Kamila. - z tym krepowaniem to faktycznie racja, czasem moze byc ciezko zwlaszcza, jesli ma sie kilku kamerzystow, a goscie nie sa przyzwyczajeni. W takim przypadku moze i lepiej nagrac sam slub, a na wesele wynajac fotografa.
Hmmm... Myślę, że to wszystko zależy od podejścia do pracy Waszych kamerzystów, najlepsi są tacy, którzy są nie widoczni - nie będą krępować ani Ciebie, ani gości

My będziemy mieli około 80 osób i też mamy dwóch fotografów i do tego jeszcze dwóch kamerzystów i właśnie ostatnio zastanawiałam się czy to nie za dużo, choć tak jak piszesz plus jest taki że każdy będzie miał inną perspektywę i na pewno nic nie zostanie pominięte.
Wynajęłaś dobrych profesjonalistów, o nic się nie martw - na pewno będą wiedzieć, jak się ustawić, żeby nie wchodzić sobie w kadry oraz, tak jak sądzisz - na pewno nic nie zostanie pominięte!
Cześć dziewczyny
My planujemy ślub 2.06.2018 i szczerze nie mamy jeszcze nic
slub i wesele chcemy by odbylo sie w Bydgoszczy. Chociaz sala w Zielonce jest piękna no ale zajeta
Przyznam sie ze troche sie obawiam ze zanim sie zbierzemy by cos rezerwowac to lepsze lokale beda mialy termin zajety tak samo dj 
Myślę ze najważniejsze na chwilę obecną to sala dj fotograf/kamerzysta 
Pamiętajcie jeszcze o styczniowych Targach w Poznaniu, jest całe mnóstwo firm, nie tylko z Wielkopolski, a wszelkiego rodzaju DJ'e, zespoły, fotografowie, kamerzyści na pewno bez problemu do Was dojadą, w końcu mamy tyle nowych dróg, że to żaden problem

A wybór będziecie miały ogromny!