My się w końcu zdecydowaliśmy na Bexe ideal new
A opłaca się bardziej kupić w sklepie internetowym czy jednak stacjonarnie? Bo my wszystko kupujemy on-line, a teraz przy zakupach wyprawkowych non stop słyszę od koleżanek, że grubsze rzeczy jak wózek, fotelik, łóżeczko itp. to jednak lepiej cenowo w sklepie. I tak dumam ...
Moją miłością wózkową jest Mima. Ale po dwóch testach odpada w przedbiegach. Jednak ma to być dla Małego, nie dla mnie.
Stanęło na Quinny Modd, ale tylko na tydzień, bo na mieście zobaczyłam kilkukrotnie roczniaka w tym wózku i załamałam się... ten wózek jest naprawdę maleńki. Teoretycznie wiem, że i tak kupimy gdzieś po roku mały mobilniejszy wózek, ale nadal minus to minus. Dodatkowo denerwowało mnie skrzypienie ramy. Quinny Xtra Buzz podobał mi się od dawna. Mieliśmy go zamówić. Byliśmy na urlopie i stwierdziłam, że jednak chciałabym ten szary kolor zobaczyć na żywo. No i klapa. Ni to szare, ni to oliwkowe, a do tego to o czym wiedziałam już wcześniej: mały kosz, stosunkowo małe siedzisko. Po przeczytaniu miliona recenzji wózkowych decyzja zapadła. CHYBA. Cybex Balios M. Któraś z Was miała? Jeździła? Czekam na premierę dwóch nowych kolorów w limitowanej serii i chyba zamawiamy. Cena jest atrakcyjna w porównaniu z innymi wózkami, które mnie interesowały. Kosz ogromny. Budka poszerzana. Akcesoria dodatkowe w akceptowalnych cenach. Siedzisko kubełkowe, na czym bardzo mi zależało. Na co jeszcze zwrócić uwagę?
Z racji swojej pracy, przetestowałam w "życiowych" warunkach, mnóstwo wózków. Może dlatego teraz jestem taka wybredna