Piszę dla wszystkich tych, którzy zastanawiają sie nad zorganizowaniem wesela w restauracji Astra. 15 września odbywało się tam moje wesele i jeśli bym miała napisać w jednym zdaniu, to była po prostu bajka. Chciałabym jednak napisać więcej, bo naprawdę warto. Gdy podjechaliśmy pod restaurację czekała na nas cała ekipa kelnerów wraz z właścicielami, co wydało mi się bardzo dostojne i eleganckie. Przed wejściem było piękne powitanie chlebem i solą przez rodziców, ale mieliśmy też wybór że witają nas właściciele. Wybraliśmy oczywiście z wiadomych względów rodziców. Po powitaniu, czekał na nas na pięknie przystrojonym stoliczku wiklinowy kuferek z gołąbkami, które wypuściliśmy do nieba. Sala wewnątrz przepięknie udekorowana, nasz stół wyglądał iście królewsko, kwiaty na stołach, wszystko kolorystycznie pięknie się komponowało. Jedzenia było dużo, gustownie i ładnie podane. Niczego nie brakowało. Zarówno podczas wesela jak i po, goście mówili nam że sala jest przepiękna, że jedzenie bardzo dobre i wszystko jest tak dopracowane i dopięte na ostatni guzik, oczywiście to nie tylko zasługa pięknej sali, ale wkładu naszego i naszych rodziców. Pod koniec wesela,obsługa na prośbę rodziców popakowała nam wszystko co zostało do jedzenia a co sie nadawało do zabrania(a było tego dużo).
Dobrze jest zabrać ze sobą kilka dużych słoików i plastikowych pojemników. Na sali znajdowała się chłodnia na alkohol, do której klucze mieli rodzice. Oprócz tego do dyspozycji rodziców było jeszcze jedno pomieszczenie, gdzie można było trzymać resztę alkoholu i inne. Dla Państwa Młodych do dyspozycji był pokój nowożeńców z łazienką. Właściciel sali, pilnował wszystkiego do samego rana, był przez całą noc. Świetną atmosferę wprowadzał również zespół, ale to już w innym wątku. Szczerze mówiąc wszystko wypadło lepiej niż się spodziewaliśmy. Jeśli macie jakieś pytania, chętnie odpowiem. Ja szczerze polecam tą restaurację.