Autor Wątek: Klimatyczne miejsce na ślub cywilny w plenerze i wesele - Bielsko/ Żywiec / okolice  (Przeczytany 1438 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline fikumiku
  • nowicjusz
  • *
  • Ślub w: Bielsko
Witam wszystkich,

Rozglądam się za jakimś fajnym miejscem na ślub i wesele w okolicach Bielska lub Żywca. Zależy mi na tym, żeby okolica była ładna bo chcę zorganizować ślub cywilny w tym samym miejscu (wesele w środku bo planujemy ślub na maj 2018, a ślub w plenerze albo sali, myślę że plener lepiej by się sprawdził). Impreza na około 80 osób, potrzebuje miejsc noclegowych dla mniej więcej 40. Mimo że to stosunkowo małe wesele chcę miejsce na wyłączność, żeby nie mijać się z ludźmi z innych wesel:) Podobają mi się góralskie klimaty, miejsca w których goście będą się czuć swobodnie. Póki co najbardziej spodobał mi się Gościniec Szumny w Jaworzu. Znacie jakieś podobne miejsca?

Z góry dziękuję

Offline fonnes
  • nowicjusz
  • *
Hej,dobrze jakbyś zrobiła wesele w jakimś hotelu bo tak często masz możliwość dokupienia taniej noclegu. Mogę Ci polecić wyszukiwarkę sal LINK USUNIĘTY, ja to wpadłam do was poszukać jakiegoś dobrego zespołu, bo tak ciężko o coś konkretnego, najlepiej bym chciała z wodzirejem by potrafił towarzystwo rozruszać. Planowanie wesela to jak podróż na szczyt jakiejś ogromnej góry.
« Ostatnia zmiana: 7 Stycznia 2017, 15:15 wysłana przez zibi »