Dziewczyny ja właśnie przymierzam się do wózka i masakra
co tu wybrać...tyle różnych na rynku; jedynie co wiem, to że kupimy uzywany i najprawdopodobniej 3w1; chcialabym też, żeby mial pompowane koła i zeby te z przodu też byly skrętne 
Ja polecam Mutsy, najlepiej w zestawie z Mutsy lub ew. z Maxi Cosi, jeśli chodzi o foteliki, w crash testach wypadają wyśmienicie, wózek prowadzi się lekko, doskonale- nigdy nie polecę innego, a próbowałam wielu

nie jest jakaś tandeta, jest to porządny, holenderski wózek, a zdarzy się okazja, że i za 800 zł kupisz zestaw 3w1, ale zwykle jest to koszt ok. 1000 zł przy używanym, jednak nie będziesz żałowała ani złotówki na niego wydanej. Duża, wygodna gondola z przykryciem na nóżki, potem rewelacyjna spacerówka- duża i wygodna, z regulowanym podnóżkiem, możliwość jazdy przodem lub tyłem, foteliki Mutsy z kolei to najlepsze, co mi się zdarzyło: Mutsy safe2go jest świetny, wygodny, b.dobrze wypada w testach, Mutsy Traveller jest obszerny, niektórym służy jako spacerówka i rzeczywiście- ma funkcję ustawienia na siedząco, więc na początku można tak z niego korzystać, jemu równiez crash testy są bardzo przychylne. Maxi cosi się dobrze prezentują w testach, wizualnie też, ale sa dość małe, zwłaszcza przy dużym lub szybko rosnącym dziecku.