Autor Wątek: Makijaż na wesele - październik  (Przeczytany 2034 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline alewesele
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.09.2017
  • Ślub w: Gościniec Beskid
Makijaż na wesele - październik
« dnia: 3 Sierpnia 2016, 11:06 »
W przyszłym roku, w październiku planuję wyjść za mąż. Suknia - kremowa.
Jaki kolor makijażu? Morela czy wiśnia?  ;)

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
Odp: Makijaż na wesele - październik
« Odpowiedź #1 dnia: 3 Sierpnia 2016, 14:56 »
Makijaż dobierz bardziej do typu urody niż do kreacji.

Offline Pudelek_29
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: Jesień
« Odpowiedź #2 dnia: 8 Sierpnia 2016, 20:36 »
Sylvi dobrze radzi - decyduje typ urody, makijaż ma podkreślić Twoje atuty, a nie pasować do sukni :) Sama wiesz, w jakich kolorach Ci do twarzy, a jeśli masz wątpliwości, dobra makijażystka na pewno doradzi. Też wychodziłam za mąż w październiku: z 2 propozycji makijażu wybrałam oko w kolorach przydymionej śliwki (drugi proponowany makijaż oka - oranże). W śliwkowym kolorze poczułam się bosko - makijaż był wyrazisty, ale pasujący do cery i włosów (mam jasną skórę, blond włosy w chłodnym odcieniu i szare oczy - wydaje mi się, że te cechy decydowały o tym, jakie kolory zaproponowała mi makijażystka). W oranżach też było ładnie, ale bardziej blado, neutralnie. Ogólnie wolę podkreślać oczy, więc usta były neutralne - też musiałabyś wybrać, co wolisz podkreślić, oczy czy usta. Myślę, że sprawdzona kosmetyczka / makijażystka doradzi Ci świetny makijaż, który podkreśli Twoje atuty :)

Offline ArcyOko
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Stycznia 2017, 10:18 »
W przyszłym roku, w październiku planuję wyjść za mąż. Suknia - kremowa.
Jaki kolor makijażu? Morela czy wiśnia?  ;)

Zapraszam na konsultację ślubną, podczas której dobierzemy makijaż idealnie do Pani urody, preferencji oraz stylizacji w tym ważnym dniu.

Jestem wizażystką z kilkuletnim stażem, specjalizuje się w makijażu ślubnym, beauty, fotograficznym. Zapraszam do zapoznania się z moim portfolio LINK USUNIĘTY

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 11 Stycznia 2017, 21:24 wysłana przez zibi »

Offline figaczek23

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.06.2015
  • Ślub w: Gdańsk
« Odpowiedź #4 dnia: 7 Maja 2017, 10:01 »
Makijażu nie dopasowuj do koloru sukni tylko do swojego typu urody i kolorystyki w jakiej najlepiej się wygląda. Widziałam już całe mnóstwo panien młodych w sukniach własnie kremowych w makijażach w odcieniach fioletowych, zielonych i różnych innych i na prawdę wyglądały super.