Autor Wątek: Związek z kuzynką  (Przeczytany 1283 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sothis
  • nowicjusz
  • *
Związek z kuzynką
« dnia: 21 Stycznia 2017, 20:58 »
Witam chodzi o to ze mam taki problem.
Ostatnio odezwalem sie do pewnej dziewczyny zaczelismy pisac spodobala mi sie i okazalo sie ze odnalazlem kuzynke po 26 latach ona mnie pamieta a ja jej nie. Spotykamy sie reguralnie ja nie traktuje jej jak kuzynki tylko jak normalna kobiete. zakochalismy sie w sobie kochamy siebie nad zycie chcemy byc razem rylko teraz takie pytanie czy to jest legalne i czy to nie kazirodztwo. Nie umiem liczyc tych lini i stopni mogl by ktos pomoc i sie wypowiedziec czy to nornalne zwiazac sie z kuzynka czy nie wiem tylko tyle ze jej babcia i moja babcia to siostry rodzone.

Offline Timolannister
  • nowicjusz
  • *
Odp: Związek z kuzynką
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Stycznia 2017, 10:58 »
a co obchodzi Cię zdanie innych? Jesteś z nią szczęśliwy to bądź z nią i tyle ;) Nie przejmuj się innymi!
« Ostatnia zmiana: 23 Stycznia 2017, 13:54 wysłana przez zibi »

Offline ZuzaNowak
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.05.2012
  • Ślub w: Zabrze
« Odpowiedź #2 dnia: 7 Lutego 2017, 13:01 »
Najważniejsze jest wasze szczęście, a nie zdanie innych.  :)

Offline Legana
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 8.07.2017
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Maja 2017, 22:54 »
Kazirodztwo to współcześnie jest przestępstwo polegające na dopuszczeniu się obcowania płciowego w stosunku do wstępnego, zstępnego, przysposobionego, przysposabiającego, brata lub siostry.To, jak rozumiem Was nie dotyczy. jednak są zwyczaje kulturowe znacznie szerzej traktujące kazirodztwo. Radziłabym Ci wziąć do sprawy dystans i ocenić ją może podczas dobrej rozmowy z terapeutką psychologiem, po prostu po to, żeby siebie dobrze zrozumieć, przed podjęciem ważnej w życiu decyzji. Możesz umówić się z psychologiem na rozmowę, która odbędzie się przez np. Skyp, bez wychodzenia z domu. Zobacz na stronie: NIE WKLEJAMY LINKÓW!
« Ostatnia zmiana: 15 Maja 2017, 06:43 wysłana przez ~Ania~ »