Zuchelek - Poprosilam kolezanke, zeby pojechala i ocenila, ale chyba olala sprawe :/ Chyba wiec bede musiala porzucic ten pomysl. W kwestii sali lepiej nie ryzykowac.
Powiem Wam, ze przeraza mnie niekompetencja niektorych wlascicieli domow weselnych -.- Kilka dni temu znalazlam w internecie przesliczny, w dodatku - jak sie wydawalo - wynajmowany bez cateringu. ,,Wynajem sali weselnej, w pelni wyposazone zaplecze kuchenne, zastawa". Zapytalam wiec o dostepnosc terminu i nastepnego dnia dostalam odpowiedz, ze tak, jest wolny. Zadnej szczegolowej oferty. Napisalam wiec jeszcze raz z prosba o przeslanie oferty na wynajem sali. Dostalam odpowiedz, ze...,,230zl/os, 5 dan cieplych, przystawki, napoje bez limitu". To ma byc oferta?! Po 1. jak to sie ma do informacji zawartej na stronie? Po 2. jesli informacja jest nieaktualna, to czemu jej nie zmienia? No i po 3. skoro juz biora od osoby, to gdzie jakies menu, co to za potrawy, co za przystawki i ile, jakie napoje? Nie wiem, ile trzeba tego faceta ciagnac za jezyk, zeby dowiedziec sie jakichkolwiek szczegolow, ale szczerze, juz mi sie odechcialo...