Autor Wątek: Eva Sass  (Przeczytany 8124 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline SAbina

• forumowicz
Eva Sass
« dnia: 10 Stycznia 2007, 17:50 »
Witam. Byłam dziś w Salonie Mody Ślubnej Evy Sass w Sosnowcu na Modrzejowskiej. Jest to nowo otwarty salon. Byłam tam tylko chwilkę i muszę powiedzieć, że suknie mają bardzo ciekawe, obsługa bardzo miła i uprzejma. W piątek wybieram się na dokładniejsze "rozpoznanie " ;-) Salonu. Dla szukających sukni- myślę, że warto zajrzeć.

Pozdrawiam

Offline Madziara

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.08.2007r.
Eva Sass
« Odpowiedź #1 dnia: 6 Marca 2007, 17:38 »
Zgadzam się z Tobą SAbina w 100%!!!
Ja też odwiedziłam ten salon na początku stycznia i zrobił na mnie podobne wrażenie...do tego stopnia nawet, że później każdy inny wydawał się jakiś taki nieprofesjonalny :dno:
Dlatego umówiłam się tam na mierzenie i bez problemu wybrałam suknie dla siebie:)!!!
Dodatkowym atutem tego salonu, prócz pięknych sukien oczywiście,jest to że usługi tam są kompleksowe!!! czyli można zaopatrzyc się tam w dosłownie wszystko jeśli chodzi o elementy ubioru panny młodej. Dla mnie to duży plus bo nie wyobrażam sobie np. latac później z kiecą za butami, welonem, bielizną (zwłaszcza!!!bo czasem ciężko dobrac biustonosz bo gorsetu i wtedy jest problem!) rękawiczkami, bolerkiem ...itp. A tam wszystko możesz wybrac na miejscu. Jeśli jest potrzeba nawet doradzą i sprowadzą odpowiednią biżuterię.
Jednym słowem gorąco polecam również :)!!!   :skacza:
Madzia

Offline Agata1982

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.08.2007
Eva Sass
« Odpowiedź #2 dnia: 6 Marca 2007, 22:32 »
Diewczyny a w którym miejscu na Modrzejewskiej jest ten salon bo ja go nie znalazłam???

Offline Madziara

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.08.2007r.
Eva Sass
« Odpowiedź #3 dnia: 7 Marca 2007, 10:11 »
Na wprost kina Helios
Madzia

Offline amarell

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.07.07
drogo?tanio?
« Odpowiedź #4 dnia: 25 Marca 2007, 00:02 »
hej dziewuszki,

właśnie zamierzam sie do tego salonu wybrać:) a jak cenowo przedstawiają się u nich sukienki?wiecie coś?pozdrowionka
...tak naprawdę

Offline Karolcia22

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2007-10-13
Eva Sass
« Odpowiedź #5 dnia: 30 Marca 2007, 11:38 »
Ja szukam ciągle przejde sie tam ale jakis cenik podacie

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
Eva Sass
« Odpowiedź #6 dnia: 30 Marca 2007, 14:36 »
Ja bylam rowniez w tym salonie w lutym ale jakos suknie nie bardzo przypadly mi do gustu! salon z tymi sukniami jest tez w Katowicach na ul Andrzeja! cennik nie wiem jaki..

Offline agi_82
  • bywalec
  • data ślubu: 11.08.2007r.     godz. 15:00
Eva Sass
« Odpowiedź #7 dnia: 31 Marca 2007, 15:22 »
Ja byłam w tym salonie w tamtym tygodniu i stwierdzam, że suknie mają beznadziejne :dno: Oczywiście to też zależy co kto szuka, ja niestety nic tam ciekawego nie znalazłam.

Offline lliloo
  • nowicjusz
  • *
Eva Sass
« Odpowiedź #8 dnia: 1 Kwietnia 2007, 09:30 »
Przechodziłam wczoraj kolo tego salonu, te suknie które były na wystawie to zupelnie inny styl niz moj niestety nic mi sie nie podobalo
do srodka nie wchodzilam
:)

Offline krokus
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.09.2007
Eva Sass
« Odpowiedź #9 dnia: 3 Kwietnia 2007, 13:25 »
Mnie się te suknie też średnio podobały, chociaż żadnej nie przymierzałam. Ale obsługa rzeczywiście bardzo miła, poza tym panie powiedziały mi, że szyją każdy model, także według projektu klienta (!!), więc może warto ?

