam bac wizyty u niego. Ale zanim tam pojde czeka mnie wizyta u mnie w kosciele zeby zgode mi wydali na slub gdzie inndziej, a ze to katedra to moga sobie nie wiadomo ile zażądać za to;/ ale pojde i zobacze zamiast bac sie na zapas:) :skacza:

Offline jolanda
  • użytkownik
  • **
Wesele w Hotelu Slavia
« Odpowiedź #70 dnia: 14 Marca 2007, 17:04 »
:hello: ANNUUSSIIA,nie boj sie tak,bedzie dobrze,dla nas byl bardzo przyjaznie nastawiony tagze ja nie moge na niego nic zlego powiedziec,no ale niewiem od czego to zalezy moze od humoru ! Nie taki diabel straszny jak go maluja ! glowa do gory i naprzud!!! :uscisk:  :skacza:  :skacza:

Offline ANNUUSSIIA

• uzależniony
Wesele w Hotelu Slavia
« Odpowiedź #71 dnia: 14 Marca 2007, 23:04 »
no zobaczymy ale jeszcze mamy troche czasu gdzies w maju pojedziemy do niego bo cos slyszalam ze to z 3 miesiace wczesniej mozna te wszystkie papiery z usc itp zalatwiac. Dzieki napewno sie uda wkoncu to bedzie nasz dzien heh :skacza:

Offline jolanda
  • użytkownik
  • **
Wesele w Hotelu Slavia
« Odpowiedź #72 dnia: 14 Marca 2007, 23:38 »
:hello: Jasne,ale te papiery z usc to musicie miec tak zalatwione zeby nie przekroczyly 3-miesiecy, bo to co do dnia ma waznosc ,tagze smialo w pazdzierniku,bo slub jak widze macie w grudniu? :skacza:  :skacza:

Offline Evela777
  • nowicjusz
  • *
Wesele w Hotelu Slavia
« Odpowiedź #73 dnia: 15 Marca 2007, 10:46 »
A my ślub będziemy mieli w Ładzinie, o miedzy zdrojach nasłuchaliśmy się dużo niezbyt miłych rzeczy… w Lubiniu ksiądz nam powiedział że będzie zmęczony i nie będzie miał siły żeby nam udzielić ślubu, no cóż. Pojechaliśmy więc do Ładzina… trosze dalej ale kościółek piękny taki malutki i śliczniutki, a ksiądz naprawdę bardzo miły i nie robił żadnych problemów na dzień dobry powiedział że nie widzi żadnego problemu i że zgadza się na wszystko :O)

Ale nie ma się co martwić dziewczynki wszystko będzie dobrze :O)

Pozdrawiam gorąco z zimnej Norwegi  :skacza: