Autor Wątek: Paznokcie na wesele  (Przeczytany 9380 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline annaka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.07.2017
  • Ślub w: poznań
Paznokcie na wesele
« dnia: 15 Stycznia 2017, 16:14 »
Jakie paznokcie na wesele?
jestem świadkową na ślubie mojej siostry i zastanawiamy się czy warto inwestować w crystal pixie od firmy m-nails na wesele i jak to będzie wyglądało, nam obobiście się podobają takie kryształki na paznokciach. Pytanie czy wypada tak urozmaicać dłonie na ślub i czy nie bedzie to żle odbierane.
« Ostatnia zmiana: 15 Stycznia 2017, 18:51 wysłana przez zibi »

Offline Pikkolo
  • nowicjusz
  • *
Odp: Paznokcie na wesele
« Odpowiedź #1 dnia: 31 Sierpnia 2018, 10:01 »
Jeśli zależy Ci na estetycznym wyglądzie dłoni to koniecznie pomyśl też o zastosowaniu maski złuszczającej w postaci rękawiczek. Ja osobiście uwielbiam ten produkt. Od mniej więcej roku używam ich raz na miesiąc i efekt jest naprawdę dobry. No i dużo lepiej wchłaniają się kremy do rąk.
« Ostatnia zmiana: 31 Sierpnia 2018, 16:21 wysłana przez ~Ania~ »

Offline MonaLissa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4.09.2021
  • Ślub w: Łódź
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Sierpnia 2021, 09:12 »
jeśli lubisz takie, to czemu nie ;p ale no ja jak bylam świadkową albo gościem, to jakoś mocno wagi do paznokci nie przykładałam. Malowałam i tyle ;)

Offline Aminania
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 29 Czerwca 2022, 23:46 »
Nie mogę się zdecydować na kolor paznokci do sukni ecru. Jaki mi proponujecie? :)

Offline MaggieODell
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Stycznia 2023, 11:20 »
Ja zawsze obastawiam dwa kolory przy sukienkach ecru, jest to albo po prostu french albo czerwone, bordowe paznokcie. Moim zdaniem pięknie to wygląda, delikatnie i zarazem z pazurem. Tak samo pamiętajcie by odpowiednio dobrać kreację do swojej figury. Inna sukienka będzie dla figury jabłko, klepsydry, a jeszcze inna sukienka dla figury gruszki
« Ostatnia zmiana: 13 Lutego 2023, 10:43 wysłana przez zibi »