Czy są tu jakieś dziewczyny, które już tam szyly?

Offline kasia_83
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.08.2008
Eva Sass
« Odpowiedź #10 dnia: 3 Kwietnia 2007, 14:04 »
Hej Forumki:) a czy w tym salonie tez mozna wypozyczyc suknie?

Offline Kamilla79
  • nowicjusz
  • *
Eva Sass
« Odpowiedź #11 dnia: 9 Kwietnia 2007, 22:20 »
Witajcie
Ja również byłam w tym salonie, tyle że w Katowicach , o sukniach nie ma co rozmawiać bo to każdego indywidualna spraw i rzecz gustu, ja wybrałam tam przepiękną i czekam na uszycie. Ceny są takie jak w innych salonach, obsluga fantastyczna, bo Pani która sprzedaje suknie jest równiez stylistką i pomaga w doborze wszystkiego, od fryzury po kwiaty . Jestem zadowolona jak na razie, ale czekam na końcowy efekt.
Pozdrawiam

Offline Kicia
  • nowicjusz
  • *
Eva Sass
« Odpowiedź #12 dnia: 10 Kwietnia 2007, 11:54 »
Ja również kupiłam suknie w tym salonie i rzeczywiście obsługa była fantastyczna :D mierzyłam dużo sukni ale w tej co kupiłam czułam się fantastycznie teraz mam wrażenie że troszkę się pospieszyłam bo do ślubu 4 miesiące a ja co przechodzę obok jakiegoś salonu to wypatrzę coś ślicznego i zaczynam myśleć że mogłam poczekać i pomierzyć więcej, to chyba jakaś psychoza :( zaczynam wpadać w paranoje jakąś  :mdleje: pomocy

Offline krokus
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.09.2007
Eva Sass
« Odpowiedź #13 dnia: 10 Kwietnia 2007, 18:16 »
Kicia, trzymaj się dzielnie! Jeśli czułaś się w swojej sukni fantastycznie- to nie masz co sobie wyrzucać, że za wcześnie ją kupiłaś. Na pewno wszystko będzie w porządku i będziesz się świetnie bawić. Myślę, że 4 miesiące przed ślubem to najwyższy czas na zamawianie sukni. Ciesz się, bo nie musisz się stresować, że dostaniesz gotową suknię dopiero dzień przed ślubem!
Pozdrawiam :D

Offline Wioleta

• forumowicz
  • data ślubu: 14 czerwca 2008
Eva Sass
« Odpowiedź #14 dnia: 11 Kwietnia 2007, 15:05 »
Czy 4 miesiące przed ślubem to nie za późno? w niektórych salonach podobno przychodzi się conajmiej pół roku przed ślubem a 3 miesiące przed to już praktycznie ostatnie przygotowania? :drapanie:

Offline hebdzia
  • bywalec
  • data ślubu: 30.08.2008
Odp: Eva Sass
« Odpowiedź #15 dnia: 20 Lutego 2008, 14:07 »
byłam i suknie ładne miła obsługa ale dla mnie nie było tego czego szukam
ceny od 2200 w górę.
A co myślicie o innych salonach w sosnowcu?

Offline Wioleta

• forumowicz
  • data ślubu: 14 czerwca 2008
Odp: Eva Sass
« Odpowiedź #16 dnia: 22 Lutego 2008, 12:32 »
Ja ostatecznie zamówiłam suknie w Dąbrowie Górniczej na ul. Kościuszki. Właścicielka ma ten salon (koło nieruchomości) i drugi przy antykwariacie, ale suknie w obu salonach różne. Moja razem z dodatkami wyniesie 1950. Proponują rabaty przy zakupie całości (trzeba się targować) i dodatkowo 50 zł przy wpłacie z góry całości.