Cytat: mon_ka98 w 9 Listopada 2012, 19:58Cytat: zaba w 9 Listopada 2012, 19:50sa dosc ciezkie, ok 16kg... wizualnie nawet mi się spodobały...ale odpada z powodu wagi dokładnie, elipso lżejszy jednak prawda monka? ostatnio przymierzałam się do niego i jest fajny, lekki i zgrabny
Cytat: zaba w 9 Listopada 2012, 19:50sa dosc ciezkie, ok 16kg... wizualnie nawet mi się spodobały...ale odpada z powodu wagi
sa dosc ciezkie, ok 16kg...
ja mam taki i polecam - kolor jest i dla chłopca i dziewczynki - poza tym robactwo do niego nie lgnie. Materiał coś ala len - super przewiewny.
A jak ze spacerówką z Tako np. Jumper czy inny model. Wygodna jest dla dziecka? Koleżanka zastanawia się nad kupnem wózka ale właśnie gondolka spoko ale spacerówka jakaś jej się wydaje niewygodna dla dziecka.
My tez mamy Xlandera XA i na naszą kostkę brukową jest super. Przez śniegi i piasek na plaży też pięknie jeżdzi....
X-lander amortyzację ma dobrą. Nie jest to jednak wózek na paskach i nie buja w nim jak w kołysce.
Marta ja mam xa. Jest swietny. Moja, jak czasami jeszcze jedziemy na dlugie wycieczki, to w nim jezdzi a ma ponad 3.5 roku. Amortyzacja...jak to niedobra? Moj wozek przeszedl wszystko. Sniegi w 2009 roku, wspinanie po gorach (kocich lbach), jazde po plazy, kamienie na plazy w Chorwacji.... Jest mega wygodny.
Marta tylko pamiętaj, że to jest wózek, w którym spacerówkę możesz przypiąć tylko w kierunku przodem do jazdy. U mnie to go zdyskwalifikowało.A tak BTW jakie wózki popularne są w NO?