Autor Wątek: suknie firmy HERM'S  (Przeczytany 3787 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline paulina*
  • użytkownik
  • **
suknie firmy HERM'S
« dnia: 6 Stycznia 2007, 14:49 »
moje drogie foremki czy wiecie coś na temat sukni pochodzacych z tej właśnie firmy? Pytam poniewaz z  firmą HERM'S  jest coś dziwnego- otóż jak zamówilam swoja suknie,postanowilam  poszperać w necie i sprawdzić co to za fima. okazuje sie ,że na temat firmy nie ma ani słowa! głównym dystrybutorem jest "tylko ona " z W-wy i na tym informacje się kończa. Znalazłam na jakimś forum wypowiedzi dziewczyn ,które tez poszukuja inf na ten własnie temat i co jeszcze bardziej mnie zdziwiło to fakt,ze różne salony z różnych miast dość odmiennie wypowiadaja się na temat pochodzenia tych własnie sukieneczek-a to że niby firma z WłOch a to, że z Hiszpanii itd itd .... CO WY O TYM SADZICIE?

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
suknie firmy HERM'S
« Odpowiedź #1 dnia: 6 Stycznia 2007, 15:33 »
a ni ma  miedzynarodowej strony  tej firmy?? tam powinno byc cos napisane..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
suknie firmy HERM'S
« Odpowiedź #2 dnia: 6 Stycznia 2007, 19:46 »
a wyoraź sobie moniu, ze nic nie ma....hmm ciekawe
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline paulina*
  • użytkownik
  • **
suknie firmy HERM'S
« Odpowiedź #3 dnia: 6 Stycznia 2007, 20:25 »
NO WłAśNIE NIE MA !!! na forum ktore odnalazłam jakaś dziewczyna napisała ,ze jak zadała pani w salonie pyt. dlaczego nie mozna znaleźć nic na necie o tej właśnie firmie ,to pani powiedziała że ta nazwa obowiazuje tylko na rynku POLSKIM  a np w USA te sukienki występują juz pod inna nazwą. zapytała rownież o pochodzenie bo rożne krążą na ten temat opinie i co usłyszała -"wie pani ta nieścisłość wynika pewnie z tego ,że kazdy zamawia  te suknie gdzie indziej-my np bierzemy je z Włoch". Ja prawde mowiąc zamowiłam suknie tej właśnie firmy, bo akurat uważałam ze to "TA JEDYNA" , ale ktoś kto szpera po internecie i orientuje sie w pochodzeniu danej firmy to może zrezygnować z kupna sukni ze wzgledu na niejasność pochodzenia.Równie dobrze te suknie moga byc szyte przez jakąś Polską firme tylko z uwagi na kłamstwo odnośnie pochodzenia cena ich jest zawyżona.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
suknie firmy HERM'S
« Odpowiedź #4 dnia: 6 Stycznia 2007, 21:02 »
Ale te zdjecia sukien, które widziałam naprawdę piekne.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline paulina*
  • użytkownik
  • **
suknie firmy HERM'S
« Odpowiedź #5 dnia: 6 Stycznia 2007, 21:13 »
ja osobiście mierzyłam chyba 3 modele tej właśnie firmy -choć dowiedziałam sie o tym dopiero teraz gdy po swoim maratonie salonowym przeglądałam strone "TYLKO ONA"  (poprostu mierząc nie pyt o "metkę"). Wybrałam suknie HERM'S model KELAZ, choć szczerze mowiąc nigdy nie zwróciłam na nią uwagi przy przeglądaniu sukien z salonu "tylko ona" ,ponieważ zdjęcie niespecjalnie oddaje rzeczywisty jej wygląd i urok