Teutonia jest bardzo OK (ja mam Fun System), leciutka, skrętne acz możliwe do zablokowania koła przednie, siedzisko w obie strony, składana rączka, szerokie siedzisko i wysoka klimatyzowana budka a jednocześnie dość wąsko rozstawione koła (fajnie się jeżdzi w wąskich przejściach, te koła są jakby "podgięte" pod wózek), gondola też w porządku i fajnie się składa, bardzo pomocne akcesoria (świetny daszek p/słoneczny, pokrowce na koła i osłona na nóżki), płynnie jedzie i mimo, że koła piankowe to dość duże i dziecko wcale podczas jazdy jakoś specjalnie nie podskakuje. Fun System ma bardzo mały stelaż po złożeniu i mieści się on nawet do małego autka

)
(Nie, nie pracuję w firmie Teutonia

))
Rozważałam Mutsy (ładne solidne ale jakieś 2x cięższe...)
Jeden mały minus dla maluszków przesiadających się do spacerówki - siedzisko jest płasko i dziecko na początku trochę zjeżdza do przodu (lepsza byłaby konstrukcja z uniesieniem przedniej cześci siedziska) ale sobie to sami we własnym zakresie zmieniliśmy. Polecam 100%, jak ktoś chce- namiar na priva gdzie dużo taniej można to cudo kupić, niż w hurtowni "Tato" (w ogóle ceny w naszych hurtowniach są wyższe niż w W-wie nawet...)