Witajcie kochani,
minęły prawie 3 tygodnie od naszego wesela, najwyższa pora aby podzielić się naszymi spostrzeżeniami. Z moją lubą poznałem się w Ustroniu, dlatego szukaliśmy miejsca w tamtej okolicy.
Kto był w Ustroniu ten zapewne odwiedził Równicę- jeśli nie to macie pomysł na weekend uśmiech.
Na Równicy znajduje się Karcza Verona w której organizowaliśmy weselę. Jestem wymagający i najpierw rozmawiałem z właścicielami lokali i personelem. Na szczęście wybraliśmy Veronę- polecamy to miejsce wszystkim, którzy szukają sali do około 60 osób. Sala mieści się w ładnej drewnianej karczmie, jest duży parking z widokiem na Ustroń i Wisłę.
Właściciel Karczmy to znany restaurator w okolicy, ma kilka lokali i wie co robi i czego oczekujemy. Sami skomponowaliśmy menu w oparciu o wiele propozycji, mieliśmy sporo gości wegańskich z czym nie było żadnego problemu i każdy był zadowolony.
Kelnerzy dobrze wyszkoleni, rozstawieni po sali obserwowali czy nie trzeba dołożyć butelki na któryś ze stołów oczko.
Kontakt z właścicielem, dopilnowanie jedzenia, odbiór pozostałości, płatności - wszystko poszło sprawnie i tak jak być powinno tego dnia.
Polecamy gorąco,
Marta i Marcin