Autor Wątek: Umowa z Restauracją Marina lub continentalem ??PILNE !!  (Przeczytany 3572 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agacia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 9 czerwca 2007
Mam pytanie do tych z Was które organizowały wesele w Restauracji Marina na Przestrzennej. Czy podpisywaliście umowę na organizacje przyjęcia ?? Bo mi powiedziano że takich praktyk się nie stosuje. Jest to dla mnie co najmniej dziwne, bo sama ofeta lokalu to nie umowa. Co Wy myślicie ?  :drapanie:   Czy miałyście umowę z Mariną lub Continentalem bo to przeciez tan sam właściciel ??

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
Umowa z Restauracją Marina lub continentalem ??PILNE !!
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Stycznia 2007, 00:09 »
Agacia, zgłoś sie na priva do Dziubaska. Ona miała wesele w Marinie, a link do jesj odliczanka jest tu : Dziubaskowe odliczanko
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Anogete
  • zapaleniec
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Stycznia 2007, 09:08 »
Witaj! Ja miałam wesele we wrzesniu w restauracji Sedina (byly Pocztylion) ten sam właściciel. Nie mialam żadnej umowy wszystkie szczegóły ustalali
śmy na około 2 tygodnie prze ślubem z właścicielem. Z tego co wiem oni nie podpisuja umów Ale niemartw sie było super!!!!!
Jest jak jest, nie jak powinno być ;)

[img]http://ticker.7910.org

Offline Agacia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 9 czerwca 2007
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Stycznia 2007, 14:39 »
Dziewczyny dzięki za pomoc !! Nie wiem czy się zdecydować szczerze powiedziawszy opinie są różne od negatywnych po zachwalające. Nie wiem czy zaryzykowac bez umowy tak na gębę ?? Lokal jest idealny, cenowo tez kusząco ale zastanawiamy sie dlaczego nie chcą umowy przeciez to normalne ??

Offline Anogete
  • zapaleniec
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Stycznia 2007, 15:19 »
Spokojnie bez obaw mozesz rezerować Ja tez sie denerwowałam zupełnie niepotrzebnie! Jedzenie pyszne Mialam troche bogatsze menu bo sobie dobralismy apre zeczy ale w zupełności niepotrzebnie bo stoły sie uginały!!!!!!!! nie do przejedzenia pyszota alkohol super schlodzony i non stop wymieniany!:) Kelebrzy uwijali sie jak mrówki A sam lokal rewelacja ja mialam duze wesele na 112 osób i Restauracja Sedina była akurat bo continental jest troche mniejszy. Zyczę powodzenia!!!

Offline jo-all
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Stycznia 2007, 15:21 »
Ja mam podpisaną umowe z Mariną.Spotkałam sie z właścicielką na wpłacenie zaliczki i podpisaliśmy umowe:)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Stycznia 2007, 15:40 »
Agaciu, wstyd się przyznać, ale i ja umowy nie podpisałam, choć dwa razy w tym celu dzwoniłam do właścicieli... Kierowniczka była oburzona jak jej powiedziałam o umowie (bardzo niespympatyczna baba  :dno: ) a Kierownik powiedział, ze jak bardzo chce to podpiszemy...ale później jakoś tak się porobiło, że umowy nie miałam, ale tak jak piszą dziewczyny na lokal na prawdę nie mogę narzekać. I daje sobie głowę uciąc, ze Wasi goście będą nim oczarowani!

A na ile osób planujecie wesele?? Z mojego doświadczenia wynika, że max to 60-65 osób... nie próbuj wciskac wiecej bo będzie po prostu potwornie ciasno!

Offline Anogete
  • zapaleniec
« Odpowiedź #7 dnia: 11 Stycznia 2007, 08:39 »
Jezeli chcesz byc spokojna to zrób tak jak ja Gdy juz ustalilismy dokładne menu godziny wydawania posiłków, jaki alkohol bo milismy dwie wódeczki do wyboru :) i wszystkie potrzebne szczegóły to na tych spisanych odręcznie ustaleniach Kierownik sie podpisał napisał krótkie oświadczenie dosłownie dwa zdania zapłacilismy kase i juz sie onic nie martwilismy ale umowy nie było mimo ze lokal mielismy zarezerwowany dobre pół roku przed To szczegóły ustalaliśmy na dwa tygodnie przed. Głowa go góry będzie dobrze:)

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #8 dnia: 11 Stycznia 2007, 09:03 »
i ja bede miec wesele w Marinie  :brewki:
znajac doświadczenia Dziubaska nawet o umowie nie wspominałam... moze na 2 tyg przed...  :drapanie:

Offline _maaja
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 11,08,2007
« Odpowiedź #9 dnia: 11 Stycznia 2007, 09:58 »
ja będę mieć w continentalu i też umowy nie podpisywaliśmy

Offline tchiopentalik
  • forumowicz
« Odpowiedź #10 dnia: 11 Stycznia 2007, 11:54 »
Dziewczyny ja tu chyba pisać nie umiem bo moje posty coś wchodzić nie chcą  :nerwus:  :nerwus:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #11 dnia: 11 Stycznia 2007, 13:23 »
Cytat: "tchiopentalik"
Dziewczyny ja tu chyba pisać nie umiem bo moje posty coś wchodzić nie chcą

problemy techniczne zgłaszaj do maryusha :) Ale widać, ze w końcu Ci się udało :]

Dziewczyny dla własnego spokoju warto zadbać o umowę- wiem ile mnie nerwów kosztował jej brak... a ile koszmarów sennych :shock: ale z drugiej strony jeśli ktoś jest wyloozowany  :blant: to nie bedzie sie niczym martwił. Jestem przekonana, że lokal nie zawiedzie- jak mi to kiedyś powiedział kierownik- 1 wpadka zmiecie ich z rynku... są tego świadomi, także spokojna główka :) na pewno będzie super!!

Offline tchiopentalik
  • forumowicz
« Odpowiedź #12 dnia: 11 Stycznia 2007, 15:07 »
MY jakiej takiej umowy też nie mamy mamy rezerwację sali na dany dzień i wpłaconą zaliczkę podpisaną przez kierowniczkę , moje dwie koleżanki które tam robiły wesela też tak miały i nie było powodów do zmartwień .