Ja sobie nie wyobrażam takiego DJa na weselu. Nie potrafi prowadzić wesela i gości tak jak zespół muzyczny. Ja miałam na swoim weselichu zespół muzyczny Partyband - po prostu niesamowity duet. Wszyscy goście tańczyli, śpiewali i bawili się jak należy. Mało kto siedział przy stole w trakcie przerw między posiłkami. Wokalistka ma na prawdę piękny głos no i potrafi poprowadzić imprezę 
Chyba ktoś strzelił sobie sam w kolana i zaprzeczył sam sobie - zespół 2 osobowy

lepszy od DJ hah - trafiło się złe doświadczenie (bo "profesjonalistów" jest cały internet), ale do rzeczy -
jak wyżej w cytowanej wypowiedzi - mówca stwierdza, że nie wyobraża sobie jak jedna osoba może zrobić dobrą imprezę i podaje przykład jak to dwuosobowy zespół zagrał super imprezę - dalej - a, co jak dj jest z wokalistą, albo sam gra na instrumentach albo ma 2ch wokalistów ?
Od ilości osób w zespole czy jego braku w przypadku DJ'a - nie zależy w żaden sposób udana impreza czy nie udana.
Dodatkowo, równie dobrze zespół, o którym mówi rozmówca wcale nie musi sprawdzić się dobrze na kolejnej imprezie, to, że subiektywnie ten zespół podobał się mówcy, nie znaczy, że będzie podobał się zawsze wszystkim
Taki paradoks. Dlatego stwierdzenie, że ktoś nie wyobraża sobie imprezy z DJ, nie znaczy, że takie rozwiązanie jest złe itd